Odpověď na příspěvek od zden77:
Proč "ve výpredajoch"? 😁 @zden77 😁Lebo som Slovenka a vôbec som si neuvedomila túto chybu. Ospravedlňujem sa, malo by to byť už v poriadku. Som poznačená tým, že čítam české knihy a ani si neuvedomujem, že nie sú v mojom rodnom jazyku, takže mi toto vôbec nedoplo 😆 ďakujem za pozorné okoOdpověď na příspěvek od frunnas:
Ze všude to na mě číhá a já jen odolávám 😃 @frunnas Ja som mala vyhliadnutú jednu rastúcu stoličku pre syna k písaciemu stolu a vravím si, koniec novembra, tak bude lacnejšie. Noo... Zbytočne som čakala. Už ju nemajú na sklade 😀Odpověď na příspěvek od denisahajdukova:
@frunnas Ja som mala vyhliadnutú jednu rastúcu st… @denisahajdukova no jo někdy se neoplatí otálet a takové případy moc dobře znám 😄 ale nakonec si řeknu jestli mi to je souzeno počká si na mně 😄Odpověď na příspěvek od bojkova:
@denisahajdukova no jo někdy se neoplatí otálet a… @bojkova Akurát som našla na 95 % rovnakú na inom eshope a o 50 eur lacnejšiu . takže to tak malo byť. Jediný rozdiel je v dizajne, aj to mierny a v nosnosti. Jedna mala nosnosť 100, druhá má 70. Ja 3 schudnem a syn má aktuálne 20 kíl aj s topánkami, takže sme v cajchu :-D