Odpověď na příspěvek od zden77:
No tak recepty bych tady ale vážně nečekal. 😄 @zden77 vidíš to ani já ne a teď nedávno jsem i tady natrafila na chléb :-) a už se moc těším až přijdou i nějaké vánoční inspirace :-)Odpověď na příspěvek od zden77:
No tak recepty bych tady ale vážně nečekal. 😄 @zden77 a hned první co na mně vyběhlo po otevření linku - smažený sýr 😃Odpověď na příspěvek od michals11:
@zden77 a hned první co na mně vyběhlo po otevřen… @michals11 asi jako inspirace na oběd pro nádeníky? 😀Odpověď na příspěvek od michals11:
@zden77 a hned první co na mně vyběhlo po otevřen… @michals11 to preto, že najnovší článok sa objaví vždy ako prvý. Mne sa už objavuje napríklad tento článok: https://www.modrastrecha.cz/magazine/...Odpověď na příspěvek od denisahajdukova:
@michals11 to preto, že najnovší článok sa objaví… @denisahajdukova my jsme rádi za každý článek alespoň je to tu takové různorodé a z každého soudka :-)Odpověď na příspěvek od wartx:
@denisahajdukova my jsme rádi za každý článek ale… @wartx ďakujem. Takáto spätná väzba vždy poteší. Samozrejme, chápem, sto ľudí, sto chutí 🙂