Baterie a sanita

Zobraz úvodní příspěvek
Profilova fotka
Ahoj, zítra jedeme vybrat finální koupelny - baterie, sanitu i obklad.. Jedeme do Mara, kde mají různý sortiment od dodavatelů jako je (Jika,Ravak,SanSwiss,Kermi,Riho,Grohe,Kludi,Laufen atd..) Budeme vybírat: Velká koupelna - dvojumyvadlo, záchod s bidet sprškou, vanu, žebřík. Malá koupelna - walk - in sprchový kout, jedno větší umyvadlo, záchod s bidet sprškou, žebřík,a poté do technické místnosti - malé umyvadlo + záchod. Dáte mi sem nějaké tipy, na čem šetřit na čem třeba naopak ne? Jakou by jste zvolili vanu /plast,smaltovanou, keramiku/. Co vy by jste případně udělali jinak nebo naopak doporučili? Která značka se Vám osvědčila? Co by jste si třeba už nedali? Je to moje první vlastní bydlení, tak než mi tam začnou cpát, to nejdražší, chci jít s něčím v "rukávu". Děkuju ♥!!!!!!!!!!!
Odpovědět
1
4
5

Odpověď na příspěvek od snippe:

@nuppo23 No, nevím, jestli bych toto zrovna řešil…
@snippe Jako jo je to přehnaný i podle mně. Jinak když takhle dělám na novo celou koupelnu nebo rekonstruuju by se celkem vyplatilo kdyby byla sleva při věčším odběru tovaru. Možná i nějakých 20% by potěšilo. @huchu Já si to neumím představi spojené. Prostě chceš mát klid když děláš jednu nebo druhou věc :D
Odpovědět
Profilova fotka

Odpověď na příspěvek od snippe:

Přiznám se, že já jsem nevyužil k inspiraci žádné…
@snippe Mám to taky v plánu nějako pokombinovat z různych fotek a obrázku. Horší pak už bude hledat to na netu kde co mají 🙈
Odpovědět
Já mám dobrou zkušenost se Sanitino, ceny skvělé, dodání rychlé, výběr veliký
Odpovědět
Mohu potvrdit, momentálně je u nich možnost získání individuálního nacenění pro objednávky s celkovou hodnotou nad 50 000 Kč včetně DPH, co se vyplatí například při rekonstrukci. Za mě super věc. 😊😇
Odpovědět

Odpověď na příspěvek od pavel_l:

Mohu potvrdit, momentálně je u nich možnost získá…
@pavel_l co to všechno obnáší takové nacenění? dají ti tam i nějakou slevu? já už doufám že po novém roce to začneme nějak dávat dokupy i když lepší období mi kdy odstavit vodu mi přijde spíš v létě 😅
Odpovědět

Odpověď na příspěvek od sarmaj:

Já mám dobrou zkušenost se Sanitino, ceny skvělé,…
@sarmaj někdy bývá problém když je veliký výběr to je pak na oštaru s rozhodováním a porovnávaním a hledáním 😅 Sám to dobře znám. Co jste konkrétně objednávali?
Odpovědět

Odpověď na příspěvek od nuppo23:

@sarmaj někdy bývá problém když je veliký výběr t…
@nuppo23 No to je pravda, ale tak vždycky je nějaký způsob, jak to vyřešit. Rodina nablízku, případně nějaký ochotný soused, který vám dovolí se osprchovat 😃 @stendo Je to cenová nabídka na míru a celá cenová kalkulace je zcela zdarma. Jednou z výhod jsou také výhodnější ceny nebo i odborné poradenství od specialistů.
Odpovědět

Odpověď na příspěvek od pavel_l:

@nuppo23 No to je pravda, ale tak vždycky je něja…
@pavel_l No tak to bych si asi rád nechal poradit, vlastně proč ne. V dnešní době je cenová nabídka zadarmo fakt rarita 😄
Odpovědět

Odpověď na příspěvek od huchu:

@pavel_l No tak to bych si asi rád nechal poradit…
@huchu Firmy, čo nedajú cenovú ponuku zdarma u mňa nemajú šancu. A tých ostatných je dosť na to, aby sa dalo vybrať.
Odpovědět
Profilova fotka

Odpověď na příspěvek od roman_:

@huchu Firmy, čo nedajú cenovú ponuku zdarma u mň…
@roman_ No ještě to tak abych si platil i za cenovou nabídku? Vždyť tá má být zdarma a nezávazní. Co když se mi prostě ta jejich nabídka nebude líbit, kdo mi pak ty peníze vrátí? To je nějaké divné.
Odpovědět

Odpověď na příspěvek od tommy_hron2:

