Stavba ne jaře 2010. Plánujete také někdo?

Zobraz úvodní příspěvek
Profilova fotka
Ahojte, protože plánujeme stavbu na jaro, tak hledám spřízněné duše pro plánování .....
Odpovědět
Profilova fotka
@veronikapulkertova tak nejdrive k te návštěvě.... U nás je to přesně naopak.... Vy to mate velké, jsem zvědavá, jak to budeš uklízet, a proc musíte mít tak dráhy záchod? A proc by ti nestačil ten stůl po babičce! Noooojo oni musí mít vše hogo fogo.... :-D jo a to zádné hogo fogo nemáme... A k topné zkoušce... Děla se jen u podlahovky a není to kvůli finální podlaze, ale kvůli betonu a jeho poradnemu vyschnuti- je v něm mikroskopicka vlhkost, která se uvolní jen topením a taky je to dulezite, zda se nějak nepohne podlaha, kdybys uz měla finální podlahu, tak jiz nemáš možnost beton opravit. Jako třeba u nás vznikla vlasecnice prez cely pokoj, takže jsme se ještě zdrželi, neboť ještě beton sesivali...(v rámci reklamace, ačkoliv to vůbec nemusela byt jejich vina)
Odpovědět
@veronikapulkertova @hhranolka ahoj holky, tak u nás je to taky přesně jako u @hhranolka, taky všichni strašně řeší, že máme mega barák, že to si dam, až to budu uklízet.....blablabla většinou to už neřešim já dneska byla na baráku šůrovat. Měli jsme s sebou s manželem Štěpánka, ten to krásně skoro vše prochrněl v cestovní postýlce a větší Maty vegetil u babi s dědou. Šlo to ale docela pomalu, protože než jsem sloupala všechnu lepenku z oken, trámů a zdi, byly skoro 2 hodinky fuč. Manžel to tak dokonale olepoval, že to fakt trvalo, ale za to teď nemusim skoro nic drhnout, jde to parádně. Nahoře už je komplet vymalováno, v týdnu se osaní krabičky na el. a pak už fakt jen futra a podla a je to komplet ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@breberka a chystáte se kolaudovat?
Odpovědět
@hhranolka haha, leda tak ten vršek, protože dole je ještě staveniště :-) jak jsi dopadla s tou neschopenkou a nezkolaudovaným baráčkem?
Odpovědět
Profilova fotka
@breberka zítra jdu do tehu poradny, takže poprosím sestru o neomezene vycházky... Takže zítra uvidím- kdyz neda, vyrazím ještě na socialku a uvidím, co mi kde řeknou....
Odpovědět
@hhranolka tak to držim pěsti, ať vyjdou vycházky, já je taky tak měla
Odpovědět
Profilova fotka
@breberka a to jsi mela od zacatku? neomezene? musela sis o ne rict, nebo ti je Dr. napsal/a sam od sebe?
Odpovědět
@hhranolka od začátku nee, při prvnim jsem pracola do 7. měsíce a pak jsem šla na neschopenku neomezeně a teď taky od cca 7. měsíce. No záleží, jaký doktor asi. Jen mi nakázali nevycestovat do zahraničí
Odpovědět
Profilova fotka
@breberka nojo,.. tak to jsi mela skoro rovnou nastup na penezitou pomoc v materstvi,... takze na neschopence jsi byla jen chvilicku ;-) nojo... uvidime, jak zitra dopadnu
Odpovědět
Profilova fotka
@breberka takže výsledek ohledně mého bydliště... http://www.modrykonik.cz/fotoblog/hhr...
Odpovědět
@hhranolka Moc pěkné, ale hlavně, že jsi se dobrala výsledku. Snad to bude všem úředníkům stačit =-)
Odpovědět
Profilova fotka
dnes privezou lednicku ;-)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
a lednička je doma :-N akorat byla vystavni kus - pán říkal, že na ní nic není a když ji přivezli, tak jsme našli malou čárečku(teda spíš jen takovy detail.. skrabanecek, jako od umyti - viditelna jen z jednoho uhlu) tak jsem dostala slevu 300Kč..
