Odpověď na příspěvek od snippe:
No jo, to s tou linkou není bůhvíco, ale to tak f… @snippe určite áno, ale nie vždy to ide... Preto som vďačná, že v našom meste takáto možnosť je.Odpověď na příspěvek od michals11:
Sestra by tak chtěla měnit linku v nájemním bytě.… @michals11 já po dohodě s majiteli linku rekonstruovala s tím, že jsme se s majiteli domluvili na určitém finančním stropu a oni mi pak částku při odchodu proplatili. Bydlela jsem pak podle svého, a po odchodu z bytu jsem ji tam samozřejmě nechala. Šla jsem jen do dočasného pronájmu a pak už jen do vlastního domečku.Odpověď na příspěvek od michals11:
Sestra by tak chtěla měnit linku v nájemním bytě.… @michals11 presne. je to proste vec dohodyOdpověď na příspěvek od m2s:
@michals11 já po dohodě s majiteli linku rekonstr… @m2s A není to pak škoda tam tu linku nechat :D Mě osobně by to tedy mrzelo. Brácha teď bydlí v obecném bytě a taky by chtěl měnit nejen linku ale i podlahy.Odpověď na příspěvek od matusska6:
@m2s A není to pak škoda tam tu linku nechat :D M… @matusska6 nejprve mě to také mrzelo. První kuchyňská linka, kterou jsem si poskládala podle svých priorit a potřeb. Ale protože jsem odcházela s vidinou nového domu a tím pádem i další zvela nové linky - rychle to přebolelo. 😅 V tomto případě už jsem si navrhla vše - voda, lzásuvky, okna rozměr i umístění, velikost půdorysu a ve velkém finále i tu linku. ☺️Odpověď na příspěvek od matusska6:
@m2s A není to pak škoda tam tu linku nechat :D M… @matusska6 Samozrejme, že áno. Ale asi to záleží od toho, ako dlho v obecnom/mestskom chce bývať. Ja asi na furt :-D takže ja by som pokojne mohla meniť všetko ako vo vlastnom. ale ak to má človek len ako dočasné bývanie, tak proste pretrpieť zariadenie a riešiť to potom vo svojom :-)