Žijete v pronájmu? Jak máte zařízený byt?

Profilova fotka
Pronájem s sebou často přináší přísná pravidla. Inspirujte se našimi nápady tu: https://www.modrastrecha.cz/magazine/... Já sama žiji v pronájmu. Mám pronajatý tzv. holobyt. Zařídila jsem si ho podle sebe. Samozřejmě kuchyňská linka, podlahy, žaluzie a například bojler a sporák byly jeho součástí. Linka i podlahy zůstaly. Žaluzie byly v špatném stavu, takže jsem je vyměnila. Sporák jsem si koupila nový podle svého vkusu. V obývacím pokoji mám tapety a jedny dveře jsem vyměnila za posuvné. Na vlastní náklady si mohu dělat, co chci. I linku bych mohla změnit, ale při odchodu bych ji musela nechat a samozřejmě bych neměla nárok na žádnou finanční náhradu. V podstatě si mohu dělat, co chci, ale byt musím předat v původním stavu a s bílými stěnami. Takže malování bych se nevyhnula. Ale nechystám se odcházet. Bydlím zde od dubna 2016.
Odpovědět
Profilova fotka
No jo, to s tou linkou není bůhvíco, ale to tak funguje asi všude. Prostě není nad to bydlet už pořádně ve svém.
Odpovědět
Profilova fotka

Odpověď na příspěvek od snippe:

No jo, to s tou linkou není bůhvíco, ale to tak f…
@snippe určite áno, ale nie vždy to ide... Preto som vďačná, že v našom meste takáto možnosť je.
Odpovědět
Profilova fotka
Sestra by tak chtěla měnit linku v nájemním bytě. Jako rodiče jí říkají že to nemůže že to není její, ale podle mě možné je všechno.
Odpovědět

Odpověď na příspěvek od michals11:

Sestra by tak chtěla měnit linku v nájemním bytě.…
@michals11 já po dohodě s majiteli linku rekonstruovala s tím, že jsme se s majiteli domluvili na určitém finančním stropu a oni mi pak částku při odchodu proplatili. Bydlela jsem pak podle svého, a po odchodu z bytu jsem ji tam samozřejmě nechala. Šla jsem jen do dočasného pronájmu a pak už jen do vlastního domečku.
Odpovědět
Profilova fotka

Odpověď na příspěvek od michals11:

Sestra by tak chtěla měnit linku v nájemním bytě.…
@michals11 presne. je to proste vec dohody
Odpovědět
Profilova fotka

Odpověď na příspěvek od m2s:

@michals11 já po dohodě s majiteli linku rekonstr…
@m2s A není to pak škoda tam tu linku nechat :D Mě osobně by to tedy mrzelo. Brácha teď bydlí v obecném bytě a taky by chtěl měnit nejen linku ale i podlahy.
Odpovědět

Odpověď na příspěvek od matusska6:

@m2s A není to pak škoda tam tu linku nechat :D M…
@matusska6 nejprve mě to také mrzelo. První kuchyňská linka, kterou jsem si poskládala podle svých priorit a potřeb. Ale protože jsem odcházela s vidinou nového domu a tím pádem i další zvela nové linky - rychle to přebolelo. 😅 V tomto případě už jsem si navrhla vše - voda, lzásuvky, okna rozměr i umístění, velikost půdorysu a ve velkém finále i tu linku. ☺️
Odpovědět
Profilova fotka

Odpověď na příspěvek od matusska6:

@m2s A není to pak škoda tam tu linku nechat :D M…
@matusska6 Samozrejme, že áno. Ale asi to záleží od toho, ako dlho v obecnom/mestskom chce bývať. Ja asi na furt :-D takže ja by som pokojne mohla meniť všetko ako vo vlastnom. ale ak to má človek len ako dočasné bývanie, tak proste pretrpieť zariadenie a riešiť to potom vo svojom :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?