Termín dokončení stavby - červen 2008

Zobraz úvodní příspěvek
Ahojky, hledám někoho, kdo staví rodinný domek,ať už s firmou na klíč, svépomocí nebo sám a má předpokládaný termín dokončení v červnu 2008 + -. My stavíme s firmou na klíč a 31.6.08 by měl bý domek hotový, proto piště piště, podělte se o informace ať můžeme porovnávat... :-D
Profilova fotka
kaci: a co dat tu levou variantu ale sedela by jsi obracene? Nebo by jsi koukala takhle do zdi??
Profilova fotka
a tu prvni vanu co mas v albu mas pravou variantu jen otocenou....
godi: no právě, že u tý Rosy bych seděla čelem k oknu místo ke dveřím....budí to ve mě špatnej pocit :-N
Profilova fotka
no a umistit tu Rosu nejak jinak v te koupelne?
godi: jde to jen zrcadlově a tobysme si nepomohli...
Profilova fotka
kaci: mrkni do meho alba - inspirace, jak by se dali umistit vany... treba ti to pomuze...jen takovy momentalni napad
Tak jsem do alba stavba přidala varianty, jak by šla ta koupelna uspořádat, prosím holky o rady... vana je tam 160 tka. Jak by asi měla bejt ta rohová vana velká? Stačí ta 160 tka nebo je to naopak moc a byla by lepší 150 tka? Jestli přijdete ještě na lepší způsob uspořádání, budu vděčná ;-) Godi: díky za ty obrázky ;-)
Jinak, včera u nás byl truhlář, nakonec jsme tam byli 2 hodiny :-p :-D ale už mam aspoň nějakou představu, prej se do 100 tis. s DPH vejdem, tak doufám, že to tak bude. Dostali jsme za úkol si vybrat spotřebiče a až budou omítky, tak si to zaměří a my vybereme barvu, uchytky a vůbec se to už dotáhne do konce ;-) Prej mu bude výroba trvat tak 4-5 tejdnů + to tam budou určitě tak tejden montovat. Vůbec nevim, kdy se budou dělat ty omítky, jestli hned po tom, jak udělaj elektriku a vodu, nebo kdy? Nevíte? Jinak nám doporučil spotřebiče od Baumaticu - kromě lednice, to je prej asi nejlepší AEG nebo Electrolux, prej je to stejně jedna značka... Prej že stačí sednout k internetu a něco si vybrat, jenže tam to vypadá všechno stejně, jen ceny se lišej, takže já si radši zajdu přímo do obchodu, aby mi tam i poradili :-p
Profilova fotka
no tak co se my tyka, me se nelibi mit zachod v koupelne.. nesli to z toho udelat nejak dve mistnosti??? co se spotrebicu tyka - Baumatic je to nejdrazsi co muzes mit. Ja budu mit takovou kombinaci - Mora, Karma, Electrolux.
godi: ne, oddělit to fakt nejde...bohužel, takže musim počítat s tim, že tam ten záchod a bidet prostě bude, kdyby to šlo, tak to taky oddělim.... To bych teda neřekla, že baumatic je nejdražší...
Profilova fotka
kaci: tam by se nevesla pricka?? ta mistnost je dosti velka... a nebo neslo by to alespon oddelit v ramci mistno nejaku prickou?? Tak jeste pred 2-3 lety patril Baumatic k tem drazsim...
Profilova fotka
kaci napis mi mail neco me napadlo
Článek se načítá
godi: kackask@centrum.cz - hořim zvědavostí :-D
Profilova fotka
kaci: omitky by se mohli zacit delat po elektrice.... Koukala jsem na ten Baumatic - reknu ti, ze asi prehodnotim svuj vyber a pujdu do nej:-)
Hoja holky, tak koukám, že jste to hezky rozjely :-D Kati, je super, že jste se s tím truhlářem domluvili. My bysme měli dělat omítky už po Velikonocích, ale uvidíme, jestli se tam stihne dostavit vodař ]-( A pak hurá za truhlářem se domluvit na schody, kuchyň no a rovnou mu šoupnu i dřevo na ložnici :-D Teď jste mě nahlodali tím Baumaticem - já mám vybranou ledničku Electrolux, troubu s deskou Fagor, digestoř Amica, mikrovlnka Mora a teď nevím jakou myčku, musela bych se mrknout ... už vím, Whirpool, no a dřez fragniťák od Franke :-D Tak to jen stručně :-D :-D :-D Ještě rychle mrknu na novinky u vás v albech, hele godi, já chci taky to tajemství vědět. Tajnůstkářko :-( :-D
Profilova fotka
no me taky Kaci nahlodala s tim Baumaticem, tak jsem na to koukla a nevypada to tak spatne. No tak ja to "tajemstvi" hodim k sobe do alba....
Já teď na ten Baumatic koukala, ale nic jsem nevybrala, možná už mám tak zažitý to co chci, že se mi nic jinýho nelíbí ani designem ani funkcí :-| Akorát pořád přemýšlím nad digestoří a tu pořád měním. Koukám, že tu Amicu už ani na některým netových prodejnách nemají, ale koukala jsem na Moru, tak uvidíme ;-) Godi a co je vůbec novýho u vás? A Kati, jak to dopadlo s těma krovama? Dnes se to mělo rozhodnout, ne?
Profilova fotka
hamar: u nas to ted tak nejak stoji - jiny starosti. Tchan chce od kvetna rozjet penzion v Podhajske, takze si ted s manzelem hrajeme na nakupci a nakupujeme a shanimu mu veci do penzionu, takze jsme akorat za tu dobu stihli dolakovat palubky do detsdkeho pokojicka, takze ted je otazkou, kdy to zacneme delat. Obklady taky jeste nemame zasparovany uplne vsechny, protoze obkladac se trochu vyboural v aute, takze je tak nejak nepojizdny, protoze auto je OK - akorat ty u krbu...co na ten krb rikas??? myslim z to bude vypadat dobre az to bude hotove
