O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Nástroje
Seznam úkolů
Stavební deník
Rozpočet
Poptávač
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Nástroje
Všechny nástroje
Seznam úkolů
Stavební deník
Rozpočet
Poptávač
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Přístavba k domu - na kolik by mohla odhadem rekonstrukce přijít?
Dobrý den. Bydlíme s manželem a malým synem v přízemí rodinného domu, kde máme k dispozici byt cca …
makka
Před 6 lety
11
Tepelné čerpadlo voda - voda, zkušenosti
Budu vytápět TČ voda - voda, kdy budu čerpat ze studny a ochlazenou vodu vsakovat do vsakovací jím…
jajan8
Před 7 lety
1
Dotaz na daň z nabytí nemovitosti - bytová jednotka
Dobrý den, mám otázku ohledně daně z nybytí nemovitosti (v našem případě novostavba - bytová jed…
slabici
Před 7 lety
17
Poraďte s návrhem koupelny
Poraďte prosím s návrhem koupelny- prozatím řešíme pouze rozmístění, tedy na barvy nekoukejte. Mám…
clifulka
Před 7 lety
3
Skleněné obklady v koupelně, jaká je údržba?
Lacobel v kuchyni má už kdo kdo. Máte někdo zkušenost se skleněným obkladem ve sprchovém koutě? Mám…
toppinka
Před 7 lety
1
Co Vám nevyhovuje na tomhle bungalovu?
Dobrý den, prosím o pomoc při řešení našeho snu :). Co by jste změnili, co uplně předělali. Nen…
luandro
Před 7 lety
1
2
52
Názor na bungalov 5+1 s garáži
Zdravím Vás zajímal by mě Váš názor na půdorys našeho domů. Máme za to, že jsme dospěli už ke spoko…
nininka23
Před 7 lety
11
Kamerový systém IP - zkušenosti
Máte tady někdo nějakou osobní zkušenost s IP kamerama? Nejléle nějaký odskoušený set? Máme sice za…
marushka85
Před 6 lety
12
sponzor fóra
Výpověď z nájmu na dobu určitou taky 3 měsíce?
Když si hodlám pronajmout byt k bydlení na dobu určitou (1 rok) a rozhodnu se z nájmu po pár měsící…
jozkakomosny
Před 1 rokem
7
Dotažení plynu do domu
Dobrý den, budeme stavět, ale nevyřídili jsme si plynovou přípojku, topit chceme zatím dřevem. Chci…
vrajmantak
Před 7 lety
3
Sousedé z projektu Central Group - Pražská čtvrť Bn.L
Ahojte, mate niekto zkusenosti s projektom Prazska ctvrt v Brandyse? Uvazujeme o kupe domu, ale ra…
yvetta
Před 7 lety
1
Slovaktual vs. Pramos
Dobrý den, prosím o Vaše názory na tyto firmy. Máte někdo od nich okna? Řešil jste někdo reklamaci…
demolitionman
Před 6 lety
10
Připomínky souseda kvůli cestě
Dobrý den, obracím se pro radu někoho fundovaného nebo někoho, kdo si prošel podobnou situací. Plán…
pepa89
Před 7 lety
7
Kombinované okno - reálné foto
Dobry den, mate, prosim, nekdo realne foto okna, ktere je dvojdilne a jedna cast je fixni a druha o…
karolinaw
Před 7 lety
5
Máte někdo interiérové dveře Invado Martina?
Máte někdo prosím tenhle typ dveří?
caprice89
Před 5 lety
2
Inteligentní elektrika - zkušenosti s Loxone
Dobrý den, máte někdo inteligentni elektriku? Přemýšlíme nad Loxone, máte zkušenosti? Dekuji
loxonecz
Před 3 lety
1
2
...
3
71
Jaký vybrat projekt bungalovu, poradíte?
Zdravím všechny, prosila bych o radu bungalovu 4+kk cca do 130m2, vchod jih...napadá někoho něco, n…
kosky
Před 7 lety
2
Teplovodní podlahové topení
Ahoj. Jsme před instalací podlahového topení, teď děláme vodu, plyn a elektro, ale PT se už blíží..…
dawerius
Před 7 lety
3
Ytong vs. Porfix - zkušenosti s těmito materiály
Jsem spíše pro Ytong je to lepší materiál než Porfix, ale Porfix je skoro o polovinu levnější, tak…
vlasta161
Před 1 rokem
27
Zdražování hypoték v budoucnu
Ahojte lidi.Máme u ČMSS úvěr jeden rok.Myslel jsem si že můžeme odejít až po zaplacení meziúvěru,al…
kubasoff
Před 7 lety
16
Firma Purlive - máte zkušenosti?
Ahoj, máte někdo zkušenosti s touto Zlínskou stavební firmou a jejím systémem panelů s PUR pěnou…
bobj
Před 7 lety
6
Projekt bungalov, poraďte
Dobrý den všem,prosím o upřímný komentář k tomuto orientačnímu plánu na bungalov,děkuji.
marena1051
Před 7 lety
10
Kuchyňská linka na zdi z kotovice
Trochu s mužem dáváme dokpy starý dům a zrovna doděláváme kuchyň - jenže obvodové zdi (vlastně větš…
kri_vi
Před 7 lety
1
Projekt bungalov 1471 trochu jinak
Dobrý den, chtěla bych vás poprosit o váš názor na náš projekt. Původně jsme chtěli bungalov 1471 o…
honsik
Před 7 lety
4
Rozdílná tloušťka obkladů
Ahoj mám dotaz k obkladům v koupelně. Chtěla bych obložit zdi základní bílou od Raka 20x20 http://w…
jieff
Před 7 lety
9
Dřevostavba - měření vlhkosti
Před vnitřním zaklopením dřevostavby parozábranou se měří vlhkost dřeva. Měly by dosahovat určitých…
badlina
Před 7 lety
4
Dostupnost na trhu kombinované varné desky indukce-sklokeramika
Pořizoval jste někdo v poslední době kombinovanou vestavnou varnou desku indukce-sklokeramika? Proš…
slabici
Před 7 lety
12
Stavební dozor z Mnichova Hradiště nebo Mladé Boleslavi
Ahoj, nemáte prosím někdo osobní referenci na dobrého technického stavebního dozora na novostavbu R…
vasicekp
Před 6 lety
2
Firma Trist Invest Holasice - recenze
Dobrý den, máte někdo zkušenost se stavební firmou TRIST INVEST (3ST) Holasice? Díky za odpovědi.
lucievac
Před 7 lety
1
Cena oken, prosím poraďte
:-) Dobrý den "střecháčci", zrovna s manželem řešíme velikost jednotlivých oken. Pro lepší představ…
oknostyl
Před 7 lety
22
1
2
…
639
640
641
642
643
…