Ahojky, hledám někoho, kdo staví rodinný domek,ať už s firmou na klíč, svépomocí nebo sám a má předpokládaný termín dokončení v červnu 2008 + -.
My stavíme s firmou na klíč a 31.6.08 by měl bý domek hotový, proto piště piště, podělte se o informace ať můžeme porovnávat... :-D
kaci:
uz jsem to tu psala - je tchana. Ale ten bude nekolik let pracovne mimo republiku nebo se tu bude objevovat jen velmi malo a ten barak bude prazdny, takze by se o Kany a Benicka nemel kdo starat.
Takze hledame po znamych ci podobne nekoho kdo by si je vzal a pokud to nedopadne tak se holt neda nic delat a pujdou oba do utulku...
Ale abych napsala i neco pozitivniho - dneska dodelali krbari krb, takze se alespon neco deje:-)
jééé, godi, tak to je super. A co vana, radši se neptat? Já když se dnes chystala do stavebnin a na stavbu, tak jsem sedla do auta a nenastartovala, takže jsem se hezky vrátil domů a žádná kontrola stavby se nekonala :-(
já už taky radši neřeším, jestli tam dělníci jsou nebo ne. Ale když řeknou, že třeba teď bude ve čtvrtek podlahovka, tak to jedu zkontrolovat a běda jak to není :-D To pak hodně křičím, no i když... Zase tak zlá nejsem :-N
ahojky devcata,
tak se vam musim pochlubit s cerstvou novinkou ohledne vany. Dneska byl manzel na stavbe a no myslite?? Ano, hadate spravne - vana stale neni:-) Ja uz se tomu vazne zacinam jen smat. Fakt sila...
No a jak jsem psal aze krbari uz maji hotovy krb, tak to manzel dneska videla a ze pry neni nejak nadseny, takze to vypda ze to pujde jeste nejak reklamovat....
godi, no to nemyslíš vážně :-. Tak na ně vlítněte a dejte jim co proto ;-)
Ale buď v klidu, nám taky banka od pátku posílá peníze, ale konto je pořád prázdné. Nechám jim do zítra a jak to ráno nepípne, tak uvidí to tóčo.A oproti tomu byl minulej týden pohádkou růžovým sadem.
Takže holky jak vidím, všude stejný a toto téma asi přejmenujeme - Jak stavět s problémy :-D anebo ne až tak, ale termín dokončení stavby tak 31.12. ;-)
hamar:
jo to myslim vazne:-)
a co muzes udelat? sice je muzes servat,ale to je vse a ja si nebudu na barak tahat dalsi firmua vysvetlovat ji co a jak. Myslim ze mu Martin dal jasne najevo ze takhle ne, takze uvidime jak on ted s nim nalozi.
to zase prehanis, myslim ze vy dve do konce prazdniny bydlite a my snad na ty vanoce taky:-)
zdravim,
tak jsme e dneska byli podivat na stavbe - vana samozrejme nebyla, kvuli tomu jsme tam ani nejeli. Chtela jsem videt ten krb a reknu Vam, ze jsem docela zklamana, no spis se mi to vubec nelibi. Kdyz to porovnam s tim co ma tchan, tak tohle je sileny. Manzel taky neni nadsenej, takze v utery se s nima uvidi, tak jsem zvedava jak to dopadne....
ahojky holky,
zasilam posledni zpravy o krbu a vane. Tak krbari ted maji nejakou velkou zakazku,ale jak to jen pujde tak nam to dodelaji a vana - kdyz to dobre pujde, tak v patek, a kdyz ne tak v pondeli, tak jsem vazne zvedava:-)
godi: a když ne v pátek ani v pondělí, tak ve středu nebo v pátek.... :-D to znám od naší stavební firmy....
jinak na net jsme samozřejmě koukali....všechno je hrozně drahý :-|
godi: to už vám taky slibují pěkně dlouho, že?
Nám minulý týden dodělali topení, dnes podlaháři položili polystyren, který jsme si chtěli položit sami, ale jaksi to bylo horší než jsme čekali a než to zvorat, tak jsme to nechali na odbornících a kdyby bylo silo, tak nám to ještě dnes zalijou. Ale jelikož se silo kdesi zaseklo na nějaké stavbě, takže budou podlahy ve čtvrtek.
