@morana128@petzold@sonafa@kasha@esmeralda2@petrfrenk díky za nápady. Nám tedy zbyde asi větší mezera, protože jsme raději nechávali více místa na sedání, tak zatím se rozhodujeme zda to nechat tak nebo to schovat. :-D
@petrfrenk To víš že jsem chtěla napsat levitují :-) To je, když se člověk fláká někde na diskuzi a přitom se snaží i pracovat a vydělat si , třeba na ta lana :-)
@jptn Gratulujem a nech sa vam dobre byva! My mame zopar krabic este teraz okolo seba (2 mesiace od stahovania) :) Pozeram, ze Cesky telekom je velmi rychly, ked mate v novostavbe internet uz v den stahovania! My sme si pockali do 3.10....a to sme mali ziadost na telefon a net podanu uz zaciatkom roku 2012 :) Trvalo im to len necelych 9 mesiacov - ako tehotenstvo :-D
@jptn Tak mě tak napadlo, se kouknout, zda už také bydlíš. A měla jsem pravdu. Blahopřeju. Stěhování není tak hrozné, pro mě bylo to balení do krabic a vytříďování, co mám vyhodit.Tedy po 3 týdnech hlásím, též mám v jednom pokojíku krabice nevybalené.Čekají, až manžel udělá pochozí půdu, abych to tam dala.
@jptn gratuluji, ať se vám krásně bydlí :-) ...a stěhování je brnkačka, to chce jen grif. Něco o tom musím vědět, za posledních 20 let jsem se stěhoval 7x :-D :-D
@jptn tož ať se Vám krásně bydlí... :-)
Příští rok touhle dobou to zažijeme i my - snad...
@petzold he, he a není to tak, že o čem nevím, že to mám, to nepotřebuju... ;-)
Pokud ale určitě vím, že to mám, ale za prase to nemůžu najít - tak to určitě potřebuju. Znamená to ale příliš velký byt 8-)