Ahoj, určitě také někoho z vás zaujaly typové domy Kubis 631 a 632 od RD Rýmařov. Nás zaujal zejména velice příznivou cenu v poměru k užitné ploše domu. Budu ráda, pokud přispějete do diskuse vy, kteří ho už stavíte i vy, kteří by jste stavět chtěli.
@tom13 počítal můj muž dle faktur,já si zapamatovala ta čísla kolik jsme platili a kolik zhruba spotřebovali. A výslednou sumu co vychází na měsíc co mi nahlásil.Ale už asi vím. Od dubna do listopadu je 8 měsíců.
Zaplatili jsme 7 splátek s tím, že 8 se ještě teď strhává. Tudíž bude zaplaceno ne 17000 ale 20000,- a spotřeba byla za 15000 takže 15000/8 = 1875,-
No v podstatě to bude přesně rok od první návštěvy centra RDR. Projekt máme tuším od května, stavební povolení začátkem srpna, koncem září deska. KS jsme měli na konci října.
Ahojky Kubisáci :-) Chtěla bych se zeptat, jestli nevíte, za jakou cenu je obložení dřevem na fasádě u Kubisu 631? A o kolik se navýší cena při rozdělení horního pokoje na dva samostatné pokoje s vlastními dveřmi? Moc děkuji, zatím zvažujeme Kubis 631 nebo 632.
@everytimes Ahojky dřevěné prvky na fasádě jsou zdarma. Můžeš je tam mít i nemusíš a místo nich zvolit jiný odstín fasády. Rozdělení pokojů nebude drahé ...cca 5 tis...(bych řekla). Určitě ti to řeknou v RDR.
Dobrý večer! Chtěla bych se zeptat. Uvažujeme o typu domu Kubis 632 a teď přemýšlím, kam umístit krb. Manžel bez něj domeček nechce a já vlastně taky ne, ale nevychází mi moc možností, kam ho umístit. Neřešil jste prosím někdo podobnou situaci a jak jste to vymysleli? Za případné fotky předem děkuji!
Zdravím ,taky uvažujeme o Kubis 631.Přečetl jsem si tady toho dost, ale nikdo nepíše jestli neuvažuje o zvýšení tepelné izolace obvodových stěn ze 107 mm na 157mm (šedý polystyren).a kolik by to stálo .
@petrpodebrady my tohle řešili na Largu 98 a příplatek je 17500,- za 101m2 obvodové stěny. Šířka obvodové stěny bude 347 cm, ale nevím o kolik se zlepší tepelně izolační vlastnosti.
Díky, my ho zatím v kalkulaci máme také, tak jak jsi psala ty spotřeby, tak mě zajímalo, jestli je to u "normálního" nebo u zatepleného. Taky máme modul navíc ;-) , máme 3 princezny, takže místa nebude nikdy dost ;-) . Tak ať se stále dobře bydlí! :-)
@zenny2 ahojky,my mame rolety ve spodni casti domecku.Chtela jsem je z duvodu bezpecnosti;) a jsem s nimi moc spokojena....mame rucni ovladani u dvou oken a u terasovych dveri elektricke. Muzete je dat do jakekoli polohy v okne,ale nejdou naklapet...nekde se o nich i pise,ze setri teplo a snizuji hluk z venku.