ahojda,my dneska byly zse na tancovani, na zmrzce a tak, moc fajn den. Zitra se chystame s kamaradkou do kina a nasi chlapi mezitim na pivko.
maklerka mi odepsala, tak pujdeme na schuzku, pac je to proste bozi..
napr. sluzby cca 21 Kc/m :-)
Evi, to bezva ten náš sociální stát - porodné a vrácené daně, když člověk moc nepracuje, hned je na pokojíček :-D :-D :-D
Kristi, služby za 21kc/m????? Tam chci taky bydlet :-)
no, tak ono tam je vytapeni centralni, ostraha jen kamerama (teda pokud se vlastnici nedomluvi jinak) a zbytek nevim, je to divny, ale dobry to...uvidime, co se bude calovat zvlast
U nás je děsně drahý ohřev teplé vody :-S Pražská teplárenská nám účtuje děsně vysoký paušal za garantovaný výkon. Míra s nima teďka vede celkem náročné jednání, posílal stížnost na ERU a tak...
Baru: no, tatínek bude muset něco doplatit ještě :-D Ale větší čas dorazí od státu, hurá ;-)
Ty jo, ta voda mě zarazila, kdo ví, kolik to bude stát nás.........
Na Proseku stojí kubík teplé vody 178 kč, tuším. Drahé? Nebo levné? Já nevím, kolik to má stát.
Jinak pokojíček se zatím nekupuje, ještě si to nechám spočítat., když by nám ho vyrobili. Jsem magor asi :-S
S kotlem by se to samozřejmě muselo pořešit, ale je tu několik společných "technických místností", kde by byl prostor, ale muselo by se to nějak napojit na topení. Já teda samozřejmě nevím nic technického, ale snad by to nějak šlo. Uvidíme, jak bude reagovat pražská teplárenská na naše stížnosti.
Jinak jsme byli v tržnici a konečně se už projevilo jaro. Máme koupenou bazalku, petrželku a oregáno do truhlíčku, petrklíče a krokusu pro ozdobu :-) Zelenina zatím nic moc, ale prý příští týden to bude lepší, říkal pán u jednoho stánku, tak se těším :-)
no,a tedka maji byt kazdejch 14 dni ty trhy na Viteznym namesti, ze se to pry osvedcilo, to jsem moc rada, akorat dalsi ma byt 10.4 a to jedem do Polska
Nic nevím o trhách, co to má bejt? Na kulaťáku? Taky bych šla!
Jsem dneska viděla chlapečka 4 a půl měsíce a 9 kg. Fuj! Takový tlapy tlustý, brrrr
Zítra jdu podat daňový přiznání a v pondělí snad žádost o porodný.
Teda, my vyrazíme na plavání a Amálka se hned takhle spouští :-D A já myslela, že má oči jen pro Matýska :-D
Byla jsem odpoledne v práci a mám podepsaný dodatek na poloviční úvazek od 1.5.
Baru: ale néééééé, hlavně mu to nevyzvoň, to víš, Matýsek je favorit x-) ale otočit se jinde taky musí, aby měla jistotu ;-)
Hurá, že je podepsáno ;-)
Kristi :-S Tak 350 odpovědí číst, to by se mi nechtělo...........
Kristi: no právě, že by zbourali pumpu a zasadili stromky???? :-D :-D :-D
Je to na pozemku, kterej tady Central group má už dlouho, ale jaksi ty baráky mají vést pod drátama vysokýho napětí, což si myslím, že nejde, ale nejsem energetik.............. ale tuším, že tam je asi ochranné pásmo, ne? Každopádně bych na ně koukala z okna teda :-o
Evi, hlavně jsem nepochopila tohle: " Pro relaxaci a sportovní vyžití je zde k dispozici krásný lesopark s uzavřeným areálem Kejřova mlýna."???????
Jasně, že Amálka musí obhlídnout nabídku, aby později nelitovala ;-) :-D
Koupelna je konečně kompletně zadělaná. Konečně!
No, mně by tady asi ani ty baráky nevadily, ale stavba by mi vadila teda pořádně ]-( ]-(
Baru: no, to mě právě zaujalo nejvíc, jestli jako se k nám budou chodit procházet? :-D
Hurá, že je koupelna ;-)