O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Nástroje
Seznam úkolů
Stavební deník
Rozpočet
Poptávač
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Nástroje
Všechny nástroje
Seznam úkolů
Stavební deník
Rozpočet
Poptávač
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Může při prvním zatopení krb nasládle zapáchat?
Dobrý den, postavili jsme svépomocí krb z šamotových cihel, natáhli perlinku, omítku. Už asi třikrá…
zelvik
Před 5 lety
5
Jaká musí byt min. výše příjmu k úvěru 300?
Nevíte prosím Vás kolik musí byt minimálně výše příjmu manželů,aby jsme dostali úvěr 300 od SFRB?
mitote
Před 13 lety
4
Kvalitní vchodové dveře. Poraďte jaké
Poraďte, prosím, kvalitní vchodové dveře. Bezpečnostní. Můžou být dřevěné, hliníkové i platové. Děk…
sobik22
Před 12 lety
10
Plastová okna, jaký profil? Salamander, Rehau, Veka atd.
Začala jsem poptávat okna do našeho budoucího domečku a nevím, pro který profil se rozhodnout. Sala…
michalbaj
Před 4 lety
1
2
...
...
5
6
153
Panelákový byt, poraďte podlahu do kuchyně
Ahoj všichni .řešíme podlahu do kuchyně a pořád nevím co by bylo lepší jestli PVC a nebo plovoučka.…
drn
Před 11 lety
11
Co šoupnout za kuchyňskou linku?
Potřebovala bych poradit,co šoupnout za tuhle linku. Asi bych něco jednoduchého,asi zase bílá. pom…
iv_77
Před 13 lety
16
Doporučíte dětskou postel? Velkou, s úložným prostorem
Chceme malému (3 roky) koupit dětskou postel,doporučíte nějakou? Chtěla bych už velkou s úložným…
evercila
Před 13 lety
5
Nalepení samolepky na zeď. Není v tom háček?
Zdravím všechny, kdo s tím mají zkušenost. Chystám se nalepit na zeď velkou samolepku (100 x 140 c…
petr225
Před 11 lety
7
sponzor fóra
Obklady a dlažba. Odkažte na hezké fotky
Ahoj, letos začínám stavit chatu na Šumavě. Kromě jiného, budu také obkládat či dláždit v obytných …
ski555
Před 13 lety
2
Jak vyřešit vstup - schodiště?
Ahoj holky, poradíte jak by se mělo udělat schodiště- vstup do domu? ;-) díky za rady
gabriel01
Před 13 lety
4
Jsem tady nová - lucousina
oukej, tak i já se tu představím. Na tento portál jsem narazila náhodou z beremese.cz Přítel z…
niccky.z
Před 13 lety
3
Obklady do interiéru. Poraďte
Dobrý den, předěláváme dům a chtěli bychom do chodby a obývacího pokoje nějakou dlažbu. Buď něco ve…
willy26
Před 13 lety
6
Hypotéka nebo koupě bytu. Co dřív?
Zdravím všechny. V současné době bydlíme v podnájmu a vyhlídli jsme si byt v Kladně. Byt je přes re…
eliveri
Před 13 lety
10
Nechali jste si současně s okny dát venkovní parapety?
Zdravím všechny stavebníky ;-) , chtěla jsem se zeptat, zda jste si nechali součastně s okny dávat …
hugo58
Před 13 lety
3
Difúzně otevřená dřevostavba od firmy Atrium
Dobrý den, můžete mi prosím někdo sdělit, jaké máte zkušenosti s firmou ATRIUM? Chci si nechat post…
kubajzak
Před 11 lety
6
Dřez Franke Tectonite a vaše zkušenosti s ním
Uvažuji o tomto dřezu v kávovém odstínu, ale ještě jsem ho neviděla v reálu. Máte ho někdo? Jaké js…
stavbava
Před 8 lety
1
2
...
3
74
Černá lesklá kuchyň. Co dát za linku?
vůbec si nevim rady co dát za kuchyňskou linku..jestli dlaždičky nebo sklo..Líbí se mi mozaika,ale …
monke
Před 13 lety
3
Hledám
Tato tema bude sluzit pre vsetkych uzivatelov ktory nieco hladaju ( nasli ste si nejaky obrazok v …
kata267
Před 8 lety
1
2
...
...
4
5
130
Co když vede přes pozemek elektrické napětí?
Mám dotaz, existuje nějaký zákon, který omezuje vzdálenost novostavby od sloupu a drátů elektrickéh…
ajika
Před 13 lety
5
Střecha z šindele. Máte zkušenost?
ahoj! chtěla bych vědět, jaké máte zkušenosti se střechou z šindele..my budeme mít bungalov a d…
pokrbe
Před 10 lety
8
Indukční deska s nerezovým rámem nebo bez rámu?
Jsem z toho krapek zmatená :-( kamarádka říká s rámem,a ve studiu nám nabízejí bez rámu..jaké si b…
kkaccullka
Před 9 lety
23
Podlahové topení nebo teplovzdušné vytápění
Ahojte, zvažujem jestli do našho domku - dřevostavba dát podlahové nebo teplovzdušné topení.... Má…
hugo58
Před 13 lety
3
Obklad Grespania. Máte skúsenosť?
Mate prosim Vas niekto skusenost so spanielskym obkladom zn. Grespania? chceli by sme ho vybrat do …
blesura
Před 13 lety
5
Nátěr skříně z masívu na bílo
Je tady mnoho šikulek, které se zabývají renovací starého nábytku, tak snad mi někdo poradí. Mám v…
nadlomil
Před 3 lety
1
2
42
Jsem tady nová - monke
ahojky,jsem tu od včera nová :-)stavíme baráček,a ted sháníme podlahy...chtěla jsem se optat když n…
niccky.z
Před 13 lety
6
Můžete někdo poradit firmu na rekuperaci? Jižní Morava
Potřebovali bychom informaci, zda někdo máte rekuperační jednotku na větrání. Máte nějaké zkušenost…
evercila
Před 13 lety
3
Renovace kuchyňské linky s nehladkými dvířky
Chtěla bych se zeptat, jestli někdo nevíte jak se dají renovovat nehladká dvířka kuchyňské linky. D…
socina
Před 13 lety
2
Falešné stropní trámy. Máte je doma?
máte je někdo doma? Na netu nemůžu najít žádnou firmu, která by se tímto zabývala
repos
Před 10 lety
8
Meření radonu, Zlín a okolí. Doporučte firmu
Máte někdo zkušenost s nějakou firmou na měření radonu na Zlínsku? Můžete mi někoho doporučit? A ja…
mirisek81
Před 13 lety
4
Betonové schody v interiéru. Poraďte
Co dát na betonové schody v interiéru. Schodiště je uzavřené, developer standardně nabízí dlažbu tu…
cepel
Před 11 lety
11
1
2
…
1160
1161
1162
1163
1164
…