O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Nástroje
Seznam úkolů
Stavební deník
Rozpočet
Poptávač
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Nástroje
Všechny nástroje
Seznam úkolů
Stavební deník
Rozpočet
Poptávač
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Prodat či pronajmout byt? Jak jste to řešili vy?
Ahoj, chtěla jsem se zeptat na vaše zkušenosti. Stavíme RD, máme půjčku a uvažujeme, zda máme byt v…
petrikp
Před 1 rokem
1
2
45
Výměna topných těles. Máte zkušenost?
Přemýšlíme o tom, že necháme vyměnit staré litinové panelákové topení. Nemá už někso zkušenost? Co …
xpila
Před 14 lety
4
Čo robiť ak je kuchynská linka nízko nad sporákom?
Ahojte, tak sa nam podarilo zabudnut pri navrhovani nasej novej kuchyne na to, ze nad sporakom by m…
dank1
Před 14 lety
1
2
54
Daň z převodu nemovitosti. Kdo ji má zaplatit?
Dobrý den, žádám o radu... Máme rodinný domek, jehož vlastníky jsou 2 osoby (a další 2 jsou ruči…
kata267
Před 14 lety
10
Daň z nemovitosti po zapsání rozestavěné stavby
Téma jsem nenašel, takže zakládám. Podávali jste v roce, který následoval po zapsání rozestavěné st…
kacka.va
Před 14 lety
8
Lednice v komoře. Fungují v takovém prostředí?
Ahojky, je tu někdo, kdo má chladničku s mrazničkou v komoře, kde je teplota pod 10stupňů? Slyšela …
kacka.va
Před 14 lety
3
Kuchyň. Jakou podlahu? Plovoučka, lino, dlažba?
Jakou podlahu do kuchyně? Máme podlahové topení. Kuchyň je spojená s jídelnou a obývacím pokojem a …
rebe
Před 11 lety
1
2
33
Raději rekonstrukce nebo stavět? Co myslíte?
Kdyy ste si mohli vybrat,šli byste do výstavby nového domu,nebo do rekonstukce.Při rekonstrukci mát…
scvrcek
Před 13 lety
28
sponzor fóra
Jakou vybrat dlažbu? Podélnou, rozměr např. 20x60
AHOJ ;-) MĚL BY NĚKDO DOBRÝ TIP ,RADU,NEBO JEN NÁZOR JAKOU VYBRAT DLAŽBU DO PŘÍZEMÍ :-) MOJE PŘEDST…
romcakr.
Před 14 lety
10
Nákup kuchyně Ikea v Polsku. Máte zkušenosti?
Ahoj, zajímalo by mě jestli je tu někdo, kdo si jel pro kuchyň do Polska? :-) Napíšu tu pár bodů, …
igenot
Před 6 lety
1
2
...
3
89
Velká, pěkná, kvalitní postel. Máte tip?
Mohli byste mi prosím poradit nějakej typ na pěknou kvalitní moderní postel kde pořídit, a nebo mi …
kajalka
Před 12 lety
8
RD SIesta od Gservisu. Máte zkušenosti?
Dobrý den, chtěl bych se zeptat, zda by se našel někdo kdo má již postavený RD SIesta od Gservis…
predseda00
Před 14 lety
1
Nákup v Polsku. Vyjde to tam levněji než tady?
Ahojky - chtěla jsem se zeptat na zkušenosti nákupu v Polsku - co se týče baterií, vaniček, van, sp…
davidmorcinek
Před 10 měsíci
1
2
...
...
5
6
155
Dá se pozemek vyjmout ze zástavního práva banky?
Zdravím, našel by se tady někdo, kdo by věděl, jestli se dá pozemek vyjmout ze Zástavního práva b…
hugo58
Před 14 lety
4
Máte tip na pěknou nástěnku?
Nemáte někdo tip na hezkou, třeba skleněnou či kovovou nástěnku pro puberťáka do pokojíku? Prostě …
stepkakolmanka
Před 10 lety
10
Modrástrecha.cz má svoj fotoblog
Poslednú dobu sa stránka začala aktívnejšie vyvíjať. Myslím, že v kľude môžem povedať: rekonštruuje…
cuttysark
Před 14 lety
2
Vchodové dvere..má niekto?takéto..
ahojte prosím má niekto takéto dvere? ste s nimi spokojní? :-) http://www.panther-service.com/cs…
gabal
Před 14 lety
11
Jak dostat vodu do jezírka japonské zahrady bez čerpadla?
Ahojky,uvažuji k našemu budoucímu domečku o japonském stylu zahrady,nepotřebuji šetřit na zahradě m…
lin18
Před 12 lety
5
Využiji vanu i sprchu zároveň nebo je to zbytečnost?
Ahoj, máte sprcháč i vanu nebo jen jedno z toho? Opravdu se využije oboje zároveň nebo je to zbyteč…
rapid661
Před 14 lety
14
ČOV. Máte vzor, jak doložit kontrolní dny?
Všechny stavaře zdravím a chtěla bych poradit s ČOV dnes mi volali ze životního prostředí, že nám t…
veverka.r
Před 14 lety
3
Jak vybrat krbová kamna? A jaký kouřovod je lepší?
Prosím o radu,jaké vybrat dobré krbové kamna?Budu ráda za vaše zkušenosti s krbovými kamny.Jeětě zd…
fifa79
Před 14 lety
1
Jaká zařízení se hodí na velkou terasu?
Ahoj vsichni, zakládám zde nové téma, protoze jsem nenasla zádné podobné. Kdybyste meli opravdu…
bayt
Před 11 lety
6
Jedno Interiérové studio na celou rekonstrukci, ano či ne?
Ahojky, chci se zeptat na váš názor na interiérová studia, resp. na to, zda je dobré využít takové…
lukoid
Před 5 lety
15
Mukařovsko
Haló, najde se tu někdo, kdo staví, bydlí nebo zařizuje v Mukařově, Srbíně, na Žernovce, v Louňovic…
nomidlo
Před 6 lety
21
Rekonstrukce dveří. Poraďte
Ahoj, měla bych dotaz. Cca před 3/4 rokem jsme si koupili byteček v panelaku, ktery postupne uprav…
kofejn
Před 7 lety
23
Jaké kytky se hodí do tmavé chodby?
Máte někdo dobrý tip na kytku do tmavé chodby? Světla je tam opravdu pomálu, ale kytičku bych tam c…
lucijeje
Před 11 lety
6
Znáte dobré kuchyňské studio v Brně?
ahoj, potreboval by som poradit nejake dobre studio v brne, pravdaze cena a kvalita su dolezite :) …
bbn
Před 11 lety
5
Topit krbem či kotlem na TP v RD?
Poraďte,co si zřídit do starého zděného RD,když máme možnost volby???.........(162m²,patrový dům)
kamikadze
Před 14 lety
3
Jak naaranžovat záclony na balkonové dveře?
Ahoj, chtěla bych poprosit o radu. Bydlíme s přítelem v paneláku a dozařizujeme si byteček. Jedna…
ivetice
Před 14 lety
6
Ekodomy - jako další alternativa bydlení. Co myslíte?
Často a dlouhodobě se o tomto způsobu bydlení diskutuje v mediích. Co si o tomto způsobu bydlení m…
denuska77
Před 8 lety
14
1
2
…
1185
1186
1187
1188
1189
…