Kubis 631, 632 - RD Rýmařov, zaujaly vás?

Zobraz úvodní příspěvek
Ahoj, určitě také někoho z vás zaujaly typové domy Kubis 631 a 632 od RD Rýmařov. Nás zaujal zejména velice příznivou cenu v poměru k užitné ploše domu. Budu ráda, pokud přispějete do diskuse vy, kteří ho už stavíte i vy, kteří by jste stavět chtěli.
Odpovědět
Profilova fotka
@zenny2 jak píše Evča , nejdou naklápět. zastavit je můžeš kdekoliv v okně.
Odpovědět
Profilova fotka
@petraop Ahoj zlatíčko, jak se Vám bydlí? Jste spokojeni s domečkem? Nám toho strašně moc chybí, nejsou penízky´:( ale snad na jaře se dodělají venkovní úpravy a teď přes zimu se dodělá vnitřek. Jak máte udělanou předsíň? Sháním návrhy...nějak si nevím rady:(
Odpovědět
@zenny2 Budeme mít rolety, které jdou zastavit v jakékoliv poloze. Ruční ovládání a el. ovládání (na fr. okna). Naklápět nejdou žádné venkovní rolety. To jsou venkovní žaluzie. Ale ty prý při velkém větru rachotí.
Odpovědět
Děkuji za informace ohledně rolet, myslím, že je to dobrá věc a pravděpodobně se pro ně rozhodneme také.
Odpovědět
Profilova fotka
@zenny2 @jimika ahoj holky ,resila jsem rolety 100x jestli jo nebo ne,pak nam v Rdr rekli ze pokud je budem chtit v budoucnu,tak by se nam zmensilo okno cca o 10cm...Tak s tim pocitat.
Odpovědět
@evapetrikova Jojo, je fakt, že u pozdějších dodělávek je viditelný kastlík z venku. Ty při stavbě jsou přímo ve zdi. Jinak my jsme chtěli do všech oken, kromě fr., i integrované sítě proti hmyzu. Ty sítě tak drahé zas nebyly. Jde to ovládat nezávisle na sobě.
Odpovědět
Profilova fotka
@jimika na kolik ty site proti hmyzu vychazi?
Odpovědět
@margot_ka Záleží na rozměrech oken. Nemáme Kubis. Ale např. 900/1275 - 1112,- (bez DPH), 1500/1275 -1403,-.
Odpovědět
Profilova fotka
@jimika diky, pro orientaci to staci :)
Odpovědět
Profilova fotka
@evapetrikova Evi super :) O penězích ale ani nemluv ;) museli jsme udělat svahovou zídku - spíš zeď, je do ELka a má 10x3,5m takže ranec, stála fůru peněz i když byla dělaná svépomocí (manžel+taťka) a máme udělanou zámkovku před vchodem :) takže konečně není tolik bahna... letos pokud se stane zázrak :)) se pustíme do terasy a chtěla bych z jedné strany vysázet živý plot. Ale domeček nám za tyto překážky stojí :) jsme moc spokojeni a holky jakbysmet. Už si neumím představit návrat do bytu, to by mě asi zabilo ;)
Odpovědět
Zdarec. Tak jsem zpět po čase, jen jsem tady všem chtěl poděkovat za rady, které jsem tu načerpal a pochlubit se, že už taky bydlíme :) Možná jestli bude chvilka, tak sem hodím v průběhu týdne taky nějaké fotky, jestli chcete.
Odpovědět
@krony chceme
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
@krony super, gratuluji, chceme:)) my pořád stavíme:)
Odpovědět
My to měli hotové už na konci listopadu, jen fasáda se nestihla. Minulý týden jsme dokončili stěhování a zařizování, chybí nám jen rolety. A čekáme na kolaudaci, tady na úřadě jsou fakt zabrždění, čekáme už skoro dva měsíce. Jinak je stavba hotová, čeká mě ale ještě stavba cesty + chodníku, plot, pak zahrada. Ale prostě už bydlíme a je to super :) evapetrikova a četl jsem: "my pořád slavíme", tak jsem chtěl napsat, že my taky, ale ono jsem to jen blbě přečetl tedy :) Fotky dodám, když je zájem.
Odpovědět
Ahoj lidičky, chtěla jsem se optat jestli je tu někdo, kdo má dobré zkušenosti s projektantem na usazení domu na pozemek - středočeský kraj, prosím info, třeba do IP. Moc děkuji.
Odpovědět
Profilova fotka
@krony mě by taky fotky moc zajímaly...jinak my zatím jen sníme a rozhlížíme se...kubis je tak nějak favorit - typově - ale nevím co firma RD...já bych nejraději dům od wood system.
Odpovědět

Odpovědět
@maceo Fotky: 1 den ráno, 1 den odpoledne, 2 den ráno, 2 den odpoledne
Odpovědět
@crawler Tak RDR můžu jen doporučit. Po 14ti dnech jsme sepisovali závady a na celém baráku jsme objevili jen čtyři drobné vady, což si myslím, že na celý baráček vůbec není špatné a fakt to byly drobnosti. Rychlost výstavby super, komunikace super. No snad jen ten boj s termíny, to trošku mrzelo, ale nějak jsme to přestáli ty dva měsíce navíc a už bydlíme, to pak člověk rychle zapomene takové věci :) @maceo Masakr, jak jedou co? My máme sousedy, kteří dodnes chodí a koukají a pokaždé když jdou okolo, tak vrtí hlavou :)
Odpovědět

Odpovědět
Profilova fotka
@krony to moc ráda slyším a přeji ať se skvěle bydlí! :)
Odpovědět
Profilova fotka
@crawler Ahojky jen píšu co vím, firma RDR super a s Wood systermem stavěla kamarádka. Jsou také moc spokojeni. Jde o to, jaký máte pozemek, neboť WS staví každý domeček jiný a postaví ho i na netypický pozemek, což Kubis se nemusí vejít na každý. WS bude trošku dražší.
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj prosím nepostavil si nekdo Kubis 632 s Libereckým nebo Stredočeským kraji??? a náááhodou za lahvinku dobrého vína nepozval by nas na návštevu??? Bohužel není nikde ukázkový dům a me Kubis 631 prijde jiný.... nedokažu si to predstavit... prosííím :) :-) :-)
Odpovědět
Zdravím všechny Kubisáky, chtěl bych poděkovat všem zúčastněným za příspěvky, které nás inspirovaly a dovedly ke Kubisu 631. Kdo máte zájem, mrkněte do alba, trošku jsme si ho upravili (máme 2 moduly navíc + garáž).
Odpovědět
Zdravim, stavite nekdo Kubis 74 nebo budete stavet?
Odpovědět
Ahoj Kubisáci!! Máme termín 29.3.,takže řešíme přípojky. Jak máte prosím udělanou vodárnu. My máme studnu, ale bohužel jsme dali malou skruž a ted se do ní nevejde vodárna. Máte ji někdo v domě. Díky.
Odpovědět
Ještě otázka na Davida 17.Jak si realizoval krb? Přesně takový bychom také chtěli...
Odpovědět
@ilisek10 tak vyměňte za vetší skruž ne?
Odpovědět
to budeme nakonec muset, mno
Odpovědět
@ilisek10 Dělala nám ho firma z MB, myslím, že to byl 5.den montáže. Tedy noc, chlapi z RD je tu nechtěli přes den, že by překáželi.
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?