O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Nástroje
Seznam úkolů
Stavební deník
Rozpočet
Poptávač
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Nástroje
Všechny nástroje
Seznam úkolů
Stavební deník
Rozpočet
Poptávač
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Projektor do obýváku - Benq nebo Epson?
Máte nebo uvažujete o projektoru (místo televize nebo k televizi)? Jaký projektor máte a jak jste s…
alischka156
Před 7 lety
12
Máte doma někdo komodu odstín dub tmavý?
Sháním už nějakou dobu komodu do chodby odstín dub tmavý (jinde se to jmenuje dub lanýžový, dub mon…
bejbinka001
Před 7 lety
9
Šedé podlahy a černý nábytek v bytě. Nebude interiér příliš tmavý?
Plánuji zařizování nového bytu, který se bude komplet rekonstruovat a líbí se mi šedé podlahy v kom…
janicka1984
Před 7 lety
14
Hypotéka na dům v záplavové zóně č. 3
Dobrý den :) Mám dotaz :) Kupujeme pozemek (z vlastních zdrojů), který se nachází ve 3. stupni zápl…
vladimirsvorba
Před 7 lety
8
Připomínky k návrhu kuchyně
Ahoj, prosím Vás o připomínky k návrhu kuchyně, který jsem si udělala. Jsme dost limitovaní prostor…
karol_mrkev
Před 7 lety
6
Optimalizace chodby, okna v koupelně?
Ahoj, dlouho jsem rozmýšlel, jestli se mám do toho pustit. Jenže svědomí mi nedá, abych se o to ale…
bamak
Před 7 lety
16
Valbová střecha s úložným prostorem - ano či ne?
Zvažujeme, zda ve střešní části valbové střechy bungalovu vybudovat pochozí úložné prostory nebo ne…
vendy01
Před 7 lety
11
Sama žena na rodinný dům, jak to zvládáte?
Ahoj, chtěla bych se Vás zeptat. Zrovna jsme s manželem dostavěli. Bohužel místo budoucnosti zalité…
rina74
Před 7 lety
1
2
...
3
64
sponzor fóra
Čím čistit dlažbu od Semmelrocku Rhodos elegant combi?
Dobrý den, prosím o rady, zkušenosti, čím mám vyčistit dlažbu? Vše se do ní zažere - olej z auta, p…
anavidol
Před 5 lety
4
Na jakou teplotu vody by měl být ideálně nastaven elektrokotel?
Zdravím, na jakou teplotu vody by měl být ideálně nastaven elektrokotel pro radiátory? Máme mom…
zubr487
Před 1 rokem
6
Co chtít dostat do nového domu?
Ahoj, doufám, že se dřív nebo později budeme stěhovat do domečku a protože vím, že nám budou chtít …
tirano
Před 7 lety
18
Jaké používáte nádobí na indukci?
Prosím, kdo máte indukci jaké používáte nádobí, jak jste s ním spokojené a kde jste popř. kupovali?…
martnovmn
Před 7 lety
11
Kondenzační kotel ENBRA CD 24H - recenze
Dobrý den, stavíme RD, TZ 6kW, teplovodní podlahové topení, 4 osoby. Chtěli bychom kondenzační kote…
bamak
Před 7 lety
1
Koupě bytu od RK, na co si dát pozor?
Chceme koupit byt od RK,na co si dát pozor,platíme my,jako kupující nějaké poplatky nebo jen prodáv…
elmelund
Před 7 lety
5
Sekera Fiskars, kterou velikost?
Prosím o radu, chtěla bych k Vánocum koupit sekeru Fiskars, ale je jich hrozně moc a nevím jakou ve…
maresjakub
Před 4 lety
14
Plyn nebo elektřina
Zdravím, chtěla bych se zeptat, jaké máte zkušenosti a názory na vytápění v domě. Budeme určitě kr…
zeneva
Před 7 lety
6
Bungalov 4+1 nebo 5+1 - orientační cena
Ahoj všichni, ráda bych věděla, na kolik vás vyšla stavba bungalovu 4+1, 5+1. Zajímá mě cena…
zeneva
Před 7 lety
15
Stříška nad vchodové dveře
Mame zatepleny dum, novou fasadu a kdyz jsme chteli poridit plastovou nebo sklenenou strisku nad vc…
jakuda
Před 6 lety
14
Úložné prostory v malém bytě
Ahoj všichni, obracím se na vás s technickou otázečkou ohledně úložných prostorů v malém bytě. Aktu…
kucinkaa
Před 7 lety
11
Nemá někdo dveře DRE Fosca?
Ahoj, prosím, nemá někdo dveře DRE Fosca nebo i jinou řadu v dekoru dub bělený kartáčovaný nebo dub…
mili23
Před 7 lety
4
Šatna na úkor pokojíku
Prosím o radu, sice už jsou příčky hotové, ale jak to vidím v reálu, nevím, zda šatnu ponechat či z…
7logi
Před 7 lety
11
Rady k projektu bungalov
Zdravím, finišujeme s projektem bungalovu a moc bych vás prosila o nějaké postřehy, co se vám nezdá…
lusil13
Před 7 lety
21
Rozložení kuchyně - prosba o radu
Dobrý den, jsme ve fázi koupě bytu, kdy si máme říct, kde budeme chtít mít umístěnou kuchyň a kde m…
mischell90
Před 7 lety
27
Jakou jste měli cenu za základovou desku?
Jakou jste měli cenu základové desky? Pokud víte, napište prosím. Formát: cena, m2, kraj, svépomocí…
petrsv1000
Před 7 lety
27
Dřevěná okna - kdy montovat?
Dobrý den, máte někdo zkušenosti kdy montovat dřevěná okna? Před omítkami nebo až po omítkách? Děk…
oknostyl
Před 7 lety
10
PVC v rolích s filcem
Dobrý den, vybrali jsme si konečně asi po 4 měsících rozhodování bytové PVC v rolích od Greenline, …
akatla79
Před 7 lety
3
Bytové PVC Greenline - máte někdo zkušenost prosím?
Dobrý den, vybrali jsme si bytové PVC v rolích od Greenline, barva Morzine (středně až tmavě hnědá…
jajulin
Před 6 lety
10
Je tu někdo z Lipové ulice ve Škvorci?
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli tu není někdo, kdo bydlí v Lipové ulici ve Škvorci? Potřeb…
allcka
Před 7 lety
1
Hledám sousedy - Bemett Jinočany u Potoka
Pěkný den,hledáme sousedy v nové lokalitě,která momentálně čeká na kolaudaci.Ráda bych se zeptala,j…
alisalis
Před 7 lety
1
Stavební povolení - rada města
Ahoj, mám trochu OT dotaz. V našem městě se víceméně ke každému SP vyjadřuje rada města. Je to t…
segrayvon
Před 7 lety
6
1
2
…
647
648
649
650
651
…