Bílá kuchyň - leská vs. matná

Zobraz úvodní příspěvek
Profilova fotka
Všechny Vás zdravím. Mam na Vás otázku. Máte zkušenosti jestli je "lepší" kuchyňská linka bílá lesk nebo mat? Byla by v kombinaci Dub Nebraska nebo podobný dekor. Manželka chce mat, protože má strach, že na lesku budou víc vidět nečistoty a ručičky dětí. Já bych byl zase pro lesk, protože mat mi přijde "obyčejný". Mockrát děkuji za všechny Vaše rady, zkušenosti, nápady, motivace. ;-)
Odpovědět
Souhlas s tim.ze mat je utulnejsi, ja mam vsude bily lesk a udrzba neni problem, znama ma super mat (nevim presne co) a vypada fakt uzasne ale jakoby mastny fleky ji nejdou vubec nicim pryc takze osobne bych do.matu nesla
Odpovědět
Profilova fotka
@berusenka jj je to pretrene tim duvilaxem a krasne se to cisti. Jinak svetla jsou z castoramy prisazena svetla. Maji i v cerne. Mam na ne odkaz v albu Kubis 74-planujeme a nakupujeme (nebo jak jsem to pojmenovala :D
Odpovědět
@makymj máte prosím foto? Klidně do sz
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 měsících
Profilova fotka
@fandaamarket To je alpská bílá? jaké mate hrany? A dub je jaký odstín? Děkuji
Odpovědět
Ono je tady ještě jedna věc co mě celkem zaskočila když jsem byl vybírat lamino pro truhláře. A to, že lesk stál víc než 2x tolik než mat.
Odpovědět
Mam kuchyni bily lesk, udrzba super. Nabytek mam drevo v kombinaci s bilym matem a to je peklo, kazdy otisk je na tom videt. :-D Jsem rada za ta leskla dvirka v kuchyni. :)
Odpovědět
Profilova fotka
@jeniki89 ano alpská bílá a hrany jsou také bílé.
Odpovědět
Profilova fotka
@fandaamarket Děkuji. A je to tedy ten Perfect Sense?
Odpovědět
Profilova fotka
@jeniki89 alpská bílá W1100 PM/ST2 Matt Perfekt Sense.
Odpovědět
mám lesk a spokojenost, otřu hadříkem jednou za týden nebo dva. není na tom vidět žádný otisky a nic :-)
Odpovědět
@margot_ka Ráda bych se zeptala na zkušenost s Perfectsense...jak jste spokojená po čase s používáním, úklidem atd? Moc děkuji :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@kaci01 zatim dobry. Cisti se pekne. Umyvam klasicky namocenou hadrou,pokud je spinavejsi tak vezmu nanohoubicku nebo nejaky pripravek s alkoholem (okenu) Skrabance zadne
Odpovědět
Článek se načítá
Mám měsíc novou v bílém lesku a je úžasná. Dlouho jsem váhala mezi matem a leskem, ale po přečtení mnoha příspěvků jsem vybrala lesk :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@margot_ka zdravim,muzu se zeptat,jaky je ten drevodekor? Jinak...vypada krasne. Jak je to s temi tapanci? Porad se dobre sundavaji?
Odpovědět
Profilova fotka
@makymj M8te prosím nějaké fotky? @fandaamarket A kdo vám proím vás udělá ty skříńky od Eggera? To si necháváte dělat truhlářem? A můžu se zeptat, jak velká kuchyň a an kolik vás to v tom perfectsence vyšlo?
Odpovědět
Profilova fotka
@kaci01 Já mohu také Perfekt Sense Matt jen doporučit, úžasný materiál, opravdu na něm nejde nic moc vidět a udržuje se skvěle ;-)
Odpovědět
@qeszi Moc děkuji, půjdeme do něj ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@kacunek2019 Dobrý den. Kuchyň bez spotřebičů vyšla na 105tisíc. Celkem má cca 9metrů. Ano celé nám to dělal truhlář.
Odpovědět
@makymj mohla bych poprosit o fotku prosím? Klidně do zprávy
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 6 měsících
@makymj Dobrý den, nemáte prosím fotku z domečku? Děkuji S.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 letech
Profilova fotka
Věčné dilema při zařizování kuchyně – lesklá, nebo matná kuchyňská linka? Obě varianty mají své příznivce i odpůrce. Obě mají své výhody i nevýhody. I když v konečném důsledku je výběr záležitostí osobních preferencí, vkusu a interiéru jako celku, je dobré vědět, co od těchto povrchových úprav můžete očekávat ➡️ https://www.modrastrecha.cz/magazine/...
Odpovědět
Pokud máte malé děti, nebo ledajaké děti, tak rozhodně matná :-D
Odpovědět

Odpověď na příspěvek od alesok:

Pokud máte malé děti, nebo ledajaké děti, tak roz…
@alesok Ano, s tím naprosto souhlasím :-D Je to rozhodně praktičtější řešení, protože ty šmouhy bude vidět pořád a furt.
Odpovědět

Odpověď na příspěvek od zendi:

@alesok Ano, s tím naprosto souhlasím :-D Je to r…
@zendi Sám to dobře znám. Doleštila se konečně všechna dvířka, prohnaly se děti kuchyní a mohlo se to dělat znovu :-D
Odpovědět

@zendi Sám to dobře znám. Doleštila se konečně vš…
@alesok Potom lze taky nalepit na dvířka fólii, i to je jedno z řešení.
Odpovědět

@alesok Potom lze taky nalepit na dvířka fólii, i…
@zendi Myslíš na lesklá dvířka nalepit matnou fólii? Je to řešení, ale když jdeš dávat novou linku, tak asi nemyslíš na to, že když to nebude úplně okej, tak prostě nalepíš fólie. Chceš, aby ta nová linka byla v pořádku od výroby/namontování.
Odpovědět

@zendi Myslíš na lesklá dvířka nalepit matnou fól…
@alesok Já to chápu, že prostě chceš, aby ta linka byla od začátku tip top, ale stává se, že po smontování jsou tam prostě nějaké chybičky krásy, tak si prostě poradíš nějak, já jen říkám, že i tohle je jedno z řešení.
Odpovědět

@alesok Já to chápu, že prostě chceš, aby ta link…
@zendi Když jsou tam chybičky po smontování zbrusu nové kuchyňské linky, tak ji jednoduše reklamuji 😅
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?