Ahojky všem. Jsem tak trochu blázen do netradičního bydlení, líbí se mi chalupářský styl, nesnáším modernu(chrom, plasty, černá barva atd.) Na internetu je toho přehršle, co se obrázků týče, ale ten muj styl se mi hledá těžko - asi nemá tolik příznivců. Snažím se však nashromáždit co nejvíce obrázků, nápadů, tipů a rad co se toho týče a proto zakládám tuto diskuzi - pokud by někdo věděl o dobrých stránkách nebo měl sám nějaké obrázky, či nápady, budu moc ráda, když se přidáte do spolku "bláznů" do romantického bydlení. Pro příklad, jak to myslím, se podívejte do mého albíčka. Líbí se mi dřevěné stropy, nábytek se starou patynou, kamenné a cihlené obložení, oblouky a vůbec vše netradiční a originální , nemusí to být čistě chalupářské.
je to na pytel :-| až se něco ukáže, tak se pochlub, ty další destíky si pak necháš zase pro sebe ;-) jen aby jsme věděly jaký typ se ti líbí. B |-| rou
poraďte mi prosím, která nátěrová barva je vhodná na vytvoření takové té "ušpiněné" patiny. chtěla bych staré skříňky sjednotit bílou (ne čistě bílá, spíš krémovější) barvou, ale nechci je zničit něčím neosvědčeným. určitě budeme mít zkušenosti. děkuju za radu.
dá se docílit nějakým nátěrem i věrohodné barvy dřeva (třeba tmavě hnědé)? ať to nevypadá tak kýčovitě...
o víkendu zkusím na nějakým špalku tu patinu, to jsem zvědavá, co z toho vyleze. vůbec to nevypadá jednoduše =). ale všechno chce cvik. děkuju. do ikey zajedu co nejdřív.
to prvni ma velikanskej pozemek pres 4300m2....Ale je fakt stavebne zajimavej.
Jof a urcite neotravujes, proc? Ja se rada podivam na domky vzdycky... :-)
tady není ten domek s malou zahradkou, ten uz na netu není, je prodanej, ze :-|
jinak hledám v Brně a okolí,.. 20 minut do Brna cca
Kocule, vegetariáni mají na stědry vecer paradni smažáček :))) ale ted, kdyz nemůzu syry, tak budu muset vymyslet neco jineho.. nebo se nacpu syrem a umru maximalne :-D
Furt to odkladam :-N Ale nejake tmave kouty domacnosti jsme uz probraly a neco bordelu vyhazely.. ale spis se bordel kupi - krabice a pytle na baleni :-N Hlavne cekam, az bude zadost aspon na katastru...
ene...to je věčné čekání. Vzpomínám letos na jaře když jsem toto všechno podstupovala kvůli chalupě! :-D ... no tak ať to na katastru nezdržujou a vy už můžete zabydlovat! ;-)
úpřímně...nevím, cinkají jak sklo, vypadají jak sklo, ale je to nějaký lehký, mám tu jeden skleněný krystal a ten je těžší.
Asi něco mezi :-D Ale rozhodně vypadají líp než na fotu...jako vše co fotím :-N Sklo to asi fakt nebude...vzhledem k ceně :-D