Rodinný dům svépomocí. Přidejte se

Zobraz úvodní příspěvek
Profilova fotka
Ahojky, všichni kdo se chystáte stavět nebo stavíte na vlastní pěst, přidejte se :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Do alba jsem dala baterii do dolní koupelny, juknete
Odpovědět
Profilova fotka
rozhodně ty první 2 ;-) mooooc pěkný..a hranatý x-) x-) x-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ty hranate mame do horni koupelny, ty druhe do dolni, je hodne mala a ty baterie jsou takove masivni, nelibilo by se nam to tam ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
martuli, baterie jsou krásný ;-) sarus, na hnědou v koupelce moc nejsem, ale je krásná x-)
Odpovědět
Profilova fotka
spag- dekuji za pochvalu Mne taky moc hneda koupelna nebrala, nakonec taky jednu budeme mit, ta Sarusky je nadherna. Holky, poradte, kde se daji koupit pekne tapety, nejlepe pres net? Jak se valim doma, tak bych to okoukla ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
tapety? Tak to nevím.. Já na hnědou koupelnu nejsem vůbec, ale já mohla vybrat spodní a manža horní koupelku,původně chtěl černou, pak červenou,nakonec hnědou, takže hnědá byla nejlepší, ale nakonec jsem z ní nadšená ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
martuli: ty baterie do spodní koupelky jsou pěkný - taková novátoská klasika 8-) můžu se zeptat na cenu? já se totiž děsím toho, že když manža dělá spodní koupelnu tak že tam dá ty nejlevnější z bauhausu :-p tak se ho pokusím přemluvit na něco schůdnějšího. protože tu hrůzu já tam važně nechci :-( jinak já na hnědou koupelnu taky nebyla, ale nakonec při vhodný kombinace bych jí klíďo brala
Odpovědět
Profilova fotka
Delfi, koukla jsem na ten návrh kuchyně ;-) Moooc pěkný x-) , celkem závidím, že je tak velká..a může být trouba tak blízko lednice? Jaká bude barva?
Odpovědět
Profilova fotka
vladka, koukla jsem Ti s manžou do alba, a nechápem ten Váš záchod, vždyť geberit je montážní sada, to se snad nedá udělat blbě, nechápem ani, jak se jim to podařilo,to museli být pěkní trotlíni..co norma a výšky?? nás se vodaři ptali i na výšku podlahy..Nic jinýho, než bourání Vám asi nepůjde, to je fakt hodně blbý..a ten geberit asi taky nezachráníte, nevím, jestli se Vám to podaří vytrhnout tak, aby se to dalo použít, každopádně držím pěsti a pevný nervy..
Odpovědět
Profilova fotka
saruska ani my to nechápeme jak se to mohlo stát.Výšku podlahy jsme jim také říkali. Musel se nejspíš překouknout na metru nebo nevím co ho k tomu vedlo,aby to udělal takhle a přitom v koupelně ho máme už správně.Asi se fakt překouk,ale na celým přízemí.Všechny odpady jsou o 5cm níž.jenže u umyvadla nebo dřezu to nevadí. Snad se nám podaří zachránit aspoň modul.Máme ho předezděnej,takže by to snad mělo jít odbourat aniž by se poničil.Ale všechno si chlapy musejí zaplatit sami.Já jim na tu opravu nedám ani kačku, já tam snad ani nepůjdu,protože by jsem to ořvala
Odpovědět
Profilova fotka
