Odpověď na příspěvek od m2s:
Měli jsme svou vlastní představu rozmístění, kter… @m2s veľmi pekná. Super. Tam sa musí dobre variť :-)Odpověď na příspěvek od denisahajdukova:
@m2s veľmi pekná. Super. Tam sa musí dobre variť … @denisahajdukova Vaří. ☺️ A hlavně se nám dobře vaří i ve 2.Odpověď na příspěvek od denisahajdukova:
Kuchyňská linka je důležitou součástí každé domác… @denisahajdukova Výběr kuchyňské linky byl pro mě trošku problém nakolik jsem se potřebovala vejít do jisté sumy.Odpověď na příspěvek od bojkova:
@denisahajdukova Výběr kuchyňské linky byl pro mě… @bojkova musela si pravdepodobne robiť nejaké kompromisy. Ako to nakoniec dopadlo? Varí sa ti v kuchyni dobre? Je niečo, čo by si v nej chcela mať, ale rozpočet to nedovolil? Ja umývačku riadu, ale mne to nedovoľuje priestor. Kuchynku mám veľmin malúOdpověď na příspěvek od tweedosh:
Kuchyn jsem si navrhnul sam,cisteni je tedy pakar… @tweedosh Ale toto vyzerá riadne dobre 😍Odpověď na příspěvek od denisahajdukova:
@tweedosh Ale toto vyzerá riadne dobre 😍 @denisahajdukova Diky,je spise na koukani nez na vareni 😂Odpověď na příspěvek od denisahajdukova:
@bojkova musela si pravdepodobne robiť nejaké kom… @denisahajdukova No nejraději bych měla takovou se skříňkami až po strop a vstavěnými spotřebiči. Dopadlo to nakonec tak že jsem vzali levnější, protože víc peněz šlo na obývák a dětský pokojíček.Ale věřím že to nepotrvá dlouho a tenhle sen se mi splní😁