Stavba ne jaře 2010. Plánujete také někdo?

Zobraz úvodní příspěvek
Profilova fotka
Ahojte, protože plánujeme stavbu na jaro, tak hledám spřízněné duše pro plánování .....
Odpovědět
My máme natažené podlahové topení :-) a teď čekáme na potvrzení pátečního termínu na zalití anhydritem. Pak asi začneme malovat. Sháníme do chodby a spodní haly vínovou dlažbu a nějak nikde nic nemají, nemáte někdo typ? Byli jsme v Siku a pak Obi, Baumax, Bauhaus :-S .
Odpovědět
ahoj holky, nám dneska přijde pán zaměřit interiérový dveře, nahoře je hotová podlahovka v pokojích, takže už jen v koupelně a nachodbě a hurá, můžou se zbrousit trámy, nalakovat a jdeme na malování a obkládání koupelny :-) @jirulina ta to bohužel nevim, v siku maji ale spíš červený, co jsem tak koukala
Odpovědět
@breberka Veru, čím budete brousit trámy? Já mám teď dilema, jestli to vzít bruskou, hoblíkem, nebo ručně brusným papírem.
Odpovědět
@mirca36 určitě bruskou s nějakým jemným papírem, někde to neni ani moc potřeba, ale růčo si myslim, že bychom na tom nechali ruce :-), na hoblík bych si netroufla, protože by se to třeba někde vzalo moc a byly by tam vlny :-)
Odpovědět
@breberka Díky, u nás to taky právě není moc třeba, a s hoblíkem se moc nekamarádíme :-) .
Odpovědět
Profilova fotka
tak já hlásím, že konečně chlapci dneska, snad, dobrousí ten sádrokarton. Příští týden chceme udělat potěry v garáži a schody do sklepu(spíše minisklepu) a snad se potom už koupí primalex a pojedeme dál. už aby to bylo. Ale na to malování se docela těším. Ještě si nechávám nacenit koupelnu u jiných firem, tak jsem zvědavá, kam se s cenou dostaneme.
Odpovědět
Profilova fotka
holky, tak jak pokracujete? mě dnes dorazila baterie do kuchyne a drzaky od blumu na talíře a pak ještě 2 obrovské krabice s elektro - rámečky... vnitřky ;-)
Odpovědět
Nám položili asi před týdnem podlahové topení a až tento čtvrtek ho přijedou zalít, takže si manžílek dodělal strop v garáži a něco na zahradním domku. Byli jsme se podívat po různých obchodech na dlažbu, obklady, dveře a podlahy. Vínovou dlažbu do chodby snad nevyrábí. Už jsem prohlédla i různé webové stránky a nic. Na příští týden plánujeme malování.
Odpovědět
@jirulina na dlažbu je to opravdu asi neobvyklá barva http://www.nejlevnejsi-obklady.cz/obk... my jsme oproti všem tady hrozně pozadu :-) už jsem tu ani dlouho nebyla, ale fotečky pravidelně do alba přikládám, zrovna dneska dopokládáme střechu, ale je děsné vedro, že se na ty černé tašky nedá ani sahnout, tak to chlapy budou dodělávat až večer dneska byla schůzka s odhadcem, tak snad už nám to pokryje zbytek úvěru, abychom mohli čerpat další penízky a trošku se to hnulo, ale práce je tam ještě hafo :-( začátkem srpna by měla být okna, na konec srpna jsou domluvené omítky, podlahy,...
Odpovědět
@kremrolka01 Já když vejdu z haly do obýváku, tak uvidím na protější zdi vínovou barvičku, tak jsem chtěla, aby mi to ladilo. Z haly do obýváku budou sice dveře, ale určitě né pořád zavřené.... Už jsem si vyhlídla i v obchodě vínová světla a nějaké obrázky. Když bude nejhůř, dám dlažbu šedou (sv. šedá bude podlaha v obýváku), ale přijde taková smutná, ta barevná by to rozzářila. Byli jsme koukat už i v Polsku a tam taky nic. Docela to vzdávám, ale nechce se mi ;-( . Zatím jste trošku pozadu, ale nás určitě brzdy doženete. Manžílek staví sám, bude sám malovat, pokládat dlažbu, podlahy i dělat koupelny. Máme naplánované stěhování až na prosinec :-) .
