O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Nástroje
Seznam úkolů
Stavební deník
Rozpočet
Poptávač
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Nástroje
Všechny nástroje
Seznam úkolů
Stavební deník
Rozpočet
Poptávač
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Kondenzační kotel Buderus nebo Vaillant?
ahojky,nevíme pro jaký kotel se rozhodnout,prosím o radu,jaký máte zkušenosti s těmito kotli.Díky ;…
naty
Před 16 lety
2
Elektrické vytápění. Jaké máte zkušenosti?
Ahojky, chystáme se dát do domečku vytápění elektrické (plyn mít vůbec nebudeme), chtěla sem se ze…
wpavel
Před 3 lety
1
2
42
Biokrb / Ekokrb. Aké máte skúsenosti?
Ahojte, zisťujem názory na bio krby a tiež hľadám firmu s dobrými referenciami, ktorá ich ponúka. M…
obludak
Před 4 lety
1
2
...
...
4
5
133
Rekonstrukci podkroví může dělat jen firma?
Předem se omlouvám jestli to někde už tu je,ale mám malé mimčo takže se na net dostanu tak na půl h…
swetlus
Před 16 lety
5
Jak udržovat křišťálový lustr?
Ahojky. Potřebovala bych poradit. Naši měli kdysi dávno v obýváku nádherný křišťálový lustrx-). Jen…
chudik
Před 6 lety
1
2
42
Zápach v bytě, jak se ho zbavit?
Ahoj, mám velkou prosbu, potřebuji poradit. Manžel včera pekl maso, zapomněl ale vypnout troubu a o…
jozkakomosny
Před 1 měsícem
22
RD Styl. Máte domek od této firmy?
Ahojte, má někdo domeček postavený od této firmy? Vážně o ní uvažujeme, ale rádi bychom měli i něja…
barbus07
Před 5 lety
15
Záruka na stavbu. Jak dlouho trvá?
ahoj vsichni, jak dlouhou zarucni dobu davaji firmy na stavby. Nam nabizi ve smlouve o dilo zaruku…
catf
Před 16 lety
9
sponzor fóra
Co tak portál MOJE DOVOLENÁ
Zdravím všechy, někdy brouzdám po stránkách beremese a fotky ze svatebních cest a dovolených mě př…
ikke
Před 16 lety
14
Jak dlouho jste stavěli svépomocí?
Ahoj všichni. Chystáme se stavět svépomocí plus něco i dodavatelsky a přiznám se, že mě dost děsí t…
petra123
Před 16 lety
14
Zase otravuju, ale holky mi psaly, ze se nemuzou kouknout do meho profilu, kdyz na avatar najedu my…
ikke
Před 16 lety
8
Kto všechno vyrábí parní hrnce?
Ahojky, chtěla jsem se poptat na nějaké informace ohledně parního hrnce. Vyrábí to jen Tefal nebo j…
bibi78
Před 11 lety
1
2
49
Spotřebiče Fagor. Jak jste spokojení?
Jak jste spokojeni se spotebiči FAGOR. Mám od nich myčku, plyn. nerez desku a el. troubu. Zatím spo…
yofresh
Před 16 lety
11
Kašírované a laminátové dveře Masonite. Jaký je rozdíl?
Ahoj, mám dotázek. Budu kupovat protipožární dveře masonite. Chtěla jsem se zeptat, jestli nevíte, …
vesnicankaalenka
Před 5 lety
7
Vestavěné spotřebiče. Dle čeho jste vybírali?
Ahoj, potřebuju poradit, jakou máte zkušenost z vestavěnými spotřebiči, značky, která není až tak z…
hanullice
Před 9 lety
1
2
...
...
5
6
173
Obklady do kuchyně. Co se vám líbí?
Ahoj, zrovna ted resíme novou kuchyn a byla bych ráda, abychom v této debate probrali, co se vám…
iro
Před 10 lety
1
2
56
Co dělat s vosamy v byte?
Kocky prosim o radu. Bydlime v byte, 1 poschodi, hnedka u balkonu mame stromy a kere, v lete tam …
chichinka
Před 16 lety
2
Aká je dřevěná pracovní deska z Ikea?
Zdravím všechny :-D Potřebovala bych , aby jste se mnou podělili o vaše názory na pacovní desku do …
dkrukovsky
Před 9 lety
31
Stolař, truhlář, který dělá pěkné kuchyně. Doporučte
Máte vy nebo vaši známí zkušenost s truhlářem, který dělá pěkné a kvalitní kuchyně? Pokud ano, napi…
brumbulak
Před 11 měsíci
1
2
56
HTML tagy
Zdravim, neslo by povolit alespon pouzivani tech nejjednodussich html tagu v diskuzi? Alespon bold…
ikke
Před 16 lety
5
Výběr krytiny do ložnice. Jaká se hodí?
Ahojky, jaká myslíte, že se hodí krytina do ložnice? Myslela jsem nejdřív na koberec,ale nevím, kvů…
kristi
Před 16 lety
7
Jaké světlo koupit do obýváku?
Ahoj lidi, poradíte mi??? Potřebuji do našeho obýváku o rozměrech cca 4,5 x 5,5 m světlo. Máme tam …
fifa77
Před 7 lety
29
Vestavná mikrovlnka je moc drahá. Jak to řešit?
Ahojky, chci si do své nové kuchyně vestavit troubu a nad ní mikrovlnku. Strašně se mi to líbí, ale…
zmrz_lina
Před 9 lety
30
Vzduchotechnika Atrea. Máte zkušenost?
ahojky, nemáte někdo zkušenosti s firmou Atrea - rekuperaci či vzduchotechniku v domě od nich? Jak …
silenoz
Před 10 lety
17
Hypotéka od Rajfky. Máte zkušenost?
Zdravim, chci se zeptat, zda-li uz nekdo stavel/stavi s hypo od Rajfky. Konkretne http://rb.cz/o…
malcolm
Před 10 lety
20
Jaké radiátory mám objednat?
Ahoj hollky, dostala jsem za úkol přes internet objednat radiátory. Mám veškeré počty a rozměry, al…
buky
Před 16 lety
7
Brno, Stará Osada. Jak se tam bydlí?
ahojky nasla jsem byt v brne ve stare osade ale pritel rika ze je tam moc cikanu...muze mi nekdo kd…
alinka2001
Před 8 lety
1
2
...
...
3
4
96
Jak čistit sedačku z imitace broušené kůže?
Zdravím všechny :-) Máme novou sedačku potaženou imitací broušené kůže (přesný název té látky si …
alitero
Před 3 lety
10
Dětský pokojíček pro miminko. Bylo tam hned od začátku?
Ahojky, něvím jeslti téma spíš nepatří ma Modrého Koníka,ale řekla bych že je to tak napůl. J…
janicka006
Před 12 lety
18
Nevěsty z Pardubic a okolí stavící domy. Jste tady?
Ahoj, tak zakladam diskuzi nevest z pardubic,.. samozrejme, pokud jste z okoli, tak se pridejte ;…
satyyy
Před 14 lety
1
2
...
...
7
8
222
1
2
…