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, vcera nam prijel jeden ze tri kamionu s kamenem ze Spanelska, zatim jsme spokojeni, dorazil kamen exterierovy na plot a dum, kamen interirovy a kamen na chodniky. Dostali jsme oproti milnule dodavce, kde bylo hodne polamano, navic. Pracujeme ted hodne venku, ale kdyz je osklivo, jako treba dnes, tak se delaji vnitrky. Pry by to meli za 14 dni hotovo, kdyby tam pracovali v kuse, ale chtecem, at se stihne nova cast do vanoc... Jinak se nam opet rozsirily vydaje:( Abych mohla dodelat vysokou skolu, chybi mi anatomie, fyziologie a statnice, tak musela Elenka do skolky a jelikoz mame trvale bydliste jidne, materskou mam, tedy mela jsem na 4 roky (pozdeji vysvetlim) a nepracuji, tak nam ji nechteli nikde vzit a musela do soukrome. Nejlevnejsi soukroma s jidlem 5 tis mesicne. Navic mi rekli, ze muze chodit jen na dopoledne nebo se musim vzdat materske. Nenaucila bych se jen za dopoledne, kdyz ji tam na 8 davam a ve 12 hod pro ni, mame to pul hod cesty autem, tak jsem se vcera vzdala materske a jsem na pracaku jako nezamestnana, statu propadlo 50 tis materske :(((( Hruza, byla jsem nastvana, skolku si platim a jeste prijdu o materskou :((( A ceka me skolne za vysokou 60 tis, no mazec ted. Co vy, jak pokracujete? :)
Odpovědět
Profilova fotka
@veronikapulkertova teda veru, to je fakt Skoda... Peněz od státu je uz tak málo, tak je Skoda, že jsi o to přišla... Rodinu na hlídání asi nemáš, že? A na pracaku něco dostavas? Jinak my se dnes stehujeme, asi za pul hodky vyrazime :-o nejdrive uklidime a pak zacneme stěhovat, zbytek zítra a zítra uz asi spime v domku! :-N
Odpovědět
Profilova fotka
@veronikapulkertova Veru, to je dost nemilé - ale četla jsem na MMB v poradně, že když si platíš soukromou školku, tak může být dítě ve školce neomezeně a přitom i pobírat mateřskou - tak nevím, co to na tebe vyzkoušeli na školka. :( Odkud jste - předpokládám že z Olmíka (máš to ve vizitce okr.Olomouc) ?? Mohla jsi ji vozit k moji známé do Křelova - možná ji tam vozíš, netuším. Ale je to škoda :-(
Odpovědět
Profilova fotka
@hhranolka Hlidani nemam a pracak mi plati opravdu jen socialni,zdravotni :( Velka gratulace ke stehovani, tise zavidim, nas to ceka snad za pul roku. Posli fotecky, jsem zvedava :))) Poradne si ten prvni den i noc uzijte:) @beatrice.h Je to soukroma materska skolka anglicka a umelecka a pry je to tak se vsemi skolkami, tak uz jsme z toho jelen, pac na pracaku mi taky nic nerekli :(
Odpovědět
@veronikapulkertova Veru, to je mi líto. Přestě z toho důvodu my si budeme určitě nechávat zatim trvalý pobyt v bytě, aby nebyl problém se školkou @hhranolka tak to je super, to ti přeju. Hlavně vše stihneš zabydlet ještě s pupíkem :-D Já dneska byla s klukama na baráčku. Štěpánek krásně chrněl na zahrádce, Maty se šťoural v písku a já šůrovala. Máme objednaný vinyl a naceňujou nám mat. na kuchyni. Jo a co je to za divný název diskuse????
