vladkaxx - tak at o vikendu udelate co nejvice prace
My si musime odpocinout, bylo toho ted hodne moc a vlastne to je darek od manzela k ukonceni meho studia
Podlahy a vse ostatni opet zacnu resit az po navratu, je toho jeste tolik a ja sjem hodne moc vycerpana a unavena :-(
já taky, martuli :-S a bude hůř..už bych nikdy nestavěla, mám pocit, že jsem zestárla aspoň o 10 let :-p
Nám už vlastně chybí jen ty podlahy a pak nějaký malý dodělky..ale ty se už můžou dělat za provozu, bez podlah to nejde, páč se děsně práší :-|
My az udelame topeni, tak se v prvnim poschodi udelaji hned podlahy a sadrokartony, aby se pokoje mohl dodelat nacisto a pak se bude dodelavat prizemi a koupelny
Ale asi budeme cekat na kanalizacni pripojku, je s nima domluva jako s kozou na lede ;-)
Nemuze byt hur, jinak to nezvladam :-(
Jo, okoukla jsem tvoje svatebni fotky, byla jsi nadherna nevesta
je, dík..bylo mě ten den na blití od rána z nervů, páč 3 dny před svatbou, když jsem si šla ujistit, že je vše tip top, jsem se dozvěděla že majitel hospody zrušil hostinu a dal si tam nějakou italskou( tudíž dražší) svatbu, takže jsem tam měla hysterickej záchvat a začala mě žalud.neuroza, za celej den na svatbě jsem snědla 1 hrášek z oběda a 2 lehký coly, ale na fotkách to naštěstí není tak vidět ;-)
sarus: teda tak to je mazec s takovým raubířem 8-)
martuli: no my ale máme jen spodek a nemáme ještě omítky....
holky kdybych věděla do čehu jdu s tím stavěním tak nevííím nevííím jestli bych do toho šla.
jinak začínám pochybovat že nám ten spodek bude k bydlení stačit....kam dáme všechny věci???
ahoj holky,
hlavu vzhůru, všechyn budeme mít krásný bydlení; mě to jde občas taky na nervy, já bych to toho šla teda klidně znova, ale pár zásadních věcí bych udělal jinak
martuli - přeji šťastný let a užijte si to, Paříž je nádherná ;-)
delfi - vy budete nejdřív jen v přízemí? v albu je domeček i s podkrovím, ne?
jo, je krásná, přesněk tomu sprchovýmu panelu x-) ale cena byla úděsná, jestli si dobře vzpomínám okolo 1600/m2
Naštěstí to je pidikoupelka..jinak to je od Venus maya Cedar
fsvojap: jo nejdřív v přízemí...patro nestihnem a taky asi nebudou money :-| uvidím.... ale jsem zvědavá jak se do spodku vejdem..ono jako ten obývák s kuchyní j velkej, ale do obýváku si přece nebudu dávat úložná skříně ne?
sarus, na cenu se vyprdni, stojí za to ;-) x-)
jinak já bych klidně do toho šla znova, teď už vím, kde co sehnat, komu mám nadávat od začátku a na koho je spoleh :-N I když na to vánoční odfrknutí jsem už nažhavená :-D
ahoj holky - vidím, že máte všechny nějakou depku! - nebojte, ono to pak přebolí, až se nastěhujete! ;-)
my se teď nějak moc neposunujeme - jen někdy před 14 dny dal J. na hůru osb desky, aby se tam dalo chodit a aby se tam hlavně pak mohl dávat bordel! :-D
jinak zítra by nám UnCčko mělo konečně zahrabat díry od IS a příští čtvrtek by měly být okna! x-) tak snad bude vše ok! ;-)
ahoj dedul-jak pak se má nastávající mamina?
asi tak před 14 dny jsem si říkala,že už by jsem nestavěla ani za zlatý prase,ale te´d když tam chodím a je to přesně tak jak jsem si to v hlavě už tisíckrát malovala,tak by jsem do toho šla znovu. je to nádhera. Asi rok mi trvalo než jsem si dispozici vymyslela,tak aby jsem byla spokojená a od té doby jsem si vždy představovala,jak tam procházím a teď se ty úředstavy stali skutečností a je to prostě nádhera.ten pocit je bombastickej. Ale taky už toho mám plý zuby a těším se až se natáhnu před krb a dám si v klidu sklenku vínka. Ten dům nás všechny stojí moc energie,ale stojí to za to to podstoupit. nesmíme ztrácet hlavu,protože se blížíme ke konci. takže přeji hodně zdaru a holky,žádný zoufání. Všichni máme nádherný domečky,tak se z nich radujme a nebírejme sílu z nich ;-)
Jo, radujme se, akorát jsi mi tím krbem připomněla, že musím vynadat krbařovi, že se fláká ]-( Ale díky, málem bych zapomněla, že ho mám sprdnout :-D Ale na tu sklenku(já to vidím spíš na lahvinku :-D ) se tuze těším.
Nazdar matko, už se ti to krátí co? Těšíš se, nebo máš bobky? :-N
vladi, spaag: jj, krátí se mi to - nějak moc rychle to uběhlo! :-D
no zatím se nebojím - stejně to furt vypadá na toho císaře /prcek je stále hlavičkou nahoru/ - takže to budu mít hezky naplánované! :-N - zítra jdu na kontrolu, tak uvidím, co se děje nového! ;-)
Ahoj holky, tak nikam nejdeme :-( a hned vam povim proc, i kdyz jsem to chtela zatim tajit.
Cekame mimi a dnes jsme si vyzkouseli rychlou cestu k nasi pani doktorce. Mam nejake problemy, tak mam klidovy rezim a za tyden na kontrolu.
Moc vas prosime, drzte nam pesticky, at vse zvladneme, budeme to potrebovat
;-)
Ale pocitac mam u sebe v posteli, tak vam budu obcas psat