O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Nástroje
Seznam úkolů
Stavební deník
Rozpočet
Poptávač
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Nástroje
Všechny nástroje
Seznam úkolů
Stavební deník
Rozpočet
Poptávač
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Podělte se o zkušenosti s firmou Welfast
Pokud někdo mate zkušenosti s touto firmou, ať dobré nebo špatné, tak se prosím o ně podělte. Zaned…
zuzinek26
Před 8 lety
14
Zástavní smlouva. Jak dlouho trvá, než ji banka pošle?
Ahoj,nevite nekdo jak dlouho trva nez banka posle zastavni smlouvu? Prodavame dum,mame kupce,ktery …
terjar
Před 15 lety
1
2
...
...
3
4
93
Nedodržanie plánu projektu stavebnou firmou
Ahojte, chcem Vas poprosit o radu. Staviame rd,hruba stavba uz je takmer hotova, so stavbyveducim…
lakota
Před 15 lety
10
Bungalov 468 Euroline nějaké informace o tomhle domku
Chtěl bych se zeptat zda někdo nestaví tento domek?? plánujeme ho postavět. tak by mě zajimali něja…
ferenju
Před 12 lety
4
Proutěný košík. Čím se natírá?
ahojky, nenašla jsem nikde tohle téma :-) Ráda bych Vás poprosila o radu, jak dát do "kupy" proutě…
ene
Před 15 lety
4
Rodinný dom Jalovec, co by ste na něm změnili?
Něco málo přes rok stavíme svépomocí typový domek Jalovec II. Není tady ještě někdo, kdo by si vybr…
bosorkaxy
Před 15 lety
3
Máme pozemek a co dál?
Ahoj holky, ráda bych Vás požádala o radu. Pročítala jsem některá témata a Vy jste už úplné odborni…
alkapinka
Před 14 lety
1
2
38
Koupelnové umyvadlo + skříňka. Máte tip na webovky?
Ahojky ... hplky, nemáte nějakej dobrej tip na webovky kde mají pěkná koupelnová umyvadla i s…
micanek
Před 15 lety
9
sponzor fóra
Sádrokarton v kúpelni. Áno či nie?
Ahoj všetci stavitelia ;-) , mám na Vás prosbu o radu... Mám chalúpku,ktorá ma cca 75rokov a konečn…
xajaneckova
Před 12 lety
11
Sádrokarton v kúpelni. Ano či nie?
:-| Ahoj všetci stavitelia :-) , mám na Vás prosbu o radu... Mám chalúpku,ktorá ma cca 75rokov a k…
kristyn.g
Před 12 lety
4
PVC / Lino Bamboo. Kde ho sehnat?
Ahojky holky. Zháním PVC /lino z názvem Bamboo ...vypadá jak bambus ...nevíte , kde ho mají? ....Př…
micanek
Před 15 lety
8
Haas Fertigbau. Máte zkušenost?
Dobrý den, nemáte někdo zkušenosti s touto stavební firmou, která staví dřevostavby? Budu ráda za k…
macik
Před 12 lety
6
Pódium do obývacího pokoje. Máte ho?
Prosím, potřebovala bych více info o možnosti postavení podia do obývacího pokoje, jako aby pod ním…
gabal
Před 14 lety
7
Žlté skvrny vo vani. Ako je odstraním?
Ahojte, Neviete mi niekto poradit ako mozem odstranit zlte skrvny vo vani. Neviem z coho sa objavil…
abdikate
Před 8 lety
21
Výstavba novej ulice. Je možnosť osloviť mesto?
Ahojte! Prosím o pomoc. Máme pozemok v lokalite, ktorá je už rozplánovaná. Sú tam naplánované aj ce…
petra123
Před 15 lety
14
Nová futra v novém domě třeba vybourat. Co dělat?
;-( Ahojky,jsme s manželem úplně KO,holky představte si,měli jsme zedníky,dávali jsme nová futra,ty…
ducik
Před 15 lety
18
Deska na stěně mezi horní a dolní kuchyňskou linkou
Ahojte všichni, poraďte, jaký máte názor dát mezi spodní a horní část kuchyňské linky pracovní des…
jennifer
Před 15 lety
3
Naša príjazd. cesta slúži ako prístup k zahradám súsedov
cafte...kupili sme pozemok a k nemu "prijazdovu cestu",ktora vsak na papiery(katastry) figuruje ako…
stanislava111
Před 15 lety
6
Sedačka-odolný materiál pro kočičí dráp. Jaký materiál?
Zdravím , jsme ve fázi výběru nové sedačky. Víte, jaký materiál je vůči kočičím drápkům nejodoln…
kristyn.g
Před 9 lety
10
Barva horizontálních žaluzií. Do zlata?
Měla bych malou prosbu-potřebovala bych poradit s výběrem barvy žaluzií. Ve stávajícím bytě máme h…
lenka3p
Před 15 lety
2
Co dělat když nám položili obráceně podlahu?
Zdravíme všechny chtěli bychom se vás zeptat co dělat v případě, že nám developer špatně položil po…
jusz
Před 15 lety
8
Skleněné dózy do kuchyně. Kde je seženu?
Chtěla bych se zeptat nevíte někdo kde bych mohla sehnat skleněné dózy, které se používají na cukr,…
vojteska9
Před 15 lety
18
Kde koupím pěknou ložnici?
Ahoj, mohl by mi někdo dát tip, kde koupit pěknou ložnici? Představa je dřevěná kvalitní postel - b…
michalova
Před 11 lety
10
Dům snů soutěž
Ahoj, propásli jsme včerejší pořad, nevíte někdo kdo byl včera vedoucí týmu? :-| děkuji moc :-)
mpad
Před 15 lety
3
Ověření listin o víkendu :o( Provádí to Česká pošta?
Moc prosím nevíte něco o možnosti ověřit listinu - kopii či podpisy o víkednu? Našla jsem že Čes…
koubovii
Před 15 lety
6
Jaký nerezový komín pro dřevostavbu?
Ahoj, nemáte zkušenosti s výběrem nerez. komínu pro dřevostavbu ? Přemýšlím o SCHIEDEL KERASTAR, ta…
plamen
Před 15 lety
3
Přítel na mně nechce napsat dom stavění z jeho financí
Chtěla bych znát váš názor. Přítel už delší dobu chce stavět dům a dnes jsme se kvůli tomu velice p…
bamak
Před 7 lety
1
2
...
...
5
6
171
Máte zkušenosti s firmou Lumimont?
Ahoj, zaujala nás dřevostavba od firmy Lumimont - konkrétně varianta LUMÍK 7. Nikde se mi nepodaři…
baruska4
Před 10 lety
6
Zvýšení DPH. Zvedne se cena rozestavěného domu?
Plánované zvýšení DPH z 9% na 10% - myslíte si, že se nám zvedne cena rozestavěného bytu, když do n…
lenka3p
Před 15 lety
5
Obkladové venkovní lícové pásky. Jaké doporučíte?
....jaké lícovky byste nám doporučili - chceme si obložit sloup vepředu i komín stejně - ale nevíme…
gigi2
Před 15 lety
2
1
2
…
1189
1190
1191
1192
1193
…