O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Nástroje
Seznam úkolů
Stavební deník
Rozpočet
Poptávač
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Nástroje
Všechny nástroje
Seznam úkolů
Stavební deník
Rozpočet
Poptávač
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Police s boxy, žlté, oranžové. Kde ich zoženem?
Páči sa nám systém TROFAST,ale farby,ktoré IKEA ponúka nám nevyhovuju.Porebovali by sme žltu alebo …
listicka77
Před 13 lety
5
Nekeramická soklová lišta k dlažbě. Poraďte
Chtěla jsem se zeptat, jestli někdo řešíte podobný problém - budeme mít v celém přízemí RD podlahu …
fifina86
Před 13 lety
23
Bral jste si někdo hypotéku kolem 1.400 000 Kč?
Chceme si brát hypo na 1.400.000,-Kč na byt v Kladně, já jsem na mateřské a manža má 22 čistého. …
neslusanka
Před 13 lety
7
Čím natřít starou kovovou váhu?
Našla jsem kuchyňskou váhu asi 50 let starou. Je z kovu a i odělávací miska je kovová, ale místy re…
ski555
Před 13 lety
3
Jsem tady nová - mila3
ahoj,zdědila jsem půlku pozemek ve svahu:Takové dědictví na truc :-( je to nudla ve svahu bez vody,…
niccky.z
Před 13 lety
2
Chci prodat svou polovinu pozemku. Jak postupovat?
Vlastním polovinu pozemku kterou bych chtěla prodat.Bez svolení druhého vlastníka to asi nepůjde,že…
wawy
Před 13 lety
2
Znáte ceny pozemků v Brně Bystrci?
Ahoj nevíte někdo jaké jsou ceny pozemků v lokalitě Brno-Bystrc?Jde o pozemek na kterém se nachází …
flakac
Před 12 lety
5
Jak vše dohromady správně vyladit? Jsou pravidla?
Hezký večer, moc by mne zajímalo podle čeho jste vybírali nábytek,podlahy,dveře...aby vám to ladi…
duckie
Před 13 lety
8
sponzor fóra
Je lepší zastřešený či nezastřešený bazén?
ráda bych se zeptala všech co již mají bazén... máte ho zastřešený ? jaká je v realitě opravdu koup…
bazeny_relax
Před 10 měsíci
1
2
41
Šedivá plovoucí podlaha. Máte zkušenost?
Ahojky, nemáte někdo šedivou plovoučku??? Celkem se mi líbí, ale mám strach, jak se k ní dolabí zár…
kirik
Před 13 lety
10
Jaké stavební povolení potřebuju na přestavbu bytu?
Zdravím, chtěl bych se zeptat, jaká povolení potřebuji na přestavbu panelákového bytu 1+1 na 2+kk. …
jkl05
Před 13 lety
3
Ocenil vám odhadce kupovaný byt na 100% hypotéky?
AHojte, chci se jen optat, chceme si brát 100% hypo od KB na byt v Kladně, v podmínkách je samozřej…
arzi
Před 6 lety
26
Družstevní byt v novostavbě, cena 25% z ceny
Ahoj nabízejí teď byt 2kk za 500tis. Možnost koupě jako družstevní , cena 25% z ceny. Nemáte někd…
fangi
Před 13 lety
3
Jak sladit barvy? Hodí se k sobě antracit s hnědou?
Hodi se k sobe kombinace antracitove (az tmave modre) s hnedym nabytkem ? Nebude to az moc tmave? J…
shepard
Před 13 lety
2
Máte návrhy kuchyní, dispozice?
nemáte někdo tip kde hledat návrhy kuchyní ,či 3D ,nějak nemohu na nic narazit a potřebuji si už vy…
veronika.deskova
Před 13 lety
2
Legenda vs lion 3 plus od gservis
Hezký den,nepřemýšlel někdo nad stavbou těchto rodinných domečků nebo nestaví někdo?? ;-) http://…
martuli
Před 13 lety
2
Dřevěný překládaný strop. Jakou k němu vybrat kuchyň?
Máte někdo dřevěné stropy? Můj manžel je chtěl, mě se to také líbí, ale teď řešíme kuchyň a vůbec s…
alex01
Před 13 lety
2
Jsem tady nová - katuchka
Ahoj, kupujeme s přítelem byt, který byl ve velmi špatném stavu, takže celý rekonstruujeme. Už dřív…
niccky.z
Před 13 lety
13
Cena za nové rozvody, štuky, podlahy, radiátory, dveře
Ahojky,chystáme se na rekonstrukci bytu a chtěla bych poprosit všechny, co si tím už prošli, jestli…
spimira
Před 13 lety
2
Stavba sauny. Aké musia byť dodržané minimálne rozmery?
Zdravim všetkých nadšencov sauny. Viete mi poradiť ohľadom stavby sauny ake musia byť dodržané mini…
kristi
Před 13 lety
4
Podlaha Expona Aged Indian Apple
Zdravím, potřebovali bychom poradit....strávili jsme už cca 10 hodin u podlaháře a nepočítaně x hod…
nurmisur
Před 13 lety
8
Projekt RD od projektanta nebo typový? Jaký máte vy?
Zdravím všechny... :-) Nechali jste si zpracovat projekt od projektanta, nebo jste koupili typový p…
ozzy77
Před 8 lety
1
2
...
3
69
Ceny zeminy a dovozu. Poraďte
Máte někdo zkušenost s cenou za zeminu a dovoz? Potřebovali bychom srovnat pozemek nějakou normální…
wolfikus
Před 2 lety
27
Jaké lícové zdivo máte na svém domku?
Chtěla jsem se zeptat, jaké lícové zdivo jste použili při stavbě - dolaďování vašeho RD? Asi nejčas…
angie.shy
Před 11 lety
24
Jsem tady nová - jita81
Ahoj, s přítelem stavíme dům, tak tady hledám inspiraci, rady a návody na úplně všechno.
jedlik123
Před 11 lety
4
Spárovací hmota nejde dolů. Jak s ní pryč?
Ahojte už jste se setkaly někdo s tím že nejde spárovací hmota dolů? Na některých místech v koupeln…
zeneva
Před 8 lety
25
Bílá spárovací hmota do kuchyně. Je to nepraktické?
Zdravim, mam tmave oranzovou dlazbu a tmavou kuchyn, chtel bych pouzit bilou sparovaci hmotu, ale …
sonik05
Před 13 lety
5
Tůje nebo jiný jehličnan. Kde je kupovat?
Rádi bychom si podél plotu vybudovali další ochranu z tůjí či jiných jehličnanů - máme zahradu u le…
spirt
Před 13 lety
3
Ako uspořádat obklad Vertical?
Potřebovala bych poradit ;-) . Přijde mi tam dost "ozdobného" obkladu a nevím jak to jinak uspořáda…
meiva
Před 13 lety
3
Už máme vybráno :) Rodinný dům Harmony 6
To je on : http://www.haas-fertigbau.cz/katalog-bungalovy/rodinny-dum/harmony-6/ s tím, že bude…
saddova
Před 13 lety
30
1
2
…
1158
1159
1160
1161
1162
…