Užitečné tipy a triky, které využijete v domácnosti

Profilova fotka
Čištění trouby nemusí být problém. Poradíme vám, jak troubu vyčistit rychle a bez velké námahy ➡️ https://www.modrastrecha.cz/magazine/... Čištění trouby patří mezi nejméně oblíbené domácí práce. My však víme, jak troubu bez velké námahy vyčistit. S našimi ověřenými řadami se špinavý rošt, usazená mastnota a zamaštěné sklo stanou minulostí. Dokonce nebudete potřebovat ani agresivní čistící prostředky. Vystačíte si s teplou vodou, jedlou sodou a octem.
Odpovědět
Profilova fotka
Snad nejméně oblíbená a zároveň nejnáročnější činnost v domácnosti. Všichni známe nekonečné drhnutí spár v dlažbě nebo v kachličkách. Než zamíříte do obchodu po drahé čistící prostředky, vyzkoušejte to, co máte doma. Vyzkoušejte naše tipy na čištění spár ➡️ https://www.modrastrecha.cz/magazine/...
Odpovědět
Já troubu nečistím, u nás to dělá žena a jsem dost rád, že se této povinnosti umím vždy zbavit, tohle mi jde. 😁
Odpovědět

Odpověď na příspěvek od denisahajdukova:

Snad nejméně oblíbená a zároveň nejnáročnější čin…
@denisahajdukova Najlepšie špáry sú žiadne. Miesto dlažby a obkladu sme dali betónovú stierku, to je na čistenie dokonalé.
Odpovědět

Odpověď na příspěvek od roman_:

@denisahajdukova Najlepšie špáry sú žiadne. Miest…
@roman_ Perfektní řešení 😄 👍️ Myslím, že v domácnosti to má dost dobré využití.
Odpovědět
Profilova fotka

@roman_ Super, ja v podnájme v mestskom byte mám v kuchyni bielu dlažbu a keď som sa nasťahovala čudovala som sa, že kto už len mohol spárovať natmavo bielu dlažbu a to taká špina tam bola. celý deň som to na kolenách drhla. teraz sa už tomu smejem
Odpovědět

Odpověď na příspěvek od patkin:

Já troubu nečistím, u nás to dělá žena a jsem dos…
@patkin Žena musí být moc ráda, že to necháš na ni :-D
Odpovědět
Profilova fotka

@roman_ Souhlas, je třeba si zjednodušit a usnadnit, co se dá a ne být doma otrokem a pořád jen něco uklízet a dělat. Vždyť o čem to potom je.
Odpovědět

Odpověď na příspěvek od alesok:

@patkin Žena musí být moc ráda, že to necháš na n…
@alesok Samozřejmě, že ano, taky že je. 😄 Máme to poděleno. A stejně ví, že to neudělám tak, jak si to ona představuje. 🤣
Odpovědět

Odpověď na příspěvek od denisahajdukova:

Snad nejméně oblíbená a zároveň nejnáročnější čin…
@denisahajdukova Tak podle mě je známo, že voda a ocet je rozhodně účinnější čistič než různé chemikálie, které člověk najde v obchodech. A ještě je to i přírodní. 😉
Odpovědět

Odpověď na příspěvek od zden77:

@denisahajdukova Tak podle mě je známo, že voda a…
@zden77 Aj kyanid je prírodný, aj ropa je prírodná, s tou prírodnosťou by som bol opatrný.
Odpovědět

@zden77 Aj kyanid je prírodný, aj ropa je prírodn…
@roman_ Ty si klidně můžeš uklízet s čím jen chceš. 😁 Fantazii se meze nekladou.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?