Godi, není to špatný, ale i u nás vidím, že to je hrozně těžký. My budeme mít taky záchod v obou koupelnách, protože nechci v koupelně pračku, tak jsme to prohodili. Radši záchod než pračku a zase pokud jsou v baráku dvě koupelny a dva záchody, tak bych to nehrotila. Ale to je věc názorů. My to budeme mít podobně jako kaca, ale ještě nevím přesné uspořádání.
Profilova fotka
no ja jsme se spis ptala na ten krb, ale to je jedno:-) tak ja pracku mit v koupelne nebudu. Me se proste WC v koupelne nelibi - dole sice bude, ale nahore bude mala mistnuska na samostatne WC, proste chci mit na tu svoji potrebu klid a na koupani taky
godi, bude to vypadat super, ale ani nevím, jak ho chcete, jestli ten klasický nebo nějaký modernější :-| Já vím, že je to někomu nepříjemné, ale zase když se někdo bude koupat, půjdeš na záchod dolů a naopak. Zatím jsme dva, takže každý má jednu koupelnu a až budou děti, tak už na to budeme zvyklí ;-)
Profilova fotka
hamar: ne bude to ten klasicky Blanzek.... myslim ze na tohle se zvyknout neda... a hlavne deti vyrostou do puberty a bude jim tohle vadit, ze oni se budou koupat a vleze jima tam tata, zvlaste kdyz to bude dcera... vim to od kolegyne... rika ze je to hrozny . ma 13 letou dceru a nesnese otce v koupelne... a neslo by to u vas nejak vyresit jako na tom mem navrhu....staci tam nejakou prepazku
nešlo, už tak je ta koupelna malinkatá a já pořád tvrdím, že pokud jsou dvě koupelny, tak se tam potkat nemusíš. Navíc pokud se tolerujete, tak si tam schválně nepolezete. Když bude dera ve sprše, tak pochybuju, že zrovna v tu dobu se bude ěkdo nahoře koupat. Prostě by musela být velká náhoda, aby ses nedostala na záchod, kvůli tomu, že budou obě koupelny obsazený. Třeba zrovna toto já vůbec neřeším a ani nějak řešit nebudu.
Profilova fotka
v pohode, ja jsem to proste tak nechtela a tak to ani nemam, takze jsem spokojena...
Profilova fotka
kaci: tak jsi me s tim Baumaticem pekne zamotala hlavu.... tak zatim posledni verze je nasledujici - deska a trouba Karma, digestor a mycka Baumatic, pracka Electrolux a lednicka a mrazak jeste vubec nevim
Koukám, že jste si pokecali :-D Já byla včera na salse 8-) takže jsem se sem už nedostala... godi: fakt moc díky za snahu s návrhem, ale příčka tam prostě udělat nejde, navíc ty dveře už jsou udělaný uprostřed, takž už s nima nejde hejbat, pak je ta koupelna strašně malinká na nějaký oddělování příčkama, podívej se ke mě do alba.. od jedný stěny udělám 3 kroky a jsem u druhý stěny...Navíc by se tam museli udělat další dveře a to je nemyslitelný, spíš potřebuju poradit, kterej ten návrh z těch, co mam v albu je nejlepší ;-) Jinak si taky myslim, že je zbytečný řešit to, že se někdo koupe a někdo mu tam přece nepřijde sedět na záchod ne? Obzvlášť když jsou ty záchody dva. Hlavně nejvíc se bude používat ten dole, ten nahoře je spíš na ráno, večer a popř. noc nebo když bude jeden obsazenej a ten druhej by to nemohl vydržet :-D Hamar: No, stále nic s krovama. Poslali nějakej posudek - 1 list papíru, kterej neni ani celej popsanej s kulatym razítkem, že je to staticky v pořádku a to je celý a na to jsme čekali 14 dní, přitom tohle sesmolili tak za hodinu maximálně ]-( Jinak o žádný slevě ani slovo. Takže manžel dneska s kolegou, kterej se taky zabejvá posudkama napíšou nějakou stížnost, dáme to zkontrolovat dozorovi a pošleme jim to. Nejvíc mě štve, že se to prostě zaseklo. I když v sobotu dodělali příčku v ložnici a ve spodní koupelně, tak to je stejně nic moc....teď jsou ve zpoždění 5 dní a během tohodle tejdne se to asi nevyřeší :-| takže to je dalších 5 dní...Na tom internetu to stojí stejně za prd ty fotky, chystám se jít podívat do tý prodejny baumaticu osobně. Lednici bych taky chtěla Electrolux, maji snad největší...okolo 280 l a mrazák okolo 75 l, pračku máme Whirpool
Jo a ještě k těm záchodům, budou tam přece nějaký zámky ne? v těch koupelnách, já když jsem se chodila doma sprchovat, tak jsem se normálně v koupelně zamykala...
Profilova fotka
Kaca - me se libi ten treti navrh... myslim si, ze dverma nedostanes, protoze budes v te koupelne stejne zamknuta.... x-) a nesla by tam udelat nejaka nizky pricka??? ja mam jednu koupelnu navrhnutou v albu (tu oranzovou). .. a mam tam zachod taky za nizkou prickou ....
Profilova fotka
kaci: ok, snaha byla, kdyz se neda, tak se neda. ale souhlasim se satyy, udelala bych tam alespon nizkou prickou a oddelit tim WC
Profilova fotka
a libi se mi navrh c. 4

Téma bylo zamčeno adminem. Nelze přidávat další odpovědi.

Nenašli jste co jste hledali?