O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Nástroje
Seznam úkolů
Stavební deník
Rozpočet
Poptávač
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Nástroje
Všechny nástroje
Seznam úkolů
Stavební deník
Rozpočet
Poptávač
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Obnovit kuchyňskou linku jen novými dvířky. Co myslíte?
ahoj, budem se stehovat do bytu kde je starší kuchyn, ale zatim dame penize do jiných věcí tak přem…
lucyino
Před 14 lety
6
Jak se vaří na pánvi GreenPan?
Ahojky. Tak jsem v obchodě narazila na pánve GreenPan, tzv. "zelené" nádobí, které mají povrch ther…
atlaska
Před 14 lety
1
2
33
Jaký je šuplík z boku postele?
Všechny zdravím a prosím moc o vaše názory, případně i konkrétní fotografie. Řešíme s partnerem tak…
mokuska
Před 15 lety
6
Malé stavební firmy, Litoměřicko. Máte zkušenost?
Ahoj koupili jsme pozemek v BUdyni kde i ted bydlíme. Rozhodujeme se jakou firmu vybrat na stavbu. …
jitullka
Před 15 lety
3
Co vyřídit před stavbou?
Ahoj, v příštím roce bychom chtěli začít stavět a nějak se ztrácím v potřebnych dokladech,povoleníc…
kocule82
Před 15 lety
3
Prodej nemovitostí - zamrzl?
Ahoj holky, tak sháníme domek v našem okolí a několikrát denně sedíme u realitek, ale připadá mn…
damada
Před 14 lety
1
2
32
Tlaková přečepávací stanice. Máte osvědčenou značku?
prosím pěkně, kdo má takto vyřešenou kanalizaci, máte nějakou osvědčenou značku ? Potřebujeme pro 2…
raduzza
Před 9 lety
8
Sedací pytel. Máte zkušenost?
ahoj holky, manžel bude mít narozeniny a mě napadlo mu koupit sedací pytel. Máme malý obýváček a …
winteren
Před 4 lety
1
2
59
sponzor fóra
Co říkáte na nákup obkladů přes internet?
Ahojte, chtěla bych se zeptat, zda nemáte někdo zkusšenosti s nákupem obkladů přes internet. Uv…
tulika
Před 12 lety
10
Odstoupili jste od koupě bytu po podeps. a zapl. rezerv.?
:-( ahoj my se rozhodujem, zaplatili sjem zalohu 40000kč a ted sjme zjistili že je kousek od nas …
zdenkaj
Před 15 lety
5
Jak na hypotéku se záznamem v registru?
Mátě někdo zkušenosti? Prošli jste někde i přes tento "škraloupek"? Poraďte! Děkujeme... :-)
loken
Před 5 lety
1
2
...
...
3
4
102
Fotografie na plátně s fotkami měst. Kde je seženu?
Nevite nekdo, kde se daji online koupit vetsi formaty fotografii na platne na poveseni na zed? Shan…
luccyr
Před 15 lety
24
Firma Apokork (Libovický). Máte zkušenost?
Dobrý večer, zajímalo by mě jestli máte někdo zkušenosti s firmou Apokork která má sídlo v Králově …
petris
Před 15 lety
8
Architekt na pasivni dum :o)
Hezky den preji vsem :-) Prosime hledame architekty na pasivni dum :-) Muze te nam doporucit ,pokud…
skotskaa
Před 13 lety
4
Titanové nádobí Top Moravia. Máte zkušenost?
Máte někdo zkušenosti? Já nenávidím předváděcí akce, ale kdo si to nádobí od nich koupil, prý je sp…
barca3979
Před 5 lety
18
Koupě rozestavěné dřevostavby - na co dát pozor?
Ahojky, prosim o jakoukoliv radu. Zitra se jedeme podivat na domek, ktery se nam podle fotek celke…
llluckyyy
Před 9 lety
5
Kontrola stavby v průběhu stavby RD. Máte zkušenost?
Ahojte stavitelé, chtěla jsem se optat na zkušenosti s kontrolou ze stavebního úřadu na Vaší stavb…
majulka1
Před 15 lety
5
Máte tip na koupelnové studio, které udělá PC návrh?
Prosím pěkně, nemáte někdo tip na koupelnové studio, které vám udělá počítačový návrh koupelny + sp…
jancip
Před 12 lety
11
Praha - dobré stavební firmy. Doporučte
Ahojky, mám prosbičku - sháníme dobrou stavební firmu v Praze (nebo tu, co není pražská, ale reali…
anastazie
Před 15 lety
8
Kde sehnat výrazné obklady?
Ahoj, máte někdo dobrý typ, kde se podívat po výrazných barevných obkladech? Láká mě nachová ba…
majkel
Před 15 lety
7
Pojištění stavby a RD. U koho a za kolik?
Ahojky - chtěla jsem se zeptat stavitelů - zda mají sjednané pojištění na stavbu RD - u koho, na co…
beatrice.h
Před 15 lety
10
Ohřívač vody pod dřez. S jakou značkou máte zkušenost?
S jakými značkami máte dobré zkušenosti, prý některé kapou a co je lepší tlakový nebo beztlaký ? D…
vojteska9
Před 15 lety
4
Zelená úsporám. Co musím mít v projektové dokumentaci?
AHoj všem, chci se zeptat, jestli jste už někdo byl žádat o dotaci v programu MŽP Zelená úsporám…
lucinkafr
Před 12 lety
1
2
...
...
5
6
155
Těžký vzduch v bytě
ahoj, potřebovala poradit. Bydlíme v novostavbě (pronájem) jako první nájemníci, jedná se o bytovku…
katarinasc
Před 10 lety
28
Barový stůl. Využíváte ho?
Ahojky, chtěla bych od vás poradit. Budeme stavět domek, zatím jsme ve fázi vyřizování potřebných …
lifiatko
Před 15 lety
10
Terasová prkna WPC. Máte zkušenost?
Ahoj, premyslime jaky povrch soupnout k bazenu a zrovna jsme narazili na WPC prkna. Je to alternati…
faro202
Před 1 rokem
1
2
...
...
3
4
117
Inkaso ve 2kk. Kolik asi budu platit?
Od září budeme muset začít financovat i druhou domácnost(novostavba 2kk+suterénní garážové stání). …
aji
Před 15 lety
18
Sprchový kout Sanipro. Máte s ním zkušenosti?
Ahoj, uz nam doslouzil nekvalitnií sprchac, ktery byl ve vybave nasi radovky jako standart a objevi…
cuttysark
Před 15 lety
2
Súhlas susedov na stavbu domu. Ako to dať na papier?
Ahojte, potrebovala by som poradiť ako máme postupovať v prípade ak sa nedá dodržať stanovený odstu…
martincerepan
Před 8 lety
26
Je lepší Ytong nebo Ytong lambda?
Chystáme se stavět RD a nemůžeme se rozhodnout,zda jako stavební materiál zvolit YTONG nebo YTONG L…
josephporta
Před 6 lety
1
2
49
1
2
…
1195
1196
1197
1198