Baterie a sanita

Zobraz úvodní příspěvek
Profilova fotka
Ahoj, zítra jedeme vybrat finální koupelny - baterie, sanitu i obklad.. Jedeme do Mara, kde mají různý sortiment od dodavatelů jako je (Jika,Ravak,SanSwiss,Kermi,Riho,Grohe,Kludi,Laufen atd..) Budeme vybírat: Velká koupelna - dvojumyvadlo, záchod s bidet sprškou, vanu, žebřík. Malá koupelna - walk - in sprchový kout, jedno větší umyvadlo, záchod s bidet sprškou, žebřík,a poté do technické místnosti - malé umyvadlo + záchod. Dáte mi sem nějaké tipy, na čem šetřit na čem třeba naopak ne? Jakou by jste zvolili vanu /plast,smaltovanou, keramiku/. Co vy by jste případně udělali jinak nebo naopak doporučili? Která značka se Vám osvědčila? Co by jste si třeba už nedali? Je to moje první vlastní bydlení, tak než mi tam začnou cpát, to nejdražší, chci jít s něčím v "rukávu". Děkuju ♥!!!!!!!!!!!
Odpovědět
1
6
7

Odpověď na příspěvek od huchu:

@stendo Tak to je pravda, děti dokážou být vynalé…
@huchu Tak ono na to člověk někdy přijde už až když je pozdě a pak je to celkem škoda shánět něco zase na novo protože ne všude ti dají záruku. A když jo tak ne dost dlouhou..
Odpovědět
Profilova fotka

Odpověď na příspěvek od stendo:

@huchu Tak ono na to člověk někdy přijde už až kd…
@stendo Co se záruky týče, tak s tim bych si hlavu nelámal. Většinou to na e-shopech funguje tak, že jestli se vyskytne nějaká vada v průběhu šesti měsíců od převzetí, má se za to, že zboží bylo vadné již při převzetí. V závislosti na druhu a závažnosti vady tedy můžeš požadovat výměnu vadného zboží za dodání nového zboží bez vad.
Odpovědět

Odpověď na příspěvek od snippe:

@stendo Co se záruky týče, tak s tim bych si hlav…
Díky za objasnění, to dává smysl. Uvidíme, jak to půjde, pokud by se něco vyskytlo. Vodovodní baterie občas potrápí, tak snad nebudu muset záruku řešit ale že vůbec. Tohle jsem ale předtím řešil s jiným zbožím – šest měsíců je fajn lhůta, většinou to bývá mnohem míň. U těch baterií se ale bojím spíš dlouhodobé výdrže, uvidíme. 🤗
Odpovědět
Profilova fotka

Odpověď na příspěvek od snippe:

@stendo Co se záruky týče, tak s tim bych si hlav…
@snippe to je ještě v pohodě že se to dá takhle vyměnit kus za kus. ale ono to bude platit asi jen za takové menší věcičk jako jsou zmiňovány baterie. pochybuji že by mi vyměnili takhle rovno celou vanu nebo wc 😅
Odpovědět

Odpověď na příspěvek od tommy_hron2:

@snippe to je ještě v pohodě že se to dá takhle v…
@tommy_hron2 Mne prišli poškodené revízne dvierka do stupačky, celkom veľké a ťažké. Tak som to reklamoval, že to bolo pravdepodobne prepravou, tak mi poslali nové a nič naspäť posielať nechceli, pretože by sa im to nevyplatilo. Teraz mám dve, tie poškodené som si opravil. Oni to totiž reklamujú u dopravcu, ten im to v pohode zaplatí, pretože je na tieto prípady poistený. Akurát je dôležité to rozbaliť v ten deň, ako to príde a všetko skontrolovať
Odpovědět
1
6
7
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?