Za 14 dní stropy a obklady, pak malování, dlažba a lino a hurá na stěhování. I když to ještě bude chvilku trvat :-(
špatný, nakonec to dopadlo, že to poslali jenom zedníkovi a vodařům a naše refinancování eletriky jaksi zapomněli :-N Ale včera už to naštěstí poslala. Jsem tam zase dnes volala, ta baba co nás přepojuje, už si mě musí pamatovat ;-)
No oni totiž mírně zvedli trubky, tak nám to nevycházelo tak, jak to chtěli podlaháři, tak jsme to radši nechali, než po... celou podlahu.
to jo, to jsou pořád jenom faktury, trnutí, jestli budou peníze včas... ale to je v každé bance, nebo aspoň mi na to máme štěstí :-(
Holky a další pkrok, už mám kompletně vybranou kuchyň - barvu, dráťák, desku... ještě zaměřit a hurá vyrábět
hamar:
to ja mam vybrany uz davno a dokonce oblozene a pripravene kachlicky v kuchyni:-)
pristi tyden mozna budeme kupovat obklady do koupelen.... takze se to zase trochu hne. I kdyz toho asi moc neudelame, protoze nasi 14.6.2008 odjizdi na tyden na dovcu a ja musim byt u nich doma a "hlidat" baracek, zalejvat zahradku, krmit kralicky a slepicky:-)
godi:
to já měla představu, ale teď jsem si konečně vybrala. A dokonce něco jinýho, jednoduššího.
Zítra nám konečně zalijou podlahy a po víkendu se zase hneme dál - teda aspoň s vyměřováním atd. :-)
Vidím, že u vás je to taky těžký, ale to je asi všude :-(
hamar:
jo, presne jak rikas, vsude je to tezke a k tomu jeste hledame nekoho, kdo by chtel ty dva nase chlupate, ctyrnove kamarady:-)
Benicek je uzasnej, ted mu bude mesic, uz chodi, dokonce i beha a zacina zrat, jenze jeho mama je rychlejsi a vsechno mu to sni:-)
ahojky, nám teď dělají vodu a odpady, zítra to má být hotové a příští týden elektriku a topení ;-)
Řešili jsme teď jeden problém.... při měření té malé spodní koupelny se přišlo na to, že se nám tam nevejde sprcháč 90 tka a wc s geberitem vedle sebe, že je tam málo prostoru :-( chybí tam asi 6 cm. Tak jsme ještě zkoušeli různý varianty uspořádání, ale ty vzhledem k malýmu prostoru byly nereálný. Tak jsme si řekli, že tam teda dáme 80 tku sprcháč, ale manžel ho vyzkoušel a prostě je v něm hrozně omezenej pohyb.... Tak ho nakonec napadlo, že by se z jedný části mohl zasekat těch 6 cm do zdi :-D takže to už je naštěstí vyřešený :-)
ahojky holky, tak zprávy od nás... :-)
dnes nám zalívali zeme, ale aby to nebylo zase tak jednoduchý a bez problému, tak nám prozměnu praskla před hodinama voda. Naštěstí je to uprostřed hlavních dveří, takže to není tak hrozný, ale budeme muset část podlahy, co steklo vysekat a jelikož zase mají podlaháři na příští týden už nasmlouvanou práci, dostanou se k nám nejdřív příští týden v pátek, možná až další týden, jenom proto, aby zalili metr2. Fakt na ránu. Když se začne dařit, tak se vždycky něco vy... ]-(
Ale udělali mi radost, na ty lité podlahy se může dávat lino tk za 3-4 týdny, zaleží jaký bude počasí a dlažba tak po týdnu. Aspoň jedna pozitivní zpráva :-D
Holt, už to beru pozitivně, protože rozčilování stejně nepomáhá ;-)
to víš, já čekala, že to nepůjde tak jednoduše, ale že to bude až takový problém, to jsem fakt nevěděla :-D Ale naštěstí to jenom vyletělo z hadice, takže to nebude takovej problém spravit. A ještě to není vylitý v tom kousku, takže pohodka. Akorát se ten kousek s vylitím posune o týden :-( Ale neva, když se tam dá dát dlažba po týdnu ;-) No doufám, že už žádnej problém nebude. Už jsme si užili dost, takže je na čase, aby se začalo dařit :-( :-D