Názory na bungalov 5+1+2G

Zobraz úvodní příspěvek
Mám za to, že jsem dospěl už ke 100% spokojenosti, takže se ptám ostatních, co si o tom myslíte?
Odpovědět
@andik.cz jak jsem již psal, stěna garáže bude z vatových cihel a lze dodatečně doplnit zvukovou izolaci, vůbec se hluku nebojím Výměna pracovny za ložnici je nevhodná kvůli orientaci světových stran. Otočení ložnice a šatny také nemožné kvůli dveřím :)
Odpovědět
@omcamauta je to kosmeticky stolek s osvětleným zrcadlem, o koupelně jsem uvažoval, ale likvidace kosmetického stolu je otázka rozvodu :)
Odpovědět
@cybermole :-D :-D pokud není manželka divadelní herečka či popová zpěvačka, tak jí osvětlené zrcadlo ve východním pokoji v nejvzdálenějším koutě bude stejně k prdu a časem ho šoupne někam k oknu.
Odpovědět
@omcamauta tomu nerozumím, nemělo by to být spíše naopak? :)
Odpovědět
Profilova fotka
@cybermole kvůli dveřím? Snad by se posunuly i dveře samozřejmě ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
můžu se zeptat jaký máte odhadovaný rozpočet a kolik bude činit čistě obytná plocha?
Odpovědět
@majkylove max. 4 mil. (HUS samotná 2 mil.) - 90% domu bude na klíč
Odpovědět
@andik.cz dveře posunout už kvůli druhé koupelně moc nejdou, průchod by pak směřoval na roh postele, ale určitě by to šlo, konečné slovo bude mít stejně projektant :) určitě je v návrhu mnoho věcí špatně, jsem laik
Odpovědět
@cybermole naopak co? Ženy, co se líčí silně, pro jeviště, používají osvětlená zrcadla, která pak mohou být i ve tmě. Na přirozené denní líčení je daleko lepší přirozené světlo od okna. Ale určitě jsou i ženy, které se zvládnou nalíčit pro denní nošení u umělého světla. Na to se radši zeptejte manželky, jestli ji to bude vyhovovat. Mě zaujal čistě půdorysně ten výklenek, tak jsem se ptala na jeho účel. ;-)
Odpovědět
@andik.cz třeba takhle by to šlo .. okno nad postelí široké a vysoko, aby nebylo vidět
Odpovědět
@omcamauta aha, tomu já moc nerozumím :) já ráno potřebuji akorát kartáček a to zvládnu i po tmě :)
Odpovědět
Profilova fotka
@cybermole přesně takto to máme my 2 m dlouhé okno vysoké 70cm vygenerované nad posteli plus teda ještě dveře na terasu, to byla podmínka u nás, proto jsem navrhovala prohodit s pracovnou a mohli byste to mít taky.
Odpovědět
Článek se načítá
@omcamauta momentálně máme ložnici s oknem na sever, zrcadlo - viz foto, máme téměř na druhé straně pokoje, ještě k tomu mezi skříněmi a svítím s ním bez rozsvíceného světla v ložnici, každé ráno, když manžel spí :) takže záleží na typu světla u daného zrcadla, takže tohle mi dělá nejméně starostí :)
Odpovědět
Profilova fotka
@andik.cz ach ten telefon, chtěla jsem napsat vycentrovane.
Odpovědět
@mata_radek jasně, člověk se nakonec přizpůsobí spoustě věcí, já jsem jen upozornila autora, ať to radsi probere s manželkou, jestli jí ta tma bude vyhovovat. Sám přiznal, že nad tím vůbec neuvažoval. ;-)
Odpovědět
@omcamauta rozumím :) on to se mnou určitě probere :D
Odpovědět
@mata_radek :-D :-D :-D :-D :-D to mi nedošlo, že patříte k sobě.
Odpovědět
@omcamauta v pohodě :D, to je jasné, že to nemůžete vědět :)
Odpovědět
@andik.cz nenašel jsem u vás fotku hotové ložnice, můžete ji vyfotit?
Odpovědět
Profilova fotka
@cybermole ne, protože ložnice hotová není, máme objednanou postel a čekací doba je 11 týdnů, šatnu teprve vymyšlíme, zatím máme volné 2 pokoje, tak nespěcháme. Bydlíme měsíc.
Odpovědět
@andik.cz ok, budeme se tedy na postel těšit i za vás :D
Odpovědět
Pro ty, které baví sledovat naše změny, přikládám další aktualizaci. Změny: malá koupelna je větší přidána šatna - slouží zároveň jako odhlučnění garáže dětské pokoje jsou jako přes kopírák, stěny souží jako odhlučnení velká koupelna prohozena s pracovnou, hlavně kvůli efektivitě prostoru, pracovna se může díky velikosti změnit klidně na další pokoj nebo posilovnu otočen obývák a přidáno další okno na západ vše je více symetrické a působí to uspořádaně přidán kumbál na konci chodby efektivněji řešena technická místnost
Odpovědět
Telka oproti oknu ee. Aj ked budes mat dobre stineni, tie odlesky bude v nej vidiet. Inak fajn :D
Odpovědět
Profilova fotka
Po delší době tady musím říct, že s emi váš projekt dost líbí. I ta původní verze vypadala výborně. Je vidět, že nad tím někdo přemýšlí. Šatna v ložnici je super, ale proč kvůli hluku z garáže? Když spím, tak zároveň nejezdím autem v garáži ne? To jsem nějak nepobrala, ale jinak fakt super :-) Jo a máte dobře udělané prostory na vestavěné skříně.
Odpovědět
Profilova fotka
@marcelkap no ale když spíte vy tak neznamená že nepřijede,neodjede manžel,děti,atd a věřím že kor s věkem každé přerušení spánku může být nic moc :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@majkylove Ano, určitě záleží na zvyklostech a režimu konkrétní rodiny. Pokud někdo má práci na směny a dělá noční a spí pak přes den, tak to ano, to chápu. Já to brala podle sebe, že unás spíme všichni klasicky v noci a nikdo v tu dobu nikam nejezdí :-)
Odpovědět
@cybermole Mě se to líbí moc, jen si dobře promyslete rozmístění v technické máte to dost na těsno, možná bych oželela tu skříň v chodbě a zvětšila TM.....
Odpovědět
Profilova fotka
@marcelkap joo to je mi jasný,ale v budoucnosti dospívající děti určitě budou jezdit i v noci a v těch letech už vás to bude tím tuplem budit a nebo už na to možná bude člověk zvyklý,těžko říct no :-) ale projekt máte fakt hezký :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@majkylove Jojo, každý máme jiné požadavky a možnosti ;-) Tento projekt který se tu řeší se mi opravdu moc líbí. Jsou hezké i jiné, ale člověk musí u toho svého řešit spoustu věcí které o něm rozhodnou a vždycky se musí udělat nějaké ústupky a kompromisy a nikdy to pro všechny nemůže být ideální. Pro mě bude ideální ten náš, hlavně když bude hotový :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@marcelkap přesněě,hlavně je tolik věcí a možností ve kterých se laik prostě nemůže orientovat a pak tam fakt vznikají zbytečně chyby,ale to prostě nejde znát.no já se sem motám a ještě jsme s projektem ani nezačali :-D ale je to teda výzva a už teď se toho děsím,je toho fakt moc.tak držím pěsti ať jste s baráčkem maximálně spokojení :-)
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?