Kolik vám stálo vybavení bytu?

Dobrý den, teď reším hypoteku na 3KK a chci zahrnout i finance na vnitřní vybavení. Zatím mám představu jenom o kuchýnské lince. Řešim hlavné obývák, ložnice a dětský pokoj. Nechcí níc zvlaštního, nábytek může být i od řetězců.
Odpovědět
Profilova fotka
tak si to naklikej z letáků, není nic jednoduššího
Odpovědět

Odpověď na příspěvek od petrasvoboda:

Dobrý den, teď reším hypoteku na 3KK a chci zahrn…
@petrasvoboda tak to je těžké říct. Před 7 lety mě vybavení bytu 2+kk novostavba pro pronájem, nižší standard vyšel se vším všudy (a počítala jsem i světla, závěsy, odpadkový koš,...) 120 tis z toho kuchyňská linka byla asi 80. Hodně věcí jinak z IKEA a Kik a podobně. Dá se hodně ušetřit i v akcích. Ale jinak těžko říct. Můžete mít koberec za 1500 nebo 8 tis to je jen na vás
Odpovědět
Profilova fotka
Tak tohle je vazne otazka mimo :) kazdy ma preci jine preference a naklikat si to na eshopu kteryhokoliv retezce je rychlejsi, smerodatnejsi a jednodussi :D heh mazec
Odpovědět

Tady se můžeš podívat na příklady rozpočtů. https://interiumpro.cz/kolik-stoji-za... Ale nevím jestli ti to pomůže, ceny se pořád mění a hodně záleží na tom, co si nakonec zvolíš
Odpovědět
Profilova fotka

@petrasvoboda Ja si čiastku pamätám presne a kupovali sme všetko, nemali sme nič a všetko v poľskom reťazci, čiže najlacnejšie, čo sa dalo. Bolo to v roku 2016. Platila som presne 3000 eur, čiže 75 000 českých korún približne? Nekupovala som ale kuchynskú linku, tú v byte mám a jednu skriňu, písací stôl a kancelársku stoličku som si doniesla z domu. Inak sa kupovalo úplne všetko, aj chladnička, mikrovlnka, šporák, TV. Takže aj s tými vecami, ktoré v byte boli, by to bolo do 4000 eur. A to bolo 8 rokov dozadu. Sa to nazbiera, ak naozaj v byte nič nemáš. Teraz keď to tak vyratúvam sa mi to zdá aj malá suma. Ale fakt sme šetrili, kde sa dalo.
Odpovědět

@petrasvoboda nejvic vam udela kuchynska linka to muze byt nekde 150k-300k kc pak proste mrknete na ikeu(skrine, postele, stul sedacka atd...) pripadne na nejake levne vestavene skrine. Dalsi vec je mimo elektro mimo kuchyn(pracka, susicka, tv atd...) to chcete taky? Muj odhad je 300k-500k
Odpovědět
Počítám asi takto: kuchyně + koupelna spotřebiče 70 tis. Kč; sedačka, stoly a židle, lustry, záclony a jiné drobné dekorace 100 tis. Kč; vestavné skříně 4x, regály, postele s matracemi a nábytkem 180 tis. Kč; ostatní věci jako TV, robovysavač, audio apod. minimálně 50 tis. Kč. Takže tak 400 tis. Kč komplet, s rezervou bych počítal do 500K jako kolega výše.
Odpovědět

Odpověď na příspěvek od artep1987:

@petrasvoboda tak to je těžké říct. Před 7 lety m…
@artep1987 tak to je tezke plytvani penwzi; my do inv garsonky poridili lowcoast linku z hobymarketu za asi 8 tacu,cena bez prac.linky, slouzi tam dodnes. Rovnez jsme nikdy do inv.bytu neporizovali zavesy,odpadak a pod.cicoviny. Ze zacatku jsme nechavali montovat vnitrni zaluzie,ale praxe,tedy hlavne najemnici nam ukazali,ze je to to samo,jako hazeni perel svinim.
Odpovědět

Odpověď na příspěvek od catle:

@artep1987 tak to je tezke plytvani penwzi; my do…
@catle tak určitě by se dala kuchyň pořídit i levněji. Ale do bytu v hodnotě milionů ve větším městě s atypickými rozmery místnosti, kde cílim na určitou klientelu bych řekla, že cena odpovídala. Určitě jsem nic neprodělala 😄. A nechtěla jsem nejlevnější. Jak říkám nižší standard, nebo asi spíš střední standard.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?