jupí jů, právě mi volal přítel, že nám dovezli střešní krytinu. Dnes a zítra budeme přibíjet palubky a dotírat podpěrné sloupy, kde bude parkovací stání. Už se nemůžu dočkat. Hlavně aby počasí vydrželo a nepršelo.
@linee jjj, moc bych si přála nejdéle za rok bydlet, tak to musíme popohánět. Teď už to půjde pomalu, protože zbytek už si budeme dělat sami jen o víkendech...ale dosti na tom ušetříme.
@snanok mělo by to jít na 14 dní na vývěsku a pak 14 dní nabývat právní moci, připočítat vždycky jeden pracovní den na administrativu ... akorát když se ti do toho vloudí nemoc jedný ouřednice a neschopnost druhý :-( tak jsou z toho dva měsíce jako u nás ]-( ]-( ]-(
@linee je to uzavřené, takže náhodní "kolemjdoucí" nás nebudou šmírovat. Mám bohužel neblahé zkušenosti, že mě lidi z mého okolí tady špiclují. A vzhledem k tomu, že se tu bavíme o ledasčem, bude asi lepší být v soukromí.... ;-)
@pardubice2159 jééé, tebe jsem zapomněla přidat, tak šup, pojďtě kecat sem: http://www.modrastrecha.cz/diskuse/te...
tak jsme se snad zase o kousek pohnuli! vcera tu byla firma, co ma delat domek. vyppada to, ze bychom mohli uz docela v blizke dobe podepsat smlouvu a konecne by mohlo zacit martirum se stavebnim povolenim ci ohlaskou-to uvidime, co to nakonec bude muset byt.
jinak se tu taky nejak ztracim, to bude assi tim, ze nestiham docitat
Ahojky.. tak jak se Vám všem daří???? ještě nestavíme a ani nejsou dokončené papíry... Projektant musí v PO volat na SÚ.... nemám dodělaný projekt, jelikož pro ohlášení chce SÚ složitější projekt a pro Územko chcfe jednodušší projekt... Rozumíte tomu někdo???
Jinak jáká soukromá skupina, nefunguje mi to... :-(
@keila Ahojky, zkoušela jsem také Vaši soukromou diskuzi, můžeš mě také přidat? Zahajovala jsem tuto diskuzi před pár měsíci, nám se to všechno taky nějak vleklo, už jsem myslela, že bude základová deska a zatím to vypadá (pokud nás už nic nepřekvapí) že ve středu půjdeme žádat o stavební ohlášku a snad to půjde rychle a brzy to vypukne, chceme do zimy zvládnout hrubou stavbu svépomocí ( střechu firma), tak uvidíme, jak to pošlape.... všem Vám tady, co už jste se do toho vrhli, hodně štěstí a ať jde práce od ruky ;-)