O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Nástroje
Seznam úkolů
Stavební deník
Rozpočet
Poptávač
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Nástroje
Všechny nástroje
Seznam úkolů
Stavební deník
Rozpočet
Poptávač
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Pozemky a zápisy v katastru. Co platí?
Mylím, že tady toto téma ještě není, potřebovala bych poradit kam mám zajít a tak.. Přítel má na…
luca83
Před 15 lety
6
Pozemek od realitky
Ahoj vsichni, koupili jsme s pritelem pozemek od realitky. Uz nam prisla i okolkovana kupni smlouv…
zdenkaj
Před 15 lety
5
U které banky máte účet?
Ahojky,jsem vazne vytocena. mam ucet u komercky a je to nehorazny to jejich chovani. Slibila mi ban…
sarusinka
Před 15 lety
17
Vyňať ornú pôdu na stav. pozemok pod dom/na celú parcelu?
Ahojte. Viem , že niečo podobné tu už bolo rozoberané..Potrebujem od vás radu, či je vôbec možné vy…
jalka11
Před 15 lety
1
2
36
Proč je bungalov dražší než podkrovní domek?
Ahoj, mate tady nekdo zkusenosti s G-Servisem? Moc by jsme s manzelem chteli bungalov 4+1 se satnou…
hhranolka
Před 15 lety
9
Stavba RD do 150 m2. Co je třeba vyřídit?
Máme vybranej domeček, který se nám vleze do 150 m2. Co je třeby vyřídit na ohlášení stavby a co mu…
petra123
Před 15 lety
13
Digitální TV. Je běžné, že přeskakuje zvuk, signál?
Zdravím všechny. Chtěla jsem se informovat ohledně digi TV. Máme už asi rok LCD Philips + set-top…
susik77
Před 15 lety
18
Prodej bytu s hypotekou a následná koupě domu
Mohl by někdo poradit. Chtěli bychom prodat byt,na který máme hypotéku a hned koupit rozestavený dů…
petronelie
Před 15 lety
7
sponzor fóra
Vyšívání gobelínů
ahoj holky, ráda vyšívám ... a od manžela jsem dostala pod stromeček krásnou předlohu na vyšití…
prima
Před 15 lety
3
Domácí solárium
Ahoj, nemáte někdo zkušenosti s domácím soláriem. i když v mém případě je solárium možná moc honos…
blanka.k
Před 15 lety
1
2008 rok příprav, 2009 začínáme stavět
Ahojky. tak je tu někdo, kdo to plánuje jako my??? V roce 2008 chystáme vyřešit a nechat udělat pro…
jiji
Před 15 lety
1
2
...
...
20
21
623
Turnov a okolí (Český ráj)
Najde se někdo z tohoto krásného regionu plného památek a krásné přírody?
zerog
Před 15 lety
5
Doporučte vodní filtr
Ahoj všichni, chceme koupit do kuchyně vodní filtr. Máme vlastní studnu, ale ve vodě je mírně nadl…
kstablova
Před 15 lety
2
Hodiny s fotkami. Neviem ich nájsť
ahojte v jednom albume konkretne na modra strecha.cz som videla krasne hodiny. boli to hodiny ktor…
yvetta
Před 15 lety
11
Úklidový papír v kuchyňské lince. Mám ho dát do polic?
Ahoj holky, v současné době dokončujeme kuchyňskou linku a chystám se k stěhování talířů, hrnečků a…
cuttysark
Před 15 lety
15
Můžeme postavit dům třeba metr, dva, od hranic pozemku?
Ahoj, prosím o radu ohledně rozestupu mezi domy.. Mame pozemek 16x32m, pricemz chceme, aby predni s…
hugo58
Před 15 lety
7
Jak se vejít do malého prostoru?
Ahoj holky, tak jsme se snad dočkali a příští rok budem rekonstruovat půlku domku od manželovýc…
enda
Před 15 lety
8
Jak správně na obklad? Co vše je potřeba?
Ahoj. Moc vás prosím o radu :-) Příští týden se stěhujeme do nového bytečku, kuchyňskou linku už m…
juddy
Před 15 lety
9
Hypotéka versus spotřebitelský úvěr
ahoj všem, co už někdy čerpali takto penízky. Mám dotaz. Jaký máte zkušenosti s hypotékou nebo spot…
casy
Před 15 lety
11
Čím vyčistit nerezové nádobí?
Ahojky nevíte někdo čím vyčistit nerezové nádobí? Mamka má nádobí Tescoma který už je z venku zežlo…
v.ctyrlistek
Před 15 lety
2
Nákup matrace přes e-shop. Jaká je dobrá?
můžete mi poradit dobrej e shop s matracemi? a jaka matrace je dobrá? je dobrá pérová nebo jiná? dí…
elitera
Před 15 lety
4
Instalace garnýží firmou
Už asi půl roku se snažím manžela donutit, abysme koupili a namontovali garnýže na okna. Chápu, že …
elitera
Před 15 lety
8
Máme zadělávat okna na zimu fólií?
Prosím o radu.. nevíme, zda máme okna před zimou zadělávat fólii, nebo je nechat nezadělené aby to …
marketa.s
Před 15 lety
8
Koupelna, bílé nebo světlé obklady. Podobná Tangu
Ahoj, v současnosti zařizujeme dvě koupelny. Jednu ve stylu Tango od Pilchu, druhou chceme podobno…
martek
Před 15 lety
3
Pekárna chleba. Máte zkušenost?
Holky mate nekdo zkusenosti s pekarnou chleba? Premyslim nad ni , ale porad nevim, jestli je to dob…
ikke
Před 15 lety
4
Lišty k linoleu. Kde seženeme pěkné?
Ahoj, máme v kuchyni nové linoleum, které imituje plovoucí podlahu. Jenže jsme zatím v obchodech vi…
saruska
Před 15 lety
9
Adventný veniec. Vyrábate alebo kupujete?
ahojte, vyrabate alebo kupujete? ja chcem vyrobit (ako kazdy rok) ale nemam inspiraciu, ako ste…
alex77
Před 15 lety
1
2
44
Rodinný dům bez fasády. Přežijeme zimu?
Jaksi sme nestačili dokončit fasádu letos ta bude až příští rok a máme domek bez fasády postavený z…
stavba
Před 15 lety
13
Kolik váží vnitřní dveře?
Potřebovala bych vědět kolik tak přibližně važí klasické vnitřní dveře.MM to potřebuje, aby věděl j…
zdenicka
Před 15 lety
7
Samostatná trouba do nízké skříňky. Je to možné?
Dobrý večer, nemáte někdo samostatnou troubu umístěnou normálně pod pracovní deskou? Chtěla bych ji…
hadeline
Před 15 lety
4
1
2
…
1214
1215
1216
1217
1218
…