Bré ránko,
tady venku hnus hnusáckej, já se jenom modlím, aby do odpoledne nepřituhlo a já měla jak dojet k našim, páč mám letňáky na autě :-S No jo,jsem lemra líná,ale když mně se do toho pneuservisu tak nechce. Jsem myslela, že to vydrží ještě tejden, než se vrátí manža :-N
dedulce držím palce, ale snad doktoři ví, co dělají. Císař by ji stejně neminul, páč psala, že je mrňous otočenej. Měla by být 38tt, tak je i "dopečenej", takže nezbývá než držet palce na snížení tlaku, hladký průběch příchodu na svět a pak i těšení na fotečku růžového mimíse x-)
apropos, Kája tu už dloooouho nebyla a pokud mě paměť neklame, tak to má taky za pár, takže držím palce i jí ;-)
Mimochodem, mám jenom 4 palce,takže jestli je ještě někdo na držení palců, má smůlu, páč jsou vyčerpaný :-N :-D
A máme nataženej krb, o víkendu hodím foto. Teď už si ho jen musíme obložit x-)
Kaja to ma opravdu za par, uz 3 tydny lezi doma s nohama nahore, musi pry vdrzet do konce listopadu a pak uz na ne ta jejich princezna vykoukne ;-)
Bohuzel jak se prestehovali, tak tam nejak zlobi internet, ale napisu ji :-)
holky těhulky,držím vám všem pěstičky,ať vám to dopadne dobře a můžete se těšit ze svých miminek.
my od včerejška topíme v krbu. Už tam je cítit pohoda a teplíčko je to paráda :-)
vladkaxx - diky moc, jsi zlata.
Ten krb vam zavidim ;-) Nam stoji jen v obyvaku jeste na palete ;-)
Ale zacinam se bat, ze do porodu to nestihneme, pokud bude velka zima
martuli nevím kdy rodíš.13 týden to už začínáš 4.měsíc? Vím že by jsi chtěla už miminko do nového,ale lepší je být v klidu, užívat těhu a tu stavbu dotáhnete byť třeba pár měsíců po a budete se tam už stěhovat i s mimískem. O to to bude hezčí ;-)
tak si to pěkně užívej a stavbou se nestresuj.te´d musíš mít klid a žádné stresy. ;-) vyřiď dedulce,že držím pěsti,aby vše dobře dopadlo a narodil se jim nádherný kluk joko buk.
ahoj holky - díky, že jste na mě myslely - pustili mě dnes domů s tím, že příští týden ve čtvrtek kontrola a uvidíme... no ale jsem docela naštvaná, že jsem tam ty tři dny musela být! :-p
včera nám dělali okna, tak to dnes zkusím pofotit a hodit do alba! ;-)
Nazdar dedulo,
myslela jsem, že už budete dva :-N Na co čekají, to si toho císaře rozmysleli a zkusíte to normálně? :-N Nebo s vysokým tlakem se nemuze rodit? Kamarádce ho udělali právě kvůli tlaku. Jsem z toho volaká zmetená :-N
spaag: taky jsem z toho volaká zmetená! :-N jsme dvě! :-D
Já ti nevím, mně přijde, že ještě přemýšlí o tom, že by jsme to zkusili porodit normálně...no fakt nevím, kdyby ten pako primář aspoň řekl, že ve čtvrtek na kontrolu a buď už to bude císař nebo to vyvoláme...ale nic - ticho po pěšině. booože můj, ti doktoři! ]-(
dobré ráno, dedulko máte nádherný okna. Nádherně sladěné s podbitím.
my jsme včera zažili nejhorší den ze stavby. od čtvrtka jsme konečně topili v krbu. Ze soboty na neděli jsme poprvé spali v domečku a užívali si každou minutku. V neděli jsme si chtěli udělat krásný odpoledne u krbu,jenže přesně v poledne nám prasklo vyústění z komína. Odborníci nám tvrdili,že to nepraskne a tak jsme napojili kouřovod přímo do komína a ejhle nám to prasklo.Ta keremická tvarovka.No pěkně nám z toho lepilo,ale manža už je na cestě pro maltu,která to slepí a i pro ten díl,který tam prý nikdo nedává,protože to přeci nemůže prasknou.nejradši by jsem těm odborníků pěkně vynadala. Má to dobrý konec,ale manža byl pěkně na nervy. Jinak nám strejda položil dlažby v koupelně a v chodbě.Foto dodám později.
