Chalupa - cottage, vintage a stará patina

Zobraz úvodní příspěvek
Profilova fotka
Ahojky všem. Jsem tak trochu blázen do netradičního bydlení, líbí se mi chalupářský styl, nesnáším modernu(chrom, plasty, černá barva atd.) Na internetu je toho přehršle, co se obrázků týče, ale ten muj styl se mi hledá těžko - asi nemá tolik příznivců. Snažím se však nashromáždit co nejvíce obrázků, nápadů, tipů a rad co se toho týče a proto zakládám tuto diskuzi - pokud by někdo věděl o dobrých stránkách nebo měl sám nějaké obrázky, či nápady, budu moc ráda, když se přidáte do spolku "bláznů" do romantického bydlení. Pro příklad, jak to myslím, se podívejte do mého albíčka. Líbí se mi dřevěné stropy, nábytek se starou patynou, kamenné a cihlené obložení, oblouky a vůbec vše netradiční a originální , nemusí to být čistě chalupářské.
Odpovědět
kam pujdou? Tu jednu bych videla k pracovnimu koutu do kuchyne :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Nejspis :) Ja uz se v tom ztracim, jsem nejak v haji a nevim jak dal :-(
Odpovědět
a co resis? neco konkretne nebo vseobecne?
Odpovědět
Profilova fotka
Vsechno :-(
Odpovědět
nerikej vsechno..koupelnu vis, kuchyn vis...podlaha-matros. vis, dvere jsi rikala masiv a pak se uvidi...dale je co????
Odpovědět
Profilova fotka
No prave ne, ja si nicim nejsem jista! :-(
Odpovědět
Profilova fotka
ene, až budeš o samotě sedět v novém bytě a koukat okolo, tak to všechno sepne a tobě bude všechno jasné, uvidíš ;-)
Odpovědět
a jako mas dilema ze to tvoje vymysleny versus neco konretniho? Nebo vseobecne do jakyho stylu jit, jestli neco modernejsiho a tak?
Odpovědět
ja jako teda musim mit vsechno nejlip vymysleny dopredu..alespon trochu.. U me to pak kdyz to vymejsim, jako ze to musi bejt aby neco bylo, dopada roztodivne :-N, ale kdyz mam neco vvymysleno dopredu tak to byva lepcejsi
Odpovědět
Profilova fotka
Taky doufam, ze az to tam iuvidim vyklizene, prijde neco samo.. Muj hlavni problem je, dlouhodobe sleduju jenom nabidku ikea, nemam vubec paru, co se da sehnat jinde a bohuzel to ani nemam kdy zjistit :-(
Odpovědět
nebrala bych to zas jako problem...jako Ikea kdyz se to tak vezme nema moc konkurenci co se tyka stylu x ceny x vyberu...Nevim no, kdyz nekde krasnej francouzskej nabytek ,tak je to drahy jako krava...jedine repasnout nejaky kousky..ale kde je zas sehnat no :-S
Odpovědět
Profilova fotka
Ja treba nikdy nebyla ani v Kika. Mam ji slibenou v patek, kamaradka vyhrozovala, ze se mi tam par kousku bude libit :))
Odpovědět
Článek se načítá
jo, tak to treba bude...maj celkem pekny masiv komodicky ala Leksvik, mivaj i docela dobry akce...i nekdy textil...
Odpovědět
Profilova fotka
mě mrdne, ten má krásné nožky :-D být o trošku blíž..tak jedůůů http://www.modrastrecha.cz/bazar/livi...
Odpovědět
uz odpovedeli 3 zajemci :-| je tam myslim uz od vcera ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
no ten je.....přesně takovej jsme našli práve na chalupě.... x-) no zadara...neber to!
Odpovědět
Profilova fotka
Saru, posli mi taky do ip adresu..
Odpovědět
Profilova fotka
http://www.odklepnuto.cz/aukce3951129...
Odpovědět
baby budete drazit nektera tu sadicku bileho porculanu, jak davala odkaz ene???
Odpovědět
Profilova fotka
Nikdo se nehlasil, je tvoje :))
Odpovědět
kujuuu :-D (je aby)
Odpovědět
bry den, bry den...baba leti kominem :-D (neni nad inteligentni pozdrav)
Odpovědět
Profilova fotka
:-) http://www.villacollection.dk/
Odpovědět
hele videlas ty rako kachlicky jednobarevny???
Odpovědět
Profilova fotka
Videla jsem jejich vzornik, formaty ne.
Odpovědět
a barvy?
Odpovědět
Profilova fotka
Barvy odpovidaji...
Odpovědět
a do jaky bys sla pripadne ty mozaiky?
Odpovědět
Profilova fotka
Ja chtela bilou, ale tu manza nezkousne.
Odpovědět
a mas dalsi v pacu?
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?