@roman_ No ještě to tak abych si platil i za ceno…
@tommy_hron2 V siku chceli za "návrh" kúpeľne 1500,-. Ale to sme museli mať vybrané všetky komponenty, značky a modely a oni by to za tú cenu naklikali do toho ich 3D plánovača a stanovili cenu. To sme tam šli ešte vo fázi tvorby projektu, všetkým ešte šlo hýbať. A oni že potrebujú vedieť kde presne budú odpady a voda, inak sa nemajú čoho chytiť. Žiadne že by poradili čo kam dať, ako vysoko, ako ďaleko od seba, aby to fungovalo a že by poradili čo tam z ich sortimentu dať. Našťastie sme za to prachy nedali a navrhli si to sami. Prachy za návrh by nám vratili, keby to od nich vezmeme, nevzali sme.
Odpovědět

Odpověď na příspěvek od roman_:

@tommy_hron2 V siku chceli za "návrh" kúpeľne 150…
@roman_ No tak naklikat do plánovače bych to věděl i já, to je k čemu taková nabídka? 😅 Jak jsem už zmiňoval, v Sanitině je to úplně na jiné úrovni, tam ti dokonce i odborníci poradí, čili za mě skvělá zkušenost a ještě k tomu ti udělají i dobrou cenu.
Odpovědět
Článek se načítá

Odpověď na příspěvek od pavel_l:

@nuppo23 No to je pravda, ale tak vždycky je něja…
@pavel_l takže tam jsou reálně lidé kterí do toho vidí a uměli by mi poradit i se samotnou montáží například ano? nebo jak to mám chápat, že mi doporučí co je pro mou koupelnu výhodnější?
Odpovědět

Odpověď na příspěvek od sarmaj:

Já mám dobrou zkušenost se Sanitino, ceny skvělé,…
@sarmaj co jste konkrétně kupovali? zvažuji že nakonec nakoupím přes nich i když jsem celkem není stotožněný s tím že je to jen eshop. no když už vím že bych nebyl jediný 😁
Odpovědět

Odpověď na příspěvek od nuppo23:

@sarmaj co jste konkrétně kupovali? zvažuji že na…
@nuppo23 Jak myslíš, že jen e-shop? A to si nikdy ze žádného e-shopu nic neobjednával? Je úplně jedno, o jaký sortiment jde, podmínky jsou stejné a přijde ti to stejně bez poškození, jako kdyby sis objednával cokoli jiného.
Odpovědět
Profilova fotka

Odpověď na příspěvek od roman_:

@tommy_hron2 V siku chceli za "návrh" kúpeľne 150…
@roman_ tak na jednu stranu je možná i dobré že se zajímali o ty odpady a vodu aby to mohli nějak navrhnout. No co se týče toho postupu a přístupu tak se mi to tedy taky nepozdává. A jak jste si to navrhli cez co? Nebo klasika papír a tužka? 😃
Odpovědět

Odpověď na příspěvek od tommy_hron2:

@roman_ tak na jednu stranu je možná i dobré že s…
@tommy_hron2 Navrhli sme si to sami, aj montovať budem všetko sám. Objednávali sme všetko z e-shopov, nie všetko z jedného. Niečo došlo poškodené, ale poslali nové bez toho, aby chceli poslať niečo späť, stačila fotka. Dôležité je ale všetko rozbaliť a skontrolovať všetko do 24 h, inqk mechanické poškodenie nemusia uznať (aj to sa mi stalo, moja chyba).
Odpovědět

Odpověď na příspěvek od roman_:

@tommy_hron2 Navrhli sme si to sami, aj montovať …
@roman_ To je pravda, je fajn vidět, že mají snahu napravit tu škodu, podle toho se pozná dobrý obchod a ani bych nějak neřešil, že to přišlo poškozené, důležité je, že poslali nové zboží bez problémů.
Odpovědět

Odpověď na příspěvek od pavel_l:

@roman_ To je pravda, je fajn vidět, že mají snah…
@pavel_l No myslím si, že každá prodejna tak ochotná určitě není :-D
Odpovědět

Odpověď na příspěvek od faro202:

@pavel_l No myslím si, že každá prodejna tak ocho…
@faro202 no tak ale to už je pak jejich vizitka. od toho tu jsou přeci recenze a není nad to když se lidi takhle podělí o skušenosti. měli by to apk ty prodejny i vidět a napravovat svou reputaci když chtějí někam dál zajít. ale podle mně se furt najde někdo kdo i napříč tomu zlému od nich koupí :-D @pavel_l asi si přehlédl mou otázku :-))
Odpovědět

Odpověď na příspěvek od faro202:

@nuppo23 Jak myslíš, že jen e-shop? A to si nikdy…
@faro202 Tak jsem myslel že není prodejna, ale jenom eshop. Jako objednával jsem a je to také půl na půl. Někdy se povedlo, někdy jsem dlouho čekal na dodání a někdy když už to i přišlo tak jsem musel reklamovat a to bylo taky obtížné celkem.
Odpovědět
A to zase záleží na důvěryhodnosti obchodu. Dodání máš samozřejmě podle toho, co mají aktuálně na skladě, já zvyknu vybírat i podle toho, ale tedy samozřejmě záleží, jestli to nutně potřebuji, ale to ještě nějaký čas může počkat.
Odpovědět
1
4
5
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?