Kanadské sruby a zkušenosti s ním.

Zobraz úvodní příspěvek
Ahooj tak chceme stavět teda nechat si postavit kanadský srub...máte ho někdo? vaše zkušenosti co ano či co ne, jaká jsou negativa.....? Dík
Odpovědět
Profilova fotka
@kanavi @vorelmato tady se taky sype a sype
Odpovědět
... ale je, ted uz taky pada - aspon u nas na horach, ale jinak byl cely den klidek. Tak pokoj v duši, dřeváci...
Odpovědět
@jptn @petrfrenk Tak už to dorazilo i k nám. Sněží a sněží ]-( ]-( ]-(
Odpovědět
Profilova fotka
@kanavi no já mám dneska volno, tak mám za sebou večerní i ranní rozcvičku s odklízením sněhu, ]-( myslím, že tohle množství by mohlo stačit....
Odpovědět
Profilova fotka
Ano, hurá hurá už u nás také sněží. Už máme skoro 3 cm, pejsek se může štěstím uválet a já už dvakrát protáhla dvůr s hrablem, ale je to příjemné :-D @jptn @kanavi Holky, kde je zimní radost?! Troška sportu neuškodí ;-) Po ranní rozcvičce musí být ještě odpolední cvičení a večerní rozjímání nad novou nadílkou :-D :-D Lepší než špína a bláto, které tu bylo do neděle. Asi budu muset honem nafotit nějaké zimní pohledy srubu, než to zase sleze!
Odpovědět
Profilova fotka
:-D @sonafa :-D tomu říkám radost ze sněha,,, náš pejsek je také velmi rád :) a sype a sype :) jen ať sype,,, je to krásné a tiché :) kk
Odpovědět
Profilova fotka
@sonafa jj poledne už mám za sebou,,,,, :-p
Odpovědět
Profilova fotka
@sonafa je to lepší než špína a bláto.. ale stačilo by méně....dneska jsme teda doma, tak " dřu" průběžně, ale včera v 6 večer, jsem se nemohla po práci probrodit ke dvěřím.. takže hned další šichta....
Odpovědět
@sonafa taky mě napadlo vzít do ruky foťák ... tak přidám nějaké zimní foto, ale,že bych měla ze zimy radost , to nemám, já jí prostě nesnáším ]-( ... je to lepší než bláto, ale mě stačí chvíli na Vánoce a dost. :-D Ráno jsem měla také rozcvičku s koštětem, ale když vidím jak pořád padá, tak na to kašlu... to je pořád dokola
Odpovědět
Profilova fotka
@jptn :)) ráda bych viděla foto, abych se uklidnila, že se brodíš po kolena :))) protože pražáci klidně řeknou, že mají kalamitu a je 5cm sněhu :),,, no a já si myslíjm, že když toho není po zadek, tak to není kalamita :))))
Odpovědět
Profilova fotka
@kasha já nejsem Pražák ale.. aneříkám, že kalamita.. ale na běžné projití už to není..
Odpovědět
Profilova fotka
známe - večer to odhazim, namažu zada, rano se probudim - a zas .... pada to mokre bile svinstvo, co pada za limec a když se lopatuje týden a další znova a další znova a konec v nedohlednu a u Muzea 4
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
@jptn beruško, jen jsem reagovala na to, že jsi napsala probrodit se :)) a to mně zajímalo, víš? :) když mám po kolena, tak si vyšlapu cestičku :)))) ale já si jen tak žertuji, doufám, že to nebereš vážně,,, :)) kk
Odpovědět
Profilova fotka
Tož kurňa dneska v noci 20 čísel, už nevyjedu k baráčku :-( ale ozvala se firma co má kopat přípojku el. a chtěli jsme s tím spláchnout i přípojku vody - inu vytáhl jsem starostu z obecního traktoru, když nám (stejně jako ostatním) prohrnoval příjezd a jal jsem se tázati, zdali bude na úřadě? Protože a poňevadž by i s ním páni chtěli rovnou probrat i oficiality. No tož nešel pro odpověď daleko - "leda prd" mi odvětil, bude obecní ples a vy nám tu budete kopat, nejen že to tu bude jak u prasat, ale ještě nám někdo ovíněný spadne do výkopu a bude co dát na vývěsku... Půjdete pěkně na ples - stejně by jste se měli začlenit do kolektivu - a tam se domluvíme co a jak... :-o No co na to říct... Pro neznalé, naše příjezdová cesta vede kolem kulturáku a v té cestě se bude jednou kopat.
