Ano, hurá hurá už u nás také sněží. Už máme skoro 3 cm, pejsek se může štěstím uválet a já už dvakrát protáhla dvůr s hrablem, ale je to příjemné :-D @jptn@kanavi Holky, kde je zimní radost?! Troška sportu neuškodí ;-) Po ranní rozcvičce musí být ještě odpolední cvičení a večerní rozjímání nad novou nadílkou :-D :-D Lepší než špína a bláto, které tu bylo do neděle. Asi budu muset honem nafotit nějaké zimní pohledy srubu, než to zase sleze!
@sonafa je to lepší než špína a bláto.. ale stačilo by méně....dneska jsme teda doma, tak " dřu" průběžně, ale včera v 6 večer, jsem se nemohla po práci probrodit ke dvěřím.. takže hned další šichta....
@sonafa taky mě napadlo vzít do ruky foťák ... tak přidám nějaké zimní foto, ale,že bych měla ze zimy radost , to nemám, já jí prostě nesnáším ]-( ... je to lepší než bláto, ale mě stačí chvíli na Vánoce a dost. :-D Ráno jsem měla také rozcvičku s koštětem, ale když vidím jak pořád padá, tak na to kašlu... to je pořád dokola
@jptn :)) ráda bych viděla foto, abych se uklidnila, že se brodíš po kolena :))) protože pražáci klidně řeknou, že mají kalamitu a je 5cm sněhu :),,, no a já si myslíjm, že když toho není po zadek, tak to není kalamita :))))
známe - večer to odhazim, namažu zada, rano se probudim - a zas .... pada
to mokre bile svinstvo, co pada za limec
a když se lopatuje týden a další znova a další znova a konec v nedohlednu
a u Muzea 4
@jptn beruško, jen jsem reagovala na to, že jsi napsala probrodit se :)) a to mně zajímalo, víš? :) když mám po kolena, tak si vyšlapu cestičku :)))) ale já si jen tak žertuji, doufám, že to nebereš vážně,,, :))
kk
Tož kurňa dneska v noci 20 čísel, už nevyjedu k baráčku :-(
ale ozvala se firma co má kopat přípojku el. a chtěli jsme s tím spláchnout i přípojku vody - inu vytáhl jsem starostu z obecního traktoru, když nám (stejně jako ostatním) prohrnoval příjezd a jal jsem se tázati, zdali bude na úřadě?
Protože a poňevadž by i s ním páni chtěli rovnou probrat i oficiality. No tož nešel pro odpověď daleko - "leda prd" mi odvětil, bude obecní ples a vy nám tu budete kopat, nejen že to tu bude jak u prasat, ale ještě nám někdo ovíněný spadne do výkopu a bude co dát na vývěsku...
Půjdete pěkně na ples - stejně by jste se měli začlenit do kolektivu - a tam se domluvíme co a jak... :-o
No co na to říct...
Pro neznalé, naše příjezdová cesta vede kolem kulturáku a v té cestě se bude jednou kopat.
@vorelmato Tož, Martínku, máte superáckého starostu,,, ten náš taký néní :( ale možná dluho nebude :( už moc politikaří a to sa nevyplácí :),, a k přípojkám? všechno má svuj čas, jsi v klidu, vid? :)))
kk
@esmeralda2 to jo, ale už to nechce dělat, protože se do něj trefují přistěhovalci z větších měst - chytráci co se vidí na jeho místě, namají tu kořeny a vůbec netuší, jaká je to práce když nebudou znát vazby, historii vztahů atd.
@vorelmato Správný starosta, má to v hlavě srovnané! :-N A jak by jsi vůbec chtěl kopat přípojky, když tam máte -20st. Nám také začali před týdnem táhnout elektřinu, ohřáli se u posekaných stromů a odhaduji, že v mrazech už to zabalili, neb mají výmluvu na zmzlou zem. :-) :-p
@kasha U nás dnes také porvé velké mrazy, -15st, a neohlášené! Ale i pejsek to ustál přes noc na terase, neb jsme ještě o půlnoci netušili, že to tak klesne. Šikulka :-. Jinak u nás není ani 5 cm sněhu, a jak říkáš, všichni už to berou jako kalamitu :-D :-D Viď @kanavi? ;-)
@sonafa :)) SONI, u nás teploty stouply, dnes kupříkladu jen minus 3 :) o víkendu přituhlo, to bylo asi 17, ale ted se to drží,,, a pejsek byl venku, jo? no toto? :)
SONI,,, takovou zásadní informaci, že Vám začali tahat elektřinu, jsi mi zapomněla oznámit? a nebo jsi to chtěla, až to bude, co? zatím není čemu věřit :))
u nás krásně sypce sněží, takový ten prašánek :) a ty jsi na domečku? ano? myslím tím srub :)
kk
@kasha Vypadá to, že jde od Berlína, když byl dnes u nás ;-) Pejsek si vytvořil zimní srst, tak je mu doma horko. Vždycky se přijde pomazlit a hned chce zase ven. Počítala jsem, že pod -10st. už bude spát na chodbě, ale tváří se i na těch -15 spokojeně :-) K té elektřině-já už tomu úplně přestala věřit, naposledy jsem psala, že v září dostali všechny stavební povolení. Musí ale udělat několik km VN, pak pár desítek metrů NN, takže myslím, že je ještě přečasné vískat-obzvláště před zimou. Takže jsme si na vánoce a silvestra pořídili další elektrocentrálu na benzin-neb původní plynová už zkolabovala.
Na srubíku jsme byli o víkendu, teď jsme čekali teplo, tak to nebylo v plánu. Ale po shlédnutí teploměru tam manžel okamžitě vyrazil, aby nám domeček nezamrzl. (já musela do práce, pojedu zítra :-) )
@sonafa to Ti z celého srdce blahopřeji, že se ta elektřina pohnula. I když je to ještě na dlouho, samotný fakrt, že je vidět světélko na konci tunelu je hoden oslavy