Nazdárek :-)
Tak jsem dodala foto krbu, už ho jen obložíme. Fota koupelny opět nemám, páč se mi vybil mobil a odmítal fotit,takže příště. Ale abyste neřekly, že na vás úplně prdím, tak jsem hodila i 1 foto z podkroví se sádrožem ;-)
Dedul, jsou krásný x-)
Vladi - to je teda síla :-o Vy na ten krb nemáte záruku, že to shání manža, nebo jste si ho dělali sami? :-N
spag- na krb jo,ale na komín jsme jí ztratili,protože jsme tam nedali kondenzační jímku.No a krb si napojoval manža sám,takže si to musíme i sami vyřešit.Ale naštěstí to jde,jen propříště víme,že nemáme každýmu věřit a udělat to tak aby se nemohlo nic stát.
ahoj stavitelky,
dedul - fakt vám to skvěle ladí ;-)
vladka - s tím krbem je to teda smůla ]-( ale hlavně že to má dobrý konec ;-)
my máme první nabídku na teplené čerpadlo+teplovodní podlahovku, cena celkem slušná, ještě počkáme na další a pak se snad posuneme zase dál 8-)
Holky, pěkně jedete x-)
S tím krbem, bacha na vypalování vložky, je to bílej a děsně štiplavej smrad, ale lepší ten krb pořádně roztopit a vypálit , když tam ještě nemáte nábytek atd, páč je to fakt děsně nepříjemný :-p to pak čuchat za provozu, takže topte, seč můžete.. ;-) ;-)
Tak jsem dorazila z domku, je tam nááádherně zasněženo a ještě kráásněji jsem sebou flákla :-| ještě že mám tak měkkej a tlustej zadek..aspoň k něčemu je to dobrý :-D :-D
Jinak máme zateplenou půlku domu, páč nám zamrzla vata a polyš a nejde lepit dál :-( snad bude tepleji..jinak nám dnes namontovali wc dveře, mám je v albu, ale jsou fakt jen na design, páč mají 2 cm fuky na každé straně, takže zvuky a "vůně" to nezastaví..ale jináč to namontovat nešlo ;-) taky jsem vymalovala koupelku na hnědo, vypadá docela dobře..foto dodám..
Dedul, krásná okýnka x-) Vy už máte podbití? Já myslela, že se to dělá až po fasádě =-) se musím doma zeptat..ikdyžu nás to asi bude až na jaře..
Holky, přemýšlíte nad dárkama pro Vaše chlapi? Já letos nemám inspiraci, nahodte nějaký tipy :-N
Hoj ženy :-)
sarus,dveře jsou mňamka, my máme objednaný celoskleněný do koupelky, akorát na kliku, tak jsem zvědavá,jak je osadí nám :-N
Potřebuju poradit jak vymalovat za kuchyňskou linku:-N Takže: podlaha bude lino s imitací dřeva(spíše tmavě hnědé), dveře vedle linky jsou ořech, pracovní deska vč.obkladu hnědá(hodně blízko tomu ořechu), okno je zlatý dub. Linka bude spodek taková zářivá zelenožlutá(řekla bych světlá limetka), ale horní skříňky jsou krémový, tak teď nevím, jak to vymalovat za těma horníma |-| Myslela jsem třeba šedou nebo něco do hněda, ale bojím se, aby tam tý hnědý nebylo zas moc. Manža navrhoval vymalovat stejně jako jsou ty spodní skříňky, ale to by bylo zas moc zářivý. Tak nevím, "baby" raďte :-D
Jinak dispozice té linky je stejná jako mám v albu, v podstatě trefil i tu podlahu a okno. Akorát si tam představte tu zelenou a krémovou.
Jo sarus a s darkama letos vůbec netuším pro nikoho, nějak jsem to úplně vypustila a vůbec nevím, kdy to vymyslím :-N
sppagetka - tak to vubec neporadim, nejak nemam napady
A daky, to je u nas taky silene a to ma manzel jeste v nedeli svatek, objednala jsem mu veliky puncovy dort a darek vubec nevim. Jeden den pojedeme do Prahy a vse na koupime ;-) jen musim vymyslet co ;-)
saruska - dvere jsou nadherne
spag - já by jsem tam dala nějakou šedivou. když bude výrazná linka,tak už by jsem volila méne výraznou barvu.
sarusko- ty dveře jsou úžasný,jen já by jsem se tam asi ani nevyčůrala :-)
včera manža zalepil komín a koupil ten díl. 48 hodin to musí schnout a snad zítra začneme zase pomalinku topit v krbu.pak sem hodím fotky