sarus: děkuju, trouba tak blízko být prý může. zkoušela jsem to u nás v bytě když jsem pekla a z boku byla ta stěna úplně studená, akorát to dost hřálo u dvířek, ale ty já chci min. 3 sklo s větráním. barvu absolutně nevííím :-| vladka: koukala jsem na tvoje album, vy už tam pořádáte úplný hody :-D ta chodba je moooc pěkná i koupelna, akorát teda skutečně nechápu ten vývod na wc, vždyť to přece každej musí vidět, že to je nízko ne?? to jsou vážně mamlasové. hlavně se drž ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj holky - tak mi akorát volali ohledně těch našich "špatných" terasových dveří a uznali, že to byla chyba pána, co to zaměřoval - takže buď prý sleva 5000 Kč nebo nové dveře - no je jasné, že nové dveře, že jo! Když stojí 18 tis. :-D ufff, já mám takovou radost!!! x-) sarus: koupelka je super vladka: tý jo - jak vám to mohli tak zmrvit - no doufám, že vám to uznají jako reklamačku a nebudete si muset ty více nákalady hradit ze svého???? :-. jo a jak jste se tady bavily o tom, zda může být trouba tak blízko lednice - tak já to mám taky navržené úplně vedle sebe, ptala jsem se na to a pán říkal, že v době dnešních technologiíí je to naprosto o něčem jiném, takže žádný problém! ;-)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
dedulka - tak to je vyborne, hura hura hura, moc vam to preju
Odpovědět
Profilova fotka
dedul: tak to jsou super zprávy ;-) je vidět že to je seriozní firma
Odpovědět
Profilova fotka
dedul-tak supr že se to vyřešilo a není to na nás. S tím záchodem nevíme kdo to bude hradit,protože nám to dělali melouchem. Snad se s nima nějak domluvíme. manža obezdil wc v podkroví,aby jsme aspoň už nemuseli pořád lítat k sousedům. takže snad nám ho v pátek zapojí. Jinak už máme pevný termín na provedení plovoucí podlahy a kuchyňskou linku. na plovoucí jdou 15. a 16. prosince a na kuch. linku 20. a 21. prosince.už se ¨nemůžu dočkat
Odpovědět
Profilova fotka
vladi: tý jo - ale budete to mít s tou kuchyní tak tak co?! ale hlavně ať už to máte za sebou a bydlíte! x-)
Odpovědět
Profilova fotka
no bude to just a hodně nedodělaný,ale manža jinou nedá,než že tam budeme.teprve příští týden začínáme zateplovat podkroví.tak to snad nějak stihneme.Ale bude to jen tak tak.Ale složit hlavu máme kde, vykoupat se taky a uvařit taky.No a v lednu už by měli být dveře,takže to už bude úplně o něčem jiném.
Odpovědět
Profilova fotka
dedul, aspoň že tak..s těma dveřma ;-) Vladi, tý jo, to máte na hraně..ale chápu, vánoce ve vlastním.. x-) x-) Zase nechápu, že my tam ještě nejsme ]-( , obě koupelky hotový, kuchyň až na lišty a sokl a vývod digestoře hotová, ložnice hotová..chybí podlahy v obýváku a nahoře a manža dokud nebude podlaha v obýváku nechce slyšet o přespání..
Odpovědět
Profilova fotka
jinak jsem měla dneska super den, dopol.mě chytli policajti na 50 jsem jela 87( bylo za 5 minut 10hod. a v 10 jsem měla vracet vysavač :-N ), tak za litr a (naštěstí) jen 2 body, ale byla jsem manžovým autem a nenašla jsem malej TP, měl starý povinný ručení( jsem pojišťovák :-N ) a propadlou technickou( už 2 měsíce) ]-( , no a okolo 17 hod jsem parkovala ve městě(Brno) a pracovala a kolega mě říká: hele, odtahovka , tak pro koho jedou dneska?? a já ještě na to, že snad ne pro mě, že neparkuju nejlíp, a za chvíli mě volá jinej kolega na mobil, že stojí s plicajtama u mýho auta a že jedou pro mě :-o , takže to jsem naštěstí stihla a ukecala ;-) , ale jinak za 3500.- by mě už asi kleplo ]-( Takže vydařenej den ]-( ]-(
Odpovědět
Profilova fotka
vladka: tý brďo vždyť vy za pár týdnů jste tam už nastálo že? sarus: to byl teda fakt den blbec - to bys měla dát manžovi k proplacení ty pokuty ]-(
Odpovědět
Všechny zdravím, nemá někdo zkušenost s firmou PRECIS-Martin Pavelka?