Odpovědět
Profilova fotka
@kasha :-D no večer v šest, v néé vysokých botách už se mi brodilo blbě:-D pejskům ještě hůře:-D :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@vorelmato tak na plese lze domluvit ledaco ;-) .. a ještě se začleníte:-D
Odpovědět
Profilova fotka
@vorelmato Tož, Martínku, máte superáckého starostu,,, ten náš taký néní :( ale možná dluho nebude :( už moc politikaří a to sa nevyplácí :),, a k přípojkám? všechno má svuj čas, jsi v klidu, vid? :))) kk
Odpovědět
Profilova fotka
@vorelmato konstruktivní přístup ve prospěch zúčastněných, asi chlap na pravém místě
Odpovědět
Profilova fotka
@esmeralda2 to jo, ale už to nechce dělat, protože se do něj trefují přistěhovalci z větších měst - chytráci co se vidí na jeho místě, namají tu kořeny a vůbec netuší, jaká je to práce když nebudou znát vazby, historii vztahů atd.
Odpovědět
Profilova fotka
@kasha tak, tak - ale jsem v klidu ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@vorelmato Správný starosta, má to v hlavě srovnané! :-N A jak by jsi vůbec chtěl kopat přípojky, když tam máte -20st. Nám také začali před týdnem táhnout elektřinu, ohřáli se u posekaných stromů a odhaduji, že v mrazech už to zabalili, neb mají výmluvu na zmzlou zem. :-) :-p @kasha U nás dnes také porvé velké mrazy, -15st, a neohlášené! Ale i pejsek to ustál přes noc na terase, neb jsme ještě o půlnoci netušili, že to tak klesne. Šikulka :-. Jinak u nás není ani 5 cm sněhu, a jak říkáš, všichni už to berou jako kalamitu :-D :-D Viď @kanavi? ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@sonafa :)) SONI, u nás teploty stouply, dnes kupříkladu jen minus 3 :) o víkendu přituhlo, to bylo asi 17, ale ted se to drží,,, a pejsek byl venku, jo? no toto? :) SONI,,, takovou zásadní informaci, že Vám začali tahat elektřinu, jsi mi zapomněla oznámit? a nebo jsi to chtěla, až to bude, co? zatím není čemu věřit :)) u nás krásně sypce sněží, takový ten prašánek :) a ty jsi na domečku? ano? myslím tím srub :) kk
Odpovědět
Profilova fotka
@sonafa @kasha u nás bylo ráno -13... :-o
Odpovědět
Profilova fotka
@jptn hmm, ted nevím, zda mráz přichází od moskvy a nebo z berlína, nevíte? co mám čekat? :)
Odpovědět
Profilova fotka
@kasha netuším:-D
Odpovědět
Profilova fotka
@jptn tak to sem neposílejte, ano? :)))
Odpovědět
Profilova fotka
@kasha Vypadá to, že jde od Berlína, když byl dnes u nás ;-) Pejsek si vytvořil zimní srst, tak je mu doma horko. Vždycky se přijde pomazlit a hned chce zase ven. Počítala jsem, že pod -10st. už bude spát na chodbě, ale tváří se i na těch -15 spokojeně :-) K té elektřině-já už tomu úplně přestala věřit, naposledy jsem psala, že v září dostali všechny stavební povolení. Musí ale udělat několik km VN, pak pár desítek metrů NN, takže myslím, že je ještě přečasné vískat-obzvláště před zimou. Takže jsme si na vánoce a silvestra pořídili další elektrocentrálu na benzin-neb původní plynová už zkolabovala. Na srubíku jsme byli o víkendu, teď jsme čekali teplo, tak to nebylo v plánu. Ale po shlédnutí teploměru tam manžel okamžitě vyrazil, aby nám domeček nezamrzl. (já musela do práce, pojedu zítra :-) )
Odpovědět
Profilova fotka
@sonafa to Ti z celého srdce blahopřeji, že se ta elektřina pohnula. I když je to ještě na dlouho, samotný fakrt, že je vidět světélko na konci tunelu je hoden oslavy
Odpovědět
Profilova fotka
tak kluci aholky, příští pátek kolaudujeme!!! takže pokud to klapne( v což doufám)... tak to bude krásnej dárek pod stromeček ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@jptn to jako na ten slavný den??? 21:12:12???
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?