Ahoj, prosím mohl by mi tu někdo poradit s kuchyni? Máme navrh na nečisto, příkladem fotky.. jen ten dřez bych chtěla jako je na fotce v černé i na tom místě.. případně budu rada zda je to tak dostatečně praktické a co by jste změnili nebo udělali jinak, lednička je vestavěna úplně vpravo vedle je spajz, děkuji za posteehy a názory
Případně kam dat zásuvky z vašeho pohledu, abych později nebyla naštvaná ze mi někde chybí
Ahojte,neviete mi prosim poradit ako by bolo naj rozlozit kuchynu s obyvackou?? Dakujem za kazdu radu,uz som zufala,co kam dat,aby bolo miesto aj na prechod aj na vsetko 🙂
Každý návrh kuchyně je jedinečný, plný unikátních vychytávek, inspirací či dekorací. A protože je kuchyně jedním z nejrušnějších a nejfunkčnějších míst v domě, je nezbytné vybudovat ji tak, aby vytvořila systém, který funguje.
Při zařizování vašich kuchyní kladete ve fóru nejrůznější dotazy, a tak jsme se rozhodli sesbírat ty nejčastější, které by mohly pomoci dalším uživatelům. 🙂 Otázky zahrnují vše – instalace ostrovů, návrh kuchyně, řešení úložných prostorů, rozdělení prostoru, který je například více přátelský pro děti.
➡️https://www.modrastrecha.cz/magazine/resis-navrh-kuchyne-toto-je-10-nejcastejsich-otazek-z-naseho-fora/