Odpovědět
Profilova fotka
tak jak nám šla celá stavba jak po másle,všechno vycházelo bez problémůi,tak ten konec nám to všechno vynahrazuje. prvně ten komín, pak ten záchod a včera jsme si zabouchli domeček. nebudu tady popisovat jakým kuriózním způsobem jsme se tam dostali,protože by to bylo na dlouho,ale stačila pevná gumička do vlasů a dva provázky a byli jsme tam. Ale ty nervy. Málem jsme rozbili i okno,ale pak se to obešlo bez násilí,jen bylo potřeba pečlivé práce.Na poslední chvíli mě něco osvítilo a můj plán vyšel. Dostali jsme se tam oknem otevřeným na miikroventilaci. sarus - ten včerejšek nezávidím. manža by potřeboval pěkně vyčinit. My mít to co máte vy,tak nás odtud nikdo nedostane.příští týden by jsme měli začít zateplovat podkroví,tak se nám to snad za 14 dní podaří jakž takž dokončit a mě nebude štvát,že topíme pánubohu do oken. delfi - jo jo 3 týdny a jsme tam na stálo. Už se nemůžu dočkat a pomalinku začínám balit. I když my máme vše zbaleno až na oblečení.Takže to zase nebude takovej problém. Už aby to bylo :-)
Odpovědět
Profilova fotka
vladka: teda já si nedokážu představit, že se i my máme stěhovat - pravda až asi za 2 měsíce, ale stejně. to máš jako už všechno krom oblečení sbaleno??? jako třeba i kuchyň (nádobí, jídlo, atd.) to není možný! :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Čau ženský :-) Teda vladi, s tím geberitem, co to bylo za packali? :-N ]-( O pondělka jsou u nás podlaháři a dneska už lepí thermofix.Jen malá prekérka, páč v kuchyni nám nějak nestihla zaschnout ta stěrka a zrovna tu potřebujeme mít v pondělí hotovou, páč přijedou kuchyňáři a ty já nemůžu odvolat, páč by jinak mohli až v lednu :-S Takže je tam teď manža a zapojil všechny přímotopy do kuchyně,aby to do zejtra vyschlo, jinak mně asi hrábne :-N Prej si z něj dělaj srandu,jestli má v Temelínu známý, že k nám určitě posílili větev ]-( Sbaleno? Já to vidím na urychlený přesun těsně před Vánocema, ale budem mít stromeček v holobytě, páč nemáme vůbec nic. Spoléhám na Ikeu, že tam koupíme nějakou provizorní rozkládací sedačku. Obývací stěnu jsem zatím neřešila, stolek a stůl do kuchyně taky ne :-N No třeba budou po Vánocích zase slevy a ještě na tom vyděláme :-D dedulo, špízluju tě v prosincovkách, tak šup šup, pusť ho ven chlapa, třeba zejtra - to bude čertovský dítko :-D sarus, koukám, že jseš stejnej pirát silnic jako já. Já jezdila s propadlou technickou půl roku, nějak jsem si toho v tom stavebním zápalu nevšimla =-) Ale aby pojišťovačka neměla čerstvou zelenou kartu, to je ostuda, hambářko jedna :-D
Odpovědět
Profilova fotka
ježíš, packali, se omluvuju za ten hrubý nedostatek v ČJ :-o
Odpovědět
Profilova fotka
delfi-zbaleno máme ještě z minulého bytu.bylíme u šváry a ten má komplet kuchyni.Nám stačilo postavit jen postel a zbytek zůstal zabalenej.jsem zvědavá jak přežilo nádobí do kuchyně.Sklenky na víno atd.. ještě jsem zapomněla,že včera jsme zapojili tedy druhý záchod.ten první můsí ještě počkat. A dnes budeme zapojovat umyvadlo
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj holky, no koukám, že už se všechny stěhujete a já tu nakonec zbydu úplně sama :-( my už máme návrhy koupelen, ale budou tam ještě drobné změny, ceny mi k tomu neposlal, to až to doladíme do finální verze sarus - já bych ty pokuty taky dala manželovi k proplacení ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
sarus: no tý jo - to byl teda den!!! by mě asi hráblo... =-) :-N spaag: tak ty mě špehuješ jo?! 8-) - no každopádně jdu v pondělí už na příjem, takže je možné, že začátkem týdne budu mamina! x-) fsvojap: já tady budu čumákovat ještě min. půl roku, než se bude nějaké stěhování blížit! ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
fsvojap, nebudeš tu sama, my ještě nemáme hotovej horejšek, kterej budem pytlíkovat z vejplat, takže se to potáhne a taky chceme garáž, takže sem budu chodit, teda pokud můžu, páč garáž není RD svépomocí,takže budu off topic :-N
Odpovědět
Profilova fotka
spaag: garáž nebo RD - svépomocí to budete dělat taky, tak je to snad jedno ne! a my tě tu rozhodně chceme...JO! 8-)
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?