@armvdd jáááááááááááááááá :)
Inspirace snad všude, dneska to docela letí :-) Mám ráda Design Milk. Jinak pak záleží na rozpočtu. Ikea je levná, Muuto drahé :-) Gubi je nádherný, Ferm Living...
@bayt Koukala jsem na eshopy.. Nějak si neumím představit, že bych tam někdy nakupovala. Sedačku za skoro 200 tisíc nebo polštářek za 2000,- to bych asi musela vydělávat v jiný lize :-)
@bayt Je mi to jasný :-) a kde koukáš po inspiraci? + co třeba bazarový věci, výprodeje? Někdy jde na vesnických trzích sehnat hotový poklady. Teda co se týče doplňků.
@armvdd Design Milk. S bazarama nemám moc štěstí. Ještě tak na křesla, ale jinak bývá nábytek omlácený, poničený...a většinou teda taky nejde o skandinávské značky nebo styl
Finnishdesignshop.com moj oblubeny eshop maju vsetky moje top znacky ferm, muuto, hay, secto, design house of stockholm, iittala...Ceny fajn, mavaju aj rozne kampane, zlavy. Vzdy mi vsetko prislo ok. Este mam rada nemcov connox.de maju aj ine dizajnovky, vychytavky .
K zemím severní Evropy neodmyslitelně patří sníh, led, dřevo a nádherná příroda. Severský design odráží specifické klima zemí, ve kterých vznikl. Díky své nadčasovosti a originalitě si čisté linie a barvy inspirované mrazivou Skandinávií postupně získávají stále více příznivců. Skandinávský styl v interiéru se tak stále častěji objevuje také v našich zeměpisných šířkách ➡️ https://www.modrastrecha.cz/magazine/...