O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Nástroje
Seznam úkolů
Stavební deník
Rozpočet
Poptávač
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Nástroje
Všechny nástroje
Seznam úkolů
Stavební deník
Rozpočet
Poptávač
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Tady začni! O tom, jak to u nás chodí
Vítej, tady najdeš informace o tom, jak to u nás funguje, co tu všechno máme a co na co slouží. …
martinjasen
Před 14 lety
1
Řezání do železobetonového stropu. Jde to?
Momentálně si rekonstruujeme byt, kde jsoru železobetonové stropy. V obývacím pokoji bychom na stro…
leeena_4
Před 14 lety
2
Jakou barvu do koupelny pro skříňku pod umyvadlo?
V jake barve byste vybrali skrinku a umyvadlo do koupelny, ktera ma vanilkove a hnede obklady. V al…
mirca36
Před 14 lety
3
Rekonstrukce starého domu. Máte zkušenost?
Ahoj, plánujeme s manželem rekonstrukci 80 let starého baráku. Už 30 let ale v tomto baráčku nikdo …
luciekocur
Před 8 lety
1
2
41
Rozdílná podlaha - kuchyň, jídelna, obyvák. Co s tím?
Jak máte vyřešenou podlahu v místnosti, která je vlastně spojením obyváku, jídelny a kuchyně? V cel…
verisi
Před 11 lety
3
Hodně starý dům. Šli byste do koupi?
Šli byste do koupi hodně starého domu? Cca 300 let? Je rozlehlý, obytná plocha je asi 250 m2. Je zr…
scout12
Před 9 lety
18
Sněhová fréza. Máte zkušenost?
Nemáte někdo zkušenosti se sněhovýma frézama? Např. od firmy Mountfield? Teď mají spoustu akcí. Nap…
klara.t
Před 14 lety
3
Studenstský pokoj. Máte odkaz?
Vím, že se tu nachází většina mladých nebo budoucích maminek....přesto, nemáte někdo zajímavý odkaz…
sarmyn
Před 14 lety
12
sponzor fóra
Nemám archeologický průzkum. Je to problém?
Ahojky, mám dotaz. S manželem jsme přistavovali dvě místnosti k stávajícímu RD. Kvůli změně zastavě…
davescz
Před 11 lety
6
Co si myslíte o freedomcích?
docela zajímavé, rodiče plánují stavbu malého domku, tak se zajímám o Vaše názory ;-)
yanna71
Před 9 lety
10
Nástěnná deska do kuchyně. Jakou mám zvolit?
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jakou zvolit nástěnnou desku do kuchyně za rozumnou cenu, jestli…
pusinecka
Před 14 lety
9
Je opravdu nutný štěrk pod základovou desku?
Ahoj, máme pasy zárovaň s terénem a teď by měla přijít na řadu deska... na štěrk bysme museli odstr…
nemec
Před 11 lety
13
Malý pozemek. Jak se vám bydlí?
Mám příspěvek do diskuze. Bydlíme na malém městě, již dlouhou dobu se snažíme sehnat pozemek pro st…
konan
Před 5 lety
19
Projekt Linear 324. Máte zkušenosti, názory, rady?
Ahojte, stavia tu niekto dom Linear 324 ???? nazor, rady by sa zisli.... viac foto na www.linear324…
cia82
Před 13 lety
5
Hypotéka v Rakousku. Máte ji?
Zdravím všechny a zajímalo by mě, jestli má někdo vyřízenou hypotéku v Rakousku, slyšela jsem o tom…
hankawer
Před 6 lety
19
Nedostatek slunce v baráku i na zahradě
Ahoj, mám takový problém, zdědili jsme baráček a až pak si všimli, že tam nejde skoro vůbec slunce.…
tea80
Před 14 lety
1
2
34
Máte zkušenosti s firmou Dřestav - dřevostavby?
Dobrý den, zvažujeme stavbu dřevostavby. Nejvíce nás zaujala firma Dřestav Sedlčany. Máte s ní n…
niccky.z
Před 12 lety
6
Prodej domu bez souhlasu majitele. Je to možné?
Chtěla bych se zeptat, zda je možné prodat dům bez souhlasu majitele 25%, přestože se o dům nestará…
xmarg04
Před 14 lety
7
Výběr sanity do malé koupelny. Poraďte
Chtěla bych vás poprosit o pomoc. Času je málo, debordelizujeme, v pondělí vypukne bourání jádra, t…
ene
Před 14 lety
2
Ovce jako živá sekačka. Máte zkušenost?
Máte někdo zkušenost? Máme relativně velký pozemek (přes 5.000 m2) a rádi bychom si na jaro pořídil…
gerrym
Před 8 lety
1
2
...
3
86
Kuchyňská studia. Máte zkušenost?
Ahoj, tak jsem si myslela, že výběr studia bude brnkačka a ono ejhle.... :-S Původně jsem měla …
katchiis
Před 10 lety
8
Jak dlouho trvá zapojení plynoměru?
Zdravím, jak dlouho vám od podpisu smlouvy trvalo, než vám distribuční společnost přijela zapojit …
rapid661
Před 14 lety
3
Co s pejskem při rekonstrukci domu?
Ahoj, příští rok na jaře se chystáme na rekonstrukci domu...shodíme celé první patro a postavíme ho…
rull
Před 12 lety
14
Cena základové desky. Jak to je?
Dobrý den,kolik asi stojí 107 m2 základové desky (bez sklepa)? Jen jsem slyšel neuvěřitelné částky.…
ivusek
Před 9 lety
19
Kdo je uveden na smlouvě? RK není v obchodním rejstříku
Dobrý den, kupujeme nemovitost (RD),dne 16.8.2010 jsmee složili rezervační polatek 70 000Kč,násled…
xmarg04
Před 14 lety
3
Čím se nejlépe udržuje nové PVC na podlaze?
Máme nové podlahy a nějak je nemůžu ideálně vyumývat. Je nějaký přípravek, který je speciálně k úd…
jarkalada
Před 13 lety
2
Dilatační profil v dlažbě. Máte?
Dobry den, chtela jsem se zeptat..mate nekdo dilatacni profil v dlazbe? Budeme pokladat plochu 12,3…
pifo
Před 14 lety
3
Haas Fertigbau. Máte zkušenost?
Zdravím, teď jsem se nově zaregistrovala, protož právě začínáme stavět. Už máme podepsanou smlou…
m2s
Před 3 lety
1
2
35
Zaoblení schodovek. Nechali jste si brousit dlaždice?
Nechával jste někdo zbrousit hrany dlaždic na schody do obloučku? Nabízí to u nás jeden prodejce, z…
tork25
Před 14 lety
2
Jaké vybrat stropní svítidlo do dětského pokoje?
Předěláváme dětský pokoj (mladší dcera se bude stěhovat z ložnice ke starší). Původně bylo na strop…
bourgie
Před 14 lety
3
1
2
…
1172
1173
1174
1175
1176
…