Odpověď na příspěvek od raduska736:
@lusyy Já mám zařízený obývák a ložnici dle Feng … @raduska736 Krásný den, záclony v určitých oblastech v bytě či domě naopak zvyšují harmonii prostředí a rolety pokud to jsou např. den/ noc mohou řezat energii prostoru, navíc záclony nejlépe dlouhé jsou energeticky jinové což značí klidnou milou energii.Odpověď na příspěvek od pajdousek:
holky chtěla bych poprosit o radu s ložnicí, máme… @pajdousek zavěste na půl cesty mezi dveřmi a postelí na strop zvonkohru, na noc zakryjte zrcadla nějakou látkou neprůhlednou, a poličky nad postelí dejte pryčOdpověď na příspěvek od terezamusilova93:
@pajdousek zavěste na půl cesty mezi dveřmi a pos… @terezamusilova93 Já si musím na spaní otevírat dveře skříně - zrcadla mám na jedněch z nich ... skříně jsou dvě 🤦 ale spíš to dělám kvůli tomu, že mám naproti ním okno a v zrcadle se pak odráželo světlo prosvítající předokenní roletou ...po letech jsem si totiž na ně navykla tak, že pro mě tma není tma ... sloužím noční a potřebuji se vyspat ...častokrát spím přes den a míň a míň hodin 😪