Dekorační lamelové panely zkušenost/doporučení

Ahoj, máte někdo zkušenosti s lamelovými panely do interiéru? Ráda bych je dala do obýváku za gauč, ale nemůžu se rozhodnout, kterou značku vybrat. Znáte značky jako Acara, ALFIstyle, Lamely3D, Woodea nebo nějaké jiné? Zajímá mě hlavně poměr ceny a kvality, jednoduchost montáže a také, jaká je komunikace s prodejcem. Budu moc vděčná za každou radu!
Odpovědět
Profilova fotka

Odpověď na příspěvek od adrikapoliak:

Ahoj, máte někdo zkušenosti s lamelovými panely d…
@adrikapoliak Aj mne sa to veľmi páči. Myslíš niečo takéto: https://www.modrastrecha.cz/magazine/...
Odpovědět

Odpověď na příspěvek od denisahajdukova:

@adrikapoliak Aj mne sa to veľmi páči. Myslíš nie…
@denisahajdukova Ano, přesně něco takového mám na mysli! Chci je instalovat, protože mám za gaučem nevyužitý prostor a ráda bych zútulnila obývák. Věřím, že i 4 m² lamelových panelů částečně zlepší akustiku a zároveň vytvoří zajímavější a stylovější prostor. Máš s lamelovými obklady nějakou konkrétní zkušenost?
Odpovědět

Odpověď na příspěvek od denisahajdukova:

@adrikapoliak Aj mne sa to veľmi páči. Myslíš nie…
@denisahajdukova dost by mě zajímali praktické zkušenosti lidí, co to mají za TV, jako je v tom článku. Mě se to líbí, ale za TV bych to nechtěl, protože mám osobní praktickou zkušenost, že když se na to dívám, tak to "tahá za oči". Ten vjem necítím jen já. Takže dát si to někam, kam dlouho koukám, si nedovedu představit.
Odpovědět
Profilova fotka

Odpověď na příspěvek od honzik75:

@denisahajdukova dost by mě zajímali praktické zk…
@honzik75 To je asi u každého inak. Ale mne by to osobne vadilo tiež. Aspoň myslím.. Vadí mi aj televízor pod oknom, ak nie sú zatiahnuté žalúzie a závesy. A nechápem, ako to niekomu inému nevadí a pozerá telku úplne v pohode. Keď som niekde na návšteve a takto to majú, ide ma poraziť :) vo vnútri, samozrejme :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?