O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Nástroje
Seznam úkolů
Stavební deník
Rozpočet
Poptávač
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Nástroje
Všechny nástroje
Seznam úkolů
Stavební deník
Rozpočet
Poptávač
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Návrh koupelny se mi nezdá. Poraďte
Ahoj lidičky, nechali jsme si od koupelnového studia zpracovat návrh na koupelnu coral béžový. Moc …
hop23
Před 13 lety
1
2
...
3
68
Prosím nemáte někdo zkušenost s firmou Ips?
Jsme 5-ti člená rodina, máme pozemek, a jen 2300000kč. seženu firmu ,která nám postaví dům v této c…
assim
Před 14 lety
3
Spotřebiče z Brandýsa od Duška. Jsou dobré?
Máte někdo kupovanou kuch.linku i se spotřebičema ze Skladů Dušek z Brandýsa? Jsou dobré? Pořád pře…
sabbi
Před 13 lety
2
Závěsná písmena, nápisy. Kde bych je koupila?
Prosím o poradte, kde bych mohla koupit podobné závěšné nápisy nebo písmena viz foto? :-) Kontakt n…
maskacka
Před 14 lety
2
Pohledový beton. Prosím o inspirace a realizace
Zdravím! Máte někdo pohledový beton na schodech, na zdi, na stropu, nebo hladkou betonovou stěrku …
interierdecor
Před 9 lety
16
Máte zkušenost s Ekonomickými stavbami?
Zdravim všechny na střeše,máte někdo nějakou zkušenost s Ekonomickými stavbami? Zařídili mi hypoték…
sembeth
Před 14 lety
4
Solární kolektory. Kolik jich máte?
uvažujeme s přítelem o pořízení solárních panelů - měly by ohřívat vodu a případně topit při menší …
fotrtom
Před 11 lety
14
Je lepší plynový alebo elektrický ohrievač vody?
ahojte,vie my niekto poradit,ktory ohrievac je lepsi,ci plynovy,alebo elektricky. ide do 3 izboveho…
jaromirbednar
Před 13 lety
4
sponzor fóra
Obklad u linky pokládat před/po instalaci kuch. linky?
Zajímal by mě Váš názor, příp. zkušenosti ohledně obkladů v kuchyni. Je lepší dlaždičky okolo kuchy…
zaszas
Před 5 lety
12
Horní spaní v malém bytě. Máte zkušenost?
Ahoj všem. Stále nevím, kde nakonec zkončíme, ale uvažuji docela, že to nakonec bude byteček trochu…
bledulka
Před 13 lety
13
Zvukotěsnost cihlový dům. Dali byste někam izolaci?
Ahoj, prosím o radu ty kdo již bydlí v cihlovém domě... zajímá mě především heluz... jak jste na t…
hhranolka
Před 14 lety
11
Yorkshire Terrier/Jorkšírský teriér
Ahoj, najde se tu někdo, kdo má doma tohoto úžasného pejska? My máme rok a půl starého psa, je t…
floorbal
Před 7 lety
1
2
...
...
6
7
182
Actifry od Tefalu. Máte recepty?
Ahoj všem, ráda bych od Vás získala typy na recepty v tomto fritovacím hrnci. Několik receptů je s…
jennifer
Před 13 lety
10
Suchozemská želva. Máte zkušenosti?
Ahojky, přemýšlíme s manželem o koupi suchozemské želvičky, možná i páru. Hrozně se nám líbí a já j…
sirael4
Před 13 lety
12
Kde sehnat na internetu tapetu vybranou v Kika
Zdravím. Mám takvoý dotaz. Dnes sem byla v Kika vybírat tapetu. Mají tam spoustu takových těch knih…
ginfizz
Před 14 lety
3
Doporučte realitní portál pro soukromou inzerci
dobry den, prosim vas jaky by jste doporucili nejlepsi realitni portal pro soukromou inzerci?
kentril
Před 13 lety
6
Krbova kamna s vyměnikem - akumulačni nadoba - podlahove tepeni
ma někdo zkušenosti v zateplenem novem RD jako hlavni zdroj krbova kamna s vyměnikem , akumulačni n…
petrfrenk
Před 14 lety
3
Bernský salašnický pes
Zdravím pejskaře má tu někdo bernáčka.My máme 4letého Akima, dále má nevěstu Arču a první porod byl…
tinuskaa1
Před 5 lety
1
2
47
Jsem tady nová - zdenka56
Děkuji za přijetí.Jmenuji se Zdenka, bydlím v Severních Čechách, rekonstruujeme chalupu, do které j…
zdenka56
Před 9 lety
4
Kuchyňské studio v okolí Poděbrad. Doporučte
Ahojky, potřebovala bych poradit s výběrem kuchyňského studia v okolí Poděbrad...můžete mi někoho d…
merkuciooo
Před 14 lety
3
Keramický dřez. Máte zkušenost?
Ahoj. strašně se mi líbí keramický dvojdřez z IKEI. Máte někdo zkušennost s keramickým dřezem? Každ…
mirimi
Před 13 lety
2
Jakou barvu sedačky do oranžového obýváku?
Jakou byste volili nebo máte doma barvičku sedačky v oranžově vymalovaném ovýváku?
maitland
Před 14 lety
4
Jaká je spotřeba při topení dřevem?
možná tu někde takový dotaz je, ale snažila jsem se hledat celé odpoledne a bez výsledku. zajímal…
petrfrenk
Před 14 lety
12
Jsem tady nová - katerinkratka
Aloha, jsem Kačka, bydlím u Rakovníka. Přivedla mě sem diskuze na téma realitních kanceláří - provi…
katerinkratka
Před 14 lety
3
Zlúčenie CZ+ SR fotogalerií. Aký máte názor?
Aky mate nazor na to ze by sa mohli zlucit fotogalerie ? Je potom viac moznosti ako sa informovat, …
nikka.vo
Před 14 lety
5
Kvalitní a nepředražená základová deska. Poraďte firmu
Ahoj, mám velkou prosbu =-) Máme "mírně svažitý" pozemek s převýšením cca 80cm a střední radon. Cht…
sonik05
Před 13 lety
3
Symetrie X asymetrie u kuchyňské linky
Prosím poraďte mi. Vymýšlím sestavení kuchyně do RD. Kuchyně bude mít tvar U. Prostřední strana "úč…
kirik
Před 14 lety
16
Jaké zvolit dveře k této podlaze?
Prosím o radu jaké zvolit interiérové dveře včetně obložkových zárubní a nábytku. Zatím máme hotovo…
ewelina
Před 12 lety
20
Dřevěné palubky místo sádrokartonu do podkroví
Prosím o vaše názory. Právě nám udělali v RD chlapi konstrukci na sádrokarton v celém podkroví RD. …
tomas1965
Před 9 lety
15
Jaká je denní spotřeba el. energie v RD?
Chtela bych se vás zeptat, kolik se vám tak pohybuje spotřeba el. energie při stavbe RD. Nám ted na…
zdenkaj
Před 13 lety
5
1
2
…
1168
1169
1170
1171
1172
…