Akorát budu muset asi vykrást ty banky nakonec dvě... to je 5 tis. tady, 4 tis., tohle je taky dobrý, to si dej ... dalších 8 tis. ... však to znáte :)
@cybermole Máme šířku 6,6 m a délku 6 m. Podél jedné stěny máme skříně a police, podél druhé se vejdou kola, sekačka, věci k bazénu atd. Do 6x6 se auta pohodlně vejdou, ale už tam nic moc dalšího nedáš.
Tak hlásím, že projektantka (starší paní) byla nadšená, že to pro ní nebude moc práce, že nebude muset řešit spoustu věcí, které jinak běžně řeší. Když viděla vizualizace, tak mě označila za hackera :-D
@cybermole Budeme mit ( snad ) neco podobneho - zastavena 230 m2... mohu se zeptat, s jakym rozpoctem planujete postavit ( klidne do IP )... Jinak chodbu mame totoznou a garaz 6,5 x 6,5 m ;-)
@qeszi Na funkční stavbu bych se chtěl vejít do 3,5 mil. není v tom nábytek, kuchyně, krb, venkovní plochy, projekty. Větší polovina bude asi dodavatelsky, něco si budeme dělat my, ale ještě přesně nevíme.
@cybermole tak jinak - kolik plánujete metrů čtverečních? Z toho si tu cenu za metr můžu spočítat. Co jsem četla, tak vychází cca 18-20tisic. Tak mě jen zajímalo kolik počítáte vy.
@cybermole Tak to je super, protože i my by jsme se chtěli vejít do 3,5 mil., bez vybavení. Nemáme žádné vymoženosti, není rekuperace, není TČ... tak uvidíme ;-)
@cybermole Tak my jsme měli původně zastavěnou plochu 276 m2 a rozpočet máme na 6,5 mil., což nám přijde děsně moc. Tak jsme dům zmenšili, zastavěná je sice 230m2, ale je v tom i závětří a terasa, takže dům má 205m2. Máme kamaráda s bagrem, možnost levnějšího materiálu, střechu jsme z původní ploché změnili na nízkou sedlovou ( tu nám zase zvládne udělat švagr)... tak si říkáme, že by to snad mohlo jít za ty peníze postavit :-)