Odpovědět
Profilova fotka
název diskuze je divný... to už asi nikdo novy nestihne naplanovat stavbu, že ? :-D jinak devcata, jsme prestehovany... mame za sebou prvni noc v domku ... musim rict, ze nic moc, celou noc jsem se ja i manzel prevalovali :-N ale dobry ;-) dnes dodelavaji kuchyn, dosparovani spodni koupelny a wc(konecne nam totiz po dlouhem cekani prisly chybejici kachlicky) ... zitra vodak dodela wc v prizemi ... nafoceno sice mam, ale nejde nam doma jeste internet, takze ted pisu jeste z najmu, kde mi muz nechal pocitac...ale zase tu nemam kabel na fotak, takze nemuzu fotecky pridat... takze stavbe a bydleni zdar!!! :-D
Odpovědět
Taky mě ten název přijde hodně zcestný a ještě s chybou 8-( . @hhranolka Moc gratuluju k přestěhování a k prvnímu přespání. Zdálo se ti něco hezkého?
Odpovědět
@hhranolka jé paráda, ano co se ti zdálo??? ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky holky, tak vcera volal majitel bytu, ze s nami potrebuje mluvit. No a vypadlo z nej, ze ma od Noveho roku nove najemniky, takze jesli stehovani stihneme jeste tento rok. No souhlasili jsme, takze snad nebudeme bezdomovci :) Stanovime plan praci a delnici dle toho pojedou, nebo se privola na vypomoc firma, tak jsem zvedava, protoze zatim se to vse tahne, az hruza! :( Teprve dnes zalevame strop sklepa a v patek se zaklada, po venec hotovo pristi tyden, tak snad to za ty 3 mesice stihnou dat dokupy :( Architekt si uz stehuje, ze trictvrte jeho skladu tvori nase veci, nabytek, sedacka, dvere, atd :))) @hhranolka
Odpovědět
Profilova fotka
@jirulina @breberka takze nejdrive proc se nam spalo spatne,... nebot manzel nastavil na termostatu 25°C .... takze my meli v dome takovy vedro!!! dnes uz dobry :) no a co se mi zdalo, zdalo se mi, ze jsme se s manzelem hadali, ze chtel, aby nasi sprchu vyzkousela parta asi 20-ti holek ... ja ve snu nebyla proti sprchovani holek, ale rikala jsem, ze dum je jak po boji,.. vsude veci, neuklizeno,... no hruza, proste po nastehovani a ja ze to rozhodne kvuli holkam co se prijdou sprchovat dnes uklizet nebudu,... ze jestli je chce pozvat, tak ze si to ma vse uklidit sam.... takze jsem mela fakt bujny sen :) @veronikapulkertova a to by se nedala obydlet alespon cast domu? jinak se zase loucim !
Odpovědět
Profilova fotka
Do prosince jiz budou obytne obe casti domu, o to nam slo, stihne se to pry:)
Odpovědět
@hhranolka tak to jsi měla moc pěkný sny, rovnou 20 holek :-D :-D @veronikapulkertova Veru toho bych se nebála, základ (koupelny a kuchyni už skoro máte), takže zbytek už se dodělá v pohodě a kdyžtak se to dokutí za chodu ;-)
Odpovědět
@hhranolka Teda, 20 holek :-) , to by byl velký úklid ;-) .
Odpovědět
Profilova fotka
tak uz nam jde i internet, zatim teda jen u manzela v pracovne, ale dnes se zprovozni snad i u me v pracovne,.. takze jakmile najdu kabel, tak hned pridam fotecky! jinak kuchyn az na par detailu hotova :) ted uz jenom dokola porad neco šuruju :-p
Odpovědět
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
@hhranolka tak to se těšíme na fotečky! sestřence zahlasuju ráda, ale nevim jak - musim si to nejdřív uložit, že se mi to líbí? tak vinyl asi dorazí tento týden, barvy do koupelny a kuchyně už máme, takže jem malovat, malovat a malovat. Mat. na kuchyni komplet objednaný, tak doufám, že ho brzo dovezou, aby se mohlo začít montovat :-). Změnila jsem spotřebiče do kuchyně (njn prašulky), ale jsem i tak moc spokojená. V pátek jsem objednala myčku, varnou desku a sporák. V pátek jsme taky ještě dojeli do Sika pro poslení věci za 20% kuponky, tak teď jdu udělat soupit, co ještě budem kupovat (většinou jsme se s výběrem trefili do akce 3. přánízdarma :-))..Konečně mě to zase začíná bavit, jak se něco děje :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@breberka jo, nedrive, ze se to líbí
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?