Odpovědět
ahojky holky, tak u nás viz fotky už můžeme jít na koupelny - natáhnout nějakým hydro nátěrem a pak obkládat, manžel začne brousit trámy a lakovat a pak jdeme na malování :-) včera jsem potvrdila interiérovky, budou 1.8. k montáži, takže žádný stresy z termínů - schody taky budou nejdřív v druhé pol. července. teď už jen čekám, kdy pojedeme do porodnice :-D :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky holky, dlouho jsem tu nebyla a zase 14 dni nebudu, jedeme si spocnout k mori :) Vidim, ze vsichni hezky pokracujete, je hezke cist vase pokroky :) A co noveho u nas? Pokoje nacisto hotove, pristi tyden delame krb, koupelny staci uz jen zasparovat. Co se tyce nove casti, na ni se tez pracuje. Mejte se tu hezky a tesim se na dalsi prispevky a fotecky! :) @breberka Drzim MOOOOC palecky! :)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
@breberka a uz mas po terminu? nebo se blizi?
Odpovědět
@veronikapulkertova @hhranolka díky a termín se blíží - příští týden v neděli, ale prý už se tam něco chystá, tak uvidíme. Jen stále neni objednán mat. na kuchyni a jsem z toho dost nervózní, že nemůžu jít v klidu rodit :-|
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky, zaujalo mne vaše téma - také jsme minulý rok na jaře začali stavět a tak hledám zpřízněné duše a různé nápady a inspirace kde se dá :) A tak se nezlobte, že zabrousím i do vaších albíček.
Odpovědět
Profilova fotka
@beatrice1 Radi privitame kazdou novou tvar, takze vitej u nas :)
Odpovědět
Profilova fotka
Děkuju :) Zatím pročítám příspěvky a koukám, jak jste kdo daleko :) My už tedy bydlíme, ale práce je tu ještě pořád moooooc. Zatím jsem se dívala do albíčka Veroniky a tam už vidím, že máme hodně podobný vkus :) I ten růžový pokojíček budu zařizovat :) Jinak soucítím se všema - chápu vaše starosti i radosti spojené se stavbou vysněného domečku. Nikdo neví, co spolkne času vybrat jen "vypínače a zásuvky" a to už je jen třešinka :) Tak hodně zdaru a já jdu číst dál. Jinak vidím, že Breberka asi očekává nový přírustek tak hodně zdravíčka a klobouk dolu, tohle vše ukoučovat najednou :)
Odpovědět
Profilova fotka
@beatrice1 jasne, vitej :) doufam, ze si take zalozis nejake albicko, abychom se mohly i my inspirovat ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@veronikapulkertova vy si krásně užijte dovolenku!
Odpovědět
Dnes dopoledne nám zalili podlahové topení :-) :-) . Paráda, chlapci byli šikovní, přízemí i patro měli i s přpravou za 4,5 hodiny hotové. počasí přálo, do teď ani nekáplo. @breberka držím palce ať je vše v pořádku a rychlé. @beatrice1 vítej a jestli máš nějaká fota, tak pár přidej ;-)
Odpovědět
ahoj holky, mam pro vás novinku. 1.7. se nám narodil v 4:18 hod syn Štěpánek, měl 3,6 kg a 50 cm. Oba jsme v pořádku a malý se má k světu. Teď tu koumam, jak nejlíp přešoupat nábytek v bytě, aby jsme to tu doklepali než se přesuneme na baráček ;-)
Odpovědět
@breberka Tak se opravdu něco chystalo, jak jsi psala :-)......velká gratulace, hlavně zdravíčko pro Štěpánka a pro vás rychlé zabydlení v novém :-). Držím palečky.
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj,gratuluji :) at jste oba zdraví a spokojení v životě:) a nové bydlení je už za dveřmi ne?:)
Odpovědět
@breberka ahoj, moc gratuluji ke Štěpánkovi a přeji hodně zdravíčka a štěstí do života :-) .
Odpovědět
Profilova fotka
@breberka: Moc moc gratulujeme k narození Štěpánka... krásné datum si vybral. Bei je narozená 1.8. - tak moc nábytek v bytečku nestěhuj - za chvíli budeš jím šoupat v domečku... to je cobydup.. :) Užívejte si toho broučka s celou rodinkou... x-) x-) x-) x-) x-)
Odpovědět
holky, mooooc všem děkuju ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@breberka Štěpánek je vážně brouček - na fotkách je tak roztomilej! takže hlavě přeju zdravíčko!
Odpovědět
Profilova fotka
@breberka posílám velkou gratulaci k narození Štěpánka...taky se nám během stavby narodil syn. Skloubit práci a miminko bylo náročné, ale dá se to. Přeji hodné a spokojené miminko.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky, jsem zpet z dovolenky :) @breberka To jsou ale krasne novinky, taky se pridavam ke gratulacim !!!!!!!!!!!!!!!! :) Za chvili budete v novem, tak se ted setri a odpocivej :)
Odpovědět
Profilova fotka
@veronikapulkertova ahoj veru,... jak jste se meli?
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?