Akú máte kuchyňskou linku? Navrhli jste si ji sami?

Profilova fotka
Kuchyňská linka je důležitou součástí každé domácnosti. Patří k prostorám, ve kterém se tráví spoustu času. Není to jen o vaření a pojídání, ale také o setkávání rodinných příslušníků a přátel, rozhovorech, zábavě nebo dokonce práci. Podělíte se o své kuchyňské království? Máte vše na míru? Vytvořili jste si také nějaké speciální vychytávky? A pro ty, kteří o kuchyňské lince zatím jen sní a nevědí, jak na to, kromě inspirace ve fóru dávám do pozornosti i článek o tom, jak vybrat kuchyňskou linku a na co si dát pozor. ➡️ https://www.modrastrecha.cz/magazine/...
Odpovědět
Měli jsme svou vlastní představu rozmístění, kterou jsme ladili poměrně dlouho, i pomocí showroomu Blum - kuchyně na zkoušku. Navštívili jsme pak několik prodejců a kuchyňských studií a byli jsme celkem zklamáni, protože na většině míst úplně nerespektovali naši představu a neustále nám vnucovali "zlepšováky" našeho návrhu jako např. varná deska nebo dřez pod oknem. To bylo třeba první co jsme sami zavrhli už při myšlence na stavbu domu. Nedali jsme se a kuchyň je dle našich představ.
Odpovědět
Profilova fotka

Odpověď na příspěvek od m2s:

Měli jsme svou vlastní představu rozmístění, kter…
@m2s veľmi pekná. Super. Tam sa musí dobre variť :-)
Odpovědět

Odpověď na příspěvek od denisahajdukova:

@m2s veľmi pekná. Super. Tam sa musí dobre variť …
@denisahajdukova Vaří. ☺️ A hlavně se nám dobře vaří i ve 2.
Odpovědět

Kuchyňská linka je důležitou součástí každé domác…
@denisahajdukova Výběr kuchyňské linky byl pro mě trošku problém nakolik jsem se potřebovala vejít do jisté sumy.
Odpovědět
Profilova fotka

Odpověď na příspěvek od bojkova:

@denisahajdukova Výběr kuchyňské linky byl pro mě…
@bojkova musela si pravdepodobne robiť nejaké kompromisy. Ako to nakoniec dopadlo? Varí sa ti v kuchyni dobre? Je niečo, čo by si v nej chcela mať, ale rozpočet to nedovolil? Ja umývačku riadu, ale mne to nedovoľuje priestor. Kuchynku mám veľmin malú
Odpovědět
Profilova fotka
Kuchyn jsem si navrhnul sam,cisteni je tedy pakarna ale s tim jsem pocital
Odpovědět
Profilova fotka

Odpověď na příspěvek od tweedosh:

Kuchyn jsem si navrhnul sam,cisteni je tedy pakar…
@tweedosh Ale toto vyzerá riadne dobre 😍
Odpovědět
Profilova fotka

@tweedosh Ale toto vyzerá riadne dobre 😍
@denisahajdukova Diky,je spise na koukani nez na vareni 😂
Odpovědět

@bojkova musela si pravdepodobne robiť nejaké kom…
@denisahajdukova No nejraději bych měla takovou se skříňkami až po strop a vstavěnými spotřebiči. Dopadlo to nakonec tak že jsem vzali levnější, protože víc peněz šlo na obývák a dětský pokojíček.Ale věřím že to nepotrvá dlouho a tenhle sen se mi splní😁
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?