Chalupa - cottage, vintage a stará patina

Zobraz úvodní příspěvek
Profilova fotka
Ahojky všem. Jsem tak trochu blázen do netradičního bydlení, líbí se mi chalupářský styl, nesnáším modernu(chrom, plasty, černá barva atd.) Na internetu je toho přehršle, co se obrázků týče, ale ten muj styl se mi hledá těžko - asi nemá tolik příznivců. Snažím se však nashromáždit co nejvíce obrázků, nápadů, tipů a rad co se toho týče a proto zakládám tuto diskuzi - pokud by někdo věděl o dobrých stránkách nebo měl sám nějaké obrázky, či nápady, budu moc ráda, když se přidáte do spolku "bláznů" do romantického bydlení. Pro příklad, jak to myslím, se podívejte do mého albíčka. Líbí se mi dřevěné stropy, nábytek se starou patynou, kamenné a cihlené obložení, oblouky a vůbec vše netradiční a originální , nemusí to být čistě chalupářské.
Odpovědět
Profilova fotka
Ja uz si to necham pro sebe. To jedine mam celkem jiste, tak se nechci znejistet :))
Odpovědět
snad te tady nekdo neznejistuje 8-(
Odpovědět
Profilova fotka
Az tu predstavu budu mit nejak uhlazenou, tak se to dozvite, pripadne uvidite fotky :)
Odpovědět
to nevydrziiiim :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Majo nebo kdo to tam psal na ten novy web s katalogem, kam se muselo psat o ceny.. ozval se od nich nekdo?
Odpovědět
Profilova fotka
jo, já jsem jim psala, ale dodneška nic...ticho po pěšině ]-( Asi mají zákazníků dost!!
Odpovědět
myslim ze to budou palky jako prase...tam meli nejakou tu mini dozicku, krabicku za 500,-
Odpovědět
Profilova fotka
No asi jo, ale treba jeden kousek by se tam snest dal :)) Konecne mame smlouvu, toz uz snad co nevidet podepiseme.
Odpovědět
Profilova fotka
..každopádně odpovědět měli! Ene, no vidíš, teď už to půjde ráz na ráz ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Zrovna jsem si rikala, ze kdyz uz se to nestihne do konce listopadu, tak jsme to mohli nechat rovnou az po vanocich :-N :-N To bude bugr |-|
Odpovědět
Profilova fotka
já bych to chtěla hned!! :-N, ale mě se to kecá..! Takové Vánoce u rodičů taky nejsou k zahození :-) =-)
Odpovědět
Profilova fotka
No ja asi taky hned, ale tenhle rok uz se tam udelat nic moc nestihne.. Budeme radi, kdyz stihneme vyridit uver :-| Vanoce u rodicu dobry, i kdyz uz jsem mela vymyslene, jake si tu udelam dekorace, na Vanoce ze budeme sami s Anezkou a na druhy den na narozeniny se nam sem sjede cela rodina a bude tu darku, ze se ani nebude dat chodit po pokoji.. 28. taky oslavim u rodicu misto doma.. bude to divny :)
Odpovědět
Článek se načítá
a 28.bude co? :-)
Odpovědět
saru, rikala, ze se do obchudku mrkne, kdovi jestli tam nebyla...
Odpovědět
Profilova fotka
To mam narozeniny ja.. a manza 20.1., coz aspon do te doby bych to chtela posunout ke stehovani :)
Odpovědět
Profilova fotka
to máte pěkně nahusto =-) (20.1.je taky moje ségra), jsem chtěla říct, že jsem taky "střelená", ale ty už si kozoroh :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky...tak jsem dnes měla nějaké pochůzky...a shodou okolností jsem se ocitla v Dlouhé a zašla se podívat do Ma maison. No nádhera to teda je.....ale takový ceny ať si nechaj...většinu toho si stejně člověk sám dokáže vyrobit...když se chce...co? Ale to nádobí ...a příbory.....ale nekoupila bych si nic....bylo by mi líto, těch peněz....asi bych se z toho ani nedovedla radovat:(
Odpovědět
Profilova fotka
v těch Dejvicích jsem ještě nebyla...slibuju...příští týden už to bude!!! ;-) Mám teď před premiérou...a vůbec je teď toho moc....od příštího týdne pohoda...doufám :-N
Odpovědět
Profilova fotka
Jj, vsichni tri jsme kozorozi :-D manza sice je uz nekde psany jako vodnar, ale ono se to ten den akorat lame :) Strelenej je tchan, ten to mel akorat na muj termin porodu :-N Saru, ja bych tam utracela za ty vanocni ozdoby x-) Z tech bych se radovala az hamba |-|
Odpovědět
Profilova fotka
20.1. je ještě určo kozoroh! ;-)
Odpovědět
ja jsem strelec streleny, dnes narozenyyyy :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Koc, faaakt? Toz gratulace! Co dostanes? :-D :-D
Odpovědět
aaano, fakticky :-D 8-) ..jiz jsem dostala, bilou drevenou andelu, cerveny javor na budouci zahradu-jestli me do ty doby nezgrajzne :-x , caje bio, med,vonne aroma olejiky, penizky, tasku nakupni z bio bavlny, botky, na masaz si zajdu, pusu :-D toz tot asi vse. Dekuji za gratulation ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
tý jooóó, to je darů :-o tak si užívaj tvého dne..a vše nej ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
ké kocul vše nej!!!!!!!! a čekáš nějakou radůstku, neb bude překvápko?
Odpovědět
Profilova fotka
Zuzo :) Stejne musi byt fajn mit narozeniny behem roku a ne hned po vanocich.. to uz ja nezaziju, mozna v pristim zivote :-N
Odpovědět
Profilova fotka
to teda je darů......no užij si to jak jen umíš nejlépe! ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
já je mám hezky půl roku po Vánocích...takže paráda----20.6. ...ale zas hned potom svátek - 30.6 :-D
Odpovědět
ja svatek vlastne nemam :-S vyskrtli me hajzlici,ale slavim v unoru...no jo, mam velkou rodinu ;-) jsem spokojena, vetsinou drobnosti, ale mile. prekvapko uz zadny necekam, chtela jsem kote z internetu z utulku, ale to me bylo PROZATIM zamitnuto |-| Pritel ma 23.12. tak dobry :-S ..., ale nevadi Jani, hlavne ze, jsi tady, jedno kdy ;-)
Odpovědět
jo a jdu slavit....zehleniiim 8-(
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?