O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Nástroje
Seznam úkolů
Stavební deník
Rozpočet
Poptávač
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Nástroje
Všechny nástroje
Seznam úkolů
Stavební deník
Rozpočet
Poptávač
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Staví někdo Laguna 24 od Promiprojektu?
Krásný den přeji :-) s přítelem jsme minulý rok na podzim koupili pozemek ke stavbě domečku. Zatím …
nelykiki
Před 5 lety
19
Jak velké máte zádveří?
Jak velké máte zádveří? Celkově (bez skříní, botníku..) a poté volné plochy? Vyhovuje vám to tak?
mattyna
Před 13 lety
17
Flexibuild. Máte zkušenost s tímto materiálem?
Ahoj, nemáte někdo náhodou zkušenosti s tímto novým stavebním materiálem? http://www.flexibuild.cz…
angie.shy
Před 13 lety
4
Obklad z kamene. Máte zkušenost?
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda někdo máte zkušenosti s kamenným obkladem. Chtěli by jsme si …
duckie
Před 13 lety
13
Která banka dnes dá 100 % hypotéky na starší domek?
Zdravím všechny návštěvníky těchto stránek a mám jednu otázku - poskytuje - li ještě v této době ně…
lisicka
Před 13 lety
6
Doporučili byste takový typ střechy?
Máte někdno domeček s takovou střechou nebo ji podobnou, kde je plně obydleno i druhé patro?? Rádi …
parisienne
Před 13 lety
9
Kuchyně na míru. Doporučte
Ahoj, chtěla bych Vás poprosit o jakákoli doporučení na firmu zabývající se kuchyněmi na míru. Dě…
vafle
Před 13 lety
8
Pronajímat na vlastní pěst nebo přes realitku?
Dobrý den, rád bych pronajímal byt. Všechno mám už nachystané. Do několika portálu jsem dal inzerát…
hhranolka
Před 13 lety
4
sponzor fóra
Jde vyrobit doma roleta na okno?
Ahoj. Ráda bych si dala na okna klasickou roletu, ale nelíbí se mi žádná nikde vzhledově. Proto mě …
andula30
Před 13 lety
5
Vytápění TČ, rekuperácia vzduchu. Ročná spotreba?
Chceli by sme si dať TČ (podlahove vytápění), rekuperacia vzduchu. Jedna sa o pasivný, nízkoenerget…
spaagetka
Před 13 lety
21
Zhodnoťte náš projekt prosím
Prosím napište připomínky k našemu projektu. Ještě stále nemáme finální verzi, tak třeba budete mít…
klara.t
Před 13 lety
17
Koupě bytu. S jakými daněmi a poplatky počítat?
Ahoj, ráda bych se zeptala těch, co už s tím mají nějaké zkušenosti, s jakými všemi poplatky má…
fangi
Před 13 lety
7
Obývací stěna Paco 2. Máte zkušenost?
Chtěla jsem se zeptat jestli nemáte někdo zkušenost s obývací stěnou Paco 2? Plánuju ji pořídit do …
yvetta87
Před 13 lety
6
Jaká světla, lustry byste doporučili?
Vybavujeme nový dům,jaké pořídit světla?Co doporučíte,kde jste nakupovali vy? Díky ;-)
willy26
Před 13 lety
3
"Renovace" balkónu. Máte nápady, tipy?
Ahoj holky, máme zrekonstruovaný byt 3+1, došlo už tak nějak na všechny místnosti a poslední, co z…
mundici
Před 12 lety
7
Praskají nám příčky v novostavbě. Máte zkušenost?
Má někdo podobnou zkušenost? Na podzim jsme koupili byt v novostavně,jsme nahoře pod střechou. Běhe…
flakac
Před 8 lety
20
ICF block. Máte skúsenosť?
Má niekto skúsenosti, alebo nejaké info ohľadom výstavby z tohto materiálu? Aký máte na tento mate…
jankafesi
Před 13 lety
3
Dekorace do chodby a na schodiště. Poraďte
Ahojky, potřebovala bych poradit s vhodnou dekorací do bytu, a to konkrétně do chodby a na schodiš…
denisahajdukova
Před 1 měsícem
10
Co místo dveří do komůrky pod schody?
Prosím, dejte mi tip, čím bych mohla zakrýt vstup do malé komůrky pod betonovými schody, když tam n…
siskin
Před 13 lety
18
Vestavné spotřebiče přes internet. Kupovali jste?
Ahoj, chci se zeptat, jestli jste kupovali spotřebiče přes internet? A jakou značku doporučíte. Kt…
janicka006
Před 13 lety
15
Omezení typu novostavby úřadem. Jak jste na tom vy?
Zdravím. Plánujeme stavět rodinný domek a úřady nám diktují, jak by měl vypadat. Takže náš přízemní…
saddova
Před 13 lety
18
Zničenie plesne. Máte skúsenosť s múdrou hubou?
Potrebovala by som niečo vedieť o múdrej hube,čo ničí plesne na stenách.ako to funguje,kde ju zožen…
ttmarian
Před 13 lety
6
Rekonstrukční záměr. Je na netu vzor?
Žádáme ze stavebního spoření o úvěr, ale musíme si vyhotovit Rekonstrukční záměr - tedy náklady na …
kalipso
Před 13 lety
2
Přívod plynu prý nesmí být za vestavěnou troubou
Dobry den, chtela bych se zeptat, zda nekdo resil pri rekonstrukci kuchyne privod plynu, ktery by b…
selu
Před 13 lety
10
Stěrkování - úprava zdí. Jak dlouho to trvá?
Ahojte, má za sebou někdo stěrkování zdí? Tak za měsíc se budu stěhovat do bytu, ve kterém je obývá…
jenda82
Před 13 lety
3
Vnitřní osvětlení domu, zapuštěné bodovky. Kam?
Ahojky všem :-) , chci se zeptat, jaké osvětlení jste dávali po celém domě, my už máme el.roztahano…
jennifer
Před 12 lety
13
Vnitřní osvětlení domu, zapuštěné bodovky. Kam?
Ahojky všem, chci se zeptat, jaké osvětlení jste dávali po celém domě, my už máme el.roztahanou, te…
anndyssek
Před 13 lety
1
Můžu v interiéru kombinovat víc druhů dřeva?
Zdravím a prosím o radu.. Pomalu dokončujeme práce v našem novém domku a já si vybírám dveře, kuchy…
kirik
Před 13 lety
2
Chceme si sami vylít anhydrit. Jak postupovat?
Chtěli by jsme si podlahu v kuchyni vylét sami anhydritem. Máte s tím někdo zkušenosti? Jak postupo…
jizvo
Před 13 lety
3
Vinylová podlaha. Máte zkušenost?
Máte někdo zkušenosti s vinylovou podlahou? Viděla jsem vinylovou podlahu , čtverce které se lepil…
lindunka20
Před 3 lety
1
2
...
...
11
12
343
1
2
…