Ahojky všem. Jsem tak trochu blázen do netradičního bydlení, líbí se mi chalupářský styl, nesnáším modernu(chrom, plasty, černá barva atd.) Na internetu je toho přehršle, co se obrázků týče, ale ten muj styl se mi hledá těžko - asi nemá tolik příznivců. Snažím se však nashromáždit co nejvíce obrázků, nápadů, tipů a rad co se toho týče a proto zakládám tuto diskuzi - pokud by někdo věděl o dobrých stránkách nebo měl sám nějaké obrázky, či nápady, budu moc ráda, když se přidáte do spolku "bláznů" do romantického bydlení. Pro příklad, jak to myslím, se podívejte do mého albíčka. Líbí se mi dřevěné stropy, nábytek se starou patynou, kamenné a cihlené obložení, oblouky a vůbec vše netradiční a originální , nemusí to být čistě chalupářské.
ja jako teda musim mit vsechno nejlip vymysleny dopredu..alespon trochu.. U me to pak kdyz to vymejsim, jako ze to musi bejt aby neco bylo, dopada roztodivne :-N, ale kdyz mam neco vvymysleno dopredu tak to byva lepcejsi
Taky doufam, ze az to tam iuvidim vyklizene, prijde neco samo.. Muj hlavni problem je, dlouhodobe sleduju jenom nabidku ikea, nemam vubec paru, co se da sehnat jinde a bohuzel to ani nemam kdy zjistit :-(
nebrala bych to zas jako problem...jako Ikea kdyz se to tak vezme nema moc konkurenci co se tyka stylu x ceny x vyberu...Nevim no, kdyz nekde krasnej francouzskej nabytek ,tak je to drahy jako krava...jedine repasnout nejaky kousky..ale kde je zas sehnat no :-S