Ahojky všem. Jsem tak trochu blázen do netradičního bydlení, líbí se mi chalupářský styl, nesnáším modernu(chrom, plasty, černá barva atd.) Na internetu je toho přehršle, co se obrázků týče, ale ten muj styl se mi hledá těžko - asi nemá tolik příznivců. Snažím se však nashromáždit co nejvíce obrázků, nápadů, tipů a rad co se toho týče a proto zakládám tuto diskuzi - pokud by někdo věděl o dobrých stránkách nebo měl sám nějaké obrázky, či nápady, budu moc ráda, když se přidáte do spolku "bláznů" do romantického bydlení. Pro příklad, jak to myslím, se podívejte do mého albíčka. Líbí se mi dřevěné stropy, nábytek se starou patynou, kamenné a cihlené obložení, oblouky a vůbec vše netradiční a originální , nemusí to být čistě chalupářské.
:-N jo :-x ale já je fotit nebudu, Jofiel bude jakože jediná, ale zjistila jsem, že jsou malinko jiné, lvíčci mají menší ouška :-x
jinak děkuji, dal hodně práce...o to lepší pocit z něho mám, manžel přijel po 4 dnech a poklonil se mi :-o
jooo, tak to uz se tesiiim.kuji. :-)a napsala jsi uz k rodicum jo :-Dat to neprinde nejaky cizi pani ve vasem byte :-D
Jo a prave tu byla souseda, a predla mi sklenky na vinko z aukra, jak davala odkaz jofi...hmmm, ty me udelaly radost...
Majo, stul paradka a kvetinace sem supem hod, ja jedinecna byt nemusim, budu rada :)
a krystalky takovehle se u nas prodavaj taky, jen takhle, nebo s perickem, nebo jako retez dlouhy na stromek
en, hod me vase plany co jste prerabali dle svych predstav, jestli muzes, at mam na SO, na schuzku, nejaky inspiro, jak poresit ten projekt. na mail prosim.
jo a on uz je darecek z Varnsdorfu na poste jak zjistuju :-N ...bylo ta dvojite W, tak me to zmatlo, co to je a myslela jsem ze to je neco jineho, a ono to neco jineho neni a je to toto :-D