O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Nástroje
Seznam úkolů
Stavební deník
Rozpočet
Poptávač
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Nástroje
Všechny nástroje
Seznam úkolů
Stavební deník
Rozpočet
Poptávač
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Do obývacího pokoje raději dřevěnou podlahu nebo dlažbu?
Budeme mít všude podlahové topení, z toho důvodu by byla nejlepší dlažba. Máme ale strach, aby neby…
kristi
Před 13 lety
11
Rodinný dům Marek od firmy Precis. Máte někdo?
Ahoj, chtěla jsem se zeptat, jestli někdo máte postavený nebo uvažujete o RD Marek od firmy Precis …
veronik92
Před 7 lety
1
2
33
Celkové "snížení" domu. Jak moc je to náročné?
Zdravím všechny stavitele. Mám rodinný dům po rodičích a momentálně řešíme, jestli jít nebo nejít d…
zdenkaj
Před 14 lety
12
Obvodové stěny rodinného domu. 30 cm Porothermu stačí?
Dobrý podvečer, chtěla bych poprosit o radu. Máme hotový projekt na stavbu rodinného domu. Manželo…
milan1965
Před 7 lety
14
Je dobrý kávovar Dolce Gusto?
Manžel mi chce k vánocům koupi Dolce Gusto. Jen nevím jestli bych ho často používala. Co myslíte kt…
smoula2300
Před 1 rokem
26
Kávovar DeLonghi ESAM 5500 W. Ste spokojní?
Ahojte, chcela by som sa opytat, ako ste spokojni s tymto kavovarom, ak ho mate. Dakujem za nazory …
janakar
Před 13 lety
4
Skla Lacobel vs. Colorbel. Máte zkušenost?
Máte prosím někdo zkušenosti s těmito druhy skel jako obložení za kuchyňskou linku? Colorbel je odo…
pavlus100
Před 10 lety
13
Barvy do malého obývacího pokoje. Jaké máme použít?
Dobrý den, chceme s přítelem vymalovat náš ne moc veliký obyvák. Jaké barvy bychom měli použít do …
porscha
Před 14 lety
3
sponzor fóra
Jaká střecha je nejlevnější?
Ahoj, uvažujeme o stavbe přízemního domku klasického obdelníkovitého tvaru. Zajímá mě, jaká střecha…
jiri_svoboda
Před 9 lety
9
Jakou zvolit barvu stěn k výrazné tapetě?
Zdravím Chystám se na předělání pokoje. Již mám vybranou tapetu, ale nevím si rady jak vymalovat …
nikka.vo
Před 14 lety
7
Thermomix - vaření, recepty, diskuze
Ahoj, mám asi rok thermomix, je to mercedes mezi kuch. spotřebiči, jsem s ním moc spokojená, sháním…
thermik
Před 10 lety
18
Má někdo zkušenost s nábytkem od Jitony?
Ahoj má někdo nábytek od jitony? Dneska jsem objednali celou ložnici taky by mě zajímalo jaký má kd…
ivett
Před 14 lety
2
Bungalov 4+1. Na jaké částce jste skončili?
Chtěla bych se zeptat, na jaké částce, ale bez pozemku, jste skončili při stavbě bungalovu 4+1, s g…
anetka2017
Před 6 lety
1
2
...
...
3
4
120
Elastolith do obývacího pokoje. Je jiná alternativa?
Ahojky, poraďte prosím.Nechala jsem si od známého truhláře vyrobit obývací stěnu - (moderní, v obch…
market123
Před 14 lety
4
Inspirace na předsíň. Máte někdo?
Nemátě někdo inspiraci na předsíně. Zařizuji předsíň 1800x2300.,,,Chtěla bych sedací místo,věšáky,o…
atrep
Před 14 lety
3
Jsem tady nová - sonicata
Tak Jmenuji se Vendula hledala jsem cokoliv co se týče probůlematiky psů plemene westík a vaši strá…
martinjasen
Před 14 lety
2
Převod služeb při koupi bytu. Uzavírají se nové smlouvy?
Ahoj, určitě mi někdo poradí. Když koupíte od někoho byt v OV, jak to je se smlouvana na energie …
maskacka
Před 14 lety
2
Plíseň v bytě. Co s tím?
Ahojky všem, kteří máte stejný problém jako my a to je plíseň v bytě. Bydlíme 6 let v řadovém rodin…
sshiva
Před 13 lety
6
Ošetřovali jste anhydrid před pokládkou dlažby?
Ošetřovali jste nejak anhydrid před pokládkou dlažby v kuchyni? Nejakou hydroizolaci atd?
kirik
Před 14 lety
2
Máte někdo takhle řešenou elektriku na kuchyňské desce?
http://www.bilyraj.cz/kuchyn-a-domaci-potreby/elektricke-zasuvky/vysuvna-zasuvka-schulte-evoline.ht…
paja
Před 14 lety
9
Doporučte firmy na stavbu domu, Praha a blízké okolí
Ahoj, připravujeme se na stavbu, kterou bychom rádi začali někdy v létě či na podzim roku 2011. I p…
whiskey
Před 13 lety
5
Rako Tulip, modrá série. Máte tenhle obklad v koupelně?
nemáte někdo udělanou koupelnu tímhle obkladem? Nemám inspiraci, jak obložit malou koupelnu...
gigi2
Před 14 lety
8
Ohlášení rekonstrukce bytu. Je to nutné?
Ahoj, určitě tady bude mnoho lidí, kteří mi poradí. Chceme koupit byt....v původním stavu, s umaka…
moudivlacek
Před 14 lety
2
Návrh kompletního topení. Jak postupovat?
Ahoj, chtěl bych se zeptat, jak postupovat (jak jste postupovali?) při navrhování kompletního topen…
pindruzka
Před 14 lety
8
Jak ukončit dlažbu/jaký lem?
Ahojte všichni, omlouvám se, jestli se budu opakovat, ale nemohla jsem na toto téma najít diskuzi. …
tralala666
Před 11 lety
14
Dobrá postel, která nevrže. Poraďte
Poraďte, prosím, dobrou kvalitní postel, která ani po letech nevrže. Masiv se mi moc nelíbí a ani b…
kassal
Před 2 lety
1
2
...
3
65
Tapetování v novostavbě. Může se hned po převzetí?
Máte někdo zkušenost, jak je to s tapetováním bytu v novostavbě?Může se hned po převzetí bytu, či s…
betakaroten
Před 14 lety
2
Namaloval by někdo návrh koupelny?
Chystáme se na koupelny, bohužel jsme bez návrhů. Obklady chceme koupit přes internet, takže nebude…
hhranolka
Před 8 lety
25
Jaká je dlažba Babel od Navarti?
Důkladně jsem projela příspěvky, jestli se téma neopakuje, tak snad ne. Ráda bych našla někoho, kdo…
robolm
Před 6 lety
23
Umělý kámen Rustika nebo Toronto. Máte je někdo?
Máte někdo prosím tento umělý kámen?? Jak vypadají v reálu?? Nebo pošlete odkazy na vaše kameny v i…
skuzus
Před 14 lety
3
1
2
…
1169
1170
1171
1172
1173
…