Ahojky všem. Jsem tak trochu blázen do netradičního bydlení, líbí se mi chalupářský styl, nesnáším modernu(chrom, plasty, černá barva atd.) Na internetu je toho přehršle, co se obrázků týče, ale ten muj styl se mi hledá těžko - asi nemá tolik příznivců. Snažím se však nashromáždit co nejvíce obrázků, nápadů, tipů a rad co se toho týče a proto zakládám tuto diskuzi - pokud by někdo věděl o dobrých stránkách nebo měl sám nějaké obrázky, či nápady, budu moc ráda, když se přidáte do spolku "bláznů" do romantického bydlení. Pro příklad, jak to myslím, se podívejte do mého albíčka. Líbí se mi dřevěné stropy, nábytek se starou patynou, kamenné a cihlené obložení, oblouky a vůbec vše netradiční a originální , nemusí to být čistě chalupářské.
rozkrajim na ruzicky, uvarim trosku v pare, do zepikaci misky kapku olivace, na to brokolici, posypu jakymkoli koreni, pridam napr.zampiony,syr(moc dobrej je parmazan) nebo sunku,muze byt i kureci maso, nebo co mate radi,...a bud se da zapect s besamelovou omackou, nebo s vajickem rozmichanym v mlice, navrch jeste syr a zapecu...k tomu brambory. nebo je dobra i zapecena rovnou s tema bandorama. ;-)
koculko, ty máš pamatováka, na sklep se zeptej na jaře, teď se tam nic neděje :-|
jofi, a to jste se ještě na žádný nebyli podívat? :-o jo, jofi, dnes jsem viděla v jednom nejmen.obchodě tvé bílé lví květináče :-p ..menší i větší za super ceny, ale nekoupila jsem je ... abys byla jediná... ale nevím jestli to vydržím =-)
ene, já brokolici zapékám s Vitana šikovným sáčkem :-x (no, co rychlá dobrá večeře...a málo nádobí :-N )