Ahojky všem. Jsem tak trochu blázen do netradičního bydlení, líbí se mi chalupářský styl, nesnáším modernu(chrom, plasty, černá barva atd.) Na internetu je toho přehršle, co se obrázků týče, ale ten muj styl se mi hledá těžko - asi nemá tolik příznivců. Snažím se však nashromáždit co nejvíce obrázků, nápadů, tipů a rad co se toho týče a proto zakládám tuto diskuzi - pokud by někdo věděl o dobrých stránkách nebo měl sám nějaké obrázky, či nápady, budu moc ráda, když se přidáte do spolku "bláznů" do romantického bydlení. Pro příklad, jak to myslím, se podívejte do mého albíčka. Líbí se mi dřevěné stropy, nábytek se starou patynou, kamenné a cihlené obložení, oblouky a vůbec vše netradiční a originální , nemusí to být čistě chalupářské.
saru, se mas, takovy pekny datumy narizenin a svatku...ouplne to vidim na najakou grilovacku na zahrade u vas na chaloupce...znamy, rodina, kocky psi a dalsi zvirena x-) x-) x-)
Jo, presne tohle tem potvoram v lete desne zavidime oba s manzou :-D
Hele ta moderni doba nema chybu! Sousedka o patro vys z nemocnice vola memu muzi do prace do Ceske Lipy, on mi napise na icq a ja dobehnu o patro vys rict sousedovi, at si zapne mobil :-D :-D :-D
Vidis, to mas z toho zehleni, proste mas dneska jenom sedet a nic nedelat :-D
Nasla jsem ji tak poruznu po netu, hlavne mi udelala moji rekapitulaci kamaradka a zjistila jsem, ze vlastne mam vsechno a hroutim se uplne zbytecne :-D
ja jeste nezacala, uz to ani asi nedopadne :-|
a co jsem ti rikala posledni dva dny?! vsecko, vsecinko mas :-)Tak doufam, ze ta kamaradka jsem byla ja :-D :-D :-D, uka mi nejakou x-) chci taky..to dansky dneska ,co jsi davala bylo tez pekne-prirodni
Kočul, taky se přidávám s gratulací. Vše nééééjjjj!!!!! :-)
Jinak já se furt neorientuju ted v té nové verzi...
Jo, Obla krásná dekorace v kuchyni. Já ted nic moc nestíhám, takže letošní vánoční dekorace bude asi nuda :-S