Ahoj, určitě také někoho z vás zaujaly typové domy Kubis 631 a 632 od RD Rýmařov. Nás zaujal zejména velice příznivou cenu v poměru k užitné ploše domu. Budu ráda, pokud přispějete do diskuse vy, kteří ho už stavíte i vy, kteří by jste stavět chtěli.
Chtela jsem se zeptat, stavěli jste nekdo s OC Praha? Rozhoduje me se mezi Prahou a Ml. Boleslavi. Meli jste s OC nějaké problémy (nepřesne info atd.)?
@laduch jednali jsme s ML.Boleslaví a za mě super, pan Pýcha ve všem poradí ;-) žádné problémy se nevyskytli :-) téměř stále je na netu takže kdykoliv nás něco napadlo hnedka odpovídal na mail...
Super, moc dekuju za info, taky jsem se klonila spis k Boleslavi, zijeme ted sice v Praze, ale stavet chceme v Jablonci a myslim, ze Boleslav bude mit i lepsi kontakty na mistni projektanty atd.
Jinak vas domek je opravdu moc hezky!
@laduch Stavěli jsme také se zastoupením v Ml. Boleslavi a byli jsme moc spokojeni, mohu jen potvrdit co zde zaznělo. Jednali jsme i v Praze, ale v Boleslavi to bylo příjemnější, vstřícnější, takové rodinější.
Tak pro vsechny, kdo planuji stavet Kubise, dnes mi pan Pycha v Boleslavi rikal, ze od 1.10. plati novy cenik. Hlavni zmenou je, ze komin je uz v cene!
@mojsha jj, taky mě to napadlo, protože ještě před nastěhováním jsme tu zeď už měli pěkně špinavou :-| , hlavně od dětských ručiček, ale dalo se to omýt a co už bydlíme, je to zatím dobré, tak jsem to přestala řešit ...
Ahojky holky, my budeme stavět s Prahou a můžu také jen doporučit, jsme moc spokojení s panem Mikulou. Dělá pro nás první poslední, příští týden máme KS a jsme zvědavá co nám řeknou na ten komín...no ale máme v projektu přípravu na vnější komín, tak uvidíme. Myslím, že dodatkem by to šlo vyřešit, ale znáte to...Raději nepředbíhat.
@mojsha Ahojky Míší, mám prosbičku, mám se na něco zeptat při KS, co není automatická, řešili jste nějak přívod vody, že? Myslím, že to budeme mít stejné...A napadá tě ještě něco?
@evapetrikova ahojda, ten filtr na vodu se má řešit s projektantem ( pan Lašák - specifikátor) nás vyvedl z omylu a nakonec nám ještě psal pan Němčák, že se omlouvá ale že v 631 je to nejlepší řešení.... ;-) jinak žádnej stres, určitě to dobře proběhne... tý jo to vám to uteklo... takže se blížíte pomalu k domečku to je super
@mojsha Jéé tak paráda, myslím, že to budeme mít stejně řešené, neboť pod schody máme koupelnu... JJ utíká to jako blázen...Snad za 14 dní uděláme přípojky (kanalizaci a vodu) a za 14 dní budeme mít snad ohlášku...a ještě banka aby schválila hypo co nejdřív a můžem jít na to:) Kdy máte kolaudaci? Až po kuchyni?