Ahoj než pročtu diskuzi to chvili bude trvat, ale psalo se tu neco o levných obkladech, tka se přidávám, jestli napšíte kde budu jen ráda.
Stavbu základovku + zdi+ střechu si nechávame od odborníků, nejsou lidi kdo by si na to troufnul, ale zbytek bude více mene svepomocí, at se ušetří. tka jsme zvedavá.
ahoj holky,prosím také o kontakt na levné obklady do IP. děkuji. jinak my máme naštukované sádroše a čekáme až vyschnou,aby jsme mohli začít malovat.
jinak dveře máme od masonite 10+1 dvoukřídlové a s montáží nas to vyšlo na 58 000,- bez klik.
vladka - máš to v IP
já dávám dohromady druhou objednávku na koupelny - teď to bude koupelnový nábytek, WC, umyvadla...
holky, myslíte, že je velký rozdíl v tom, jestli dveře budou lamino nebo folie nebo... já si říkám, že když ty dveře budou vevnitř tzn. v suchu, tak by mohlo stačit něco levnějšího ??
Martuli - to PVC to je neco jak je Tarket, novilon atd? na kolik vyjde m2?
Nevybledne to , nekde jsem četla o novilonu že časem může vyblednout, pokud na neho svítí slnce.
Jinak jaké podlahy volíte v byte? Plovoučky, pvc či dlažby?
daska - my máme zatím v technické, zádveří a komoře dlažbu, v koupelnách a WC bude taky dlažba
jinka ještě není úplně rozhodnuto - ráda bych dřevo, ale vypadá to spíš na lino ;-)
my máme podlahové topení, takže plovoučka u nás určitě ne
tam my dole všude dlažbu a pokoje bude dřevěná podlaha. máme všude plovoucí.
martuli aha to já mysella, že vám ji budou hned montovat. ;-) tak potom si budem říkat co je jak dobré. :-D :-D
Ahoj holky(a maminky):) všechny moc zdravím..Krásně pokračujete..My začali bojovat se zahradou, a přesně to odpovídá, je to boj..Hlavně s celou vesnicí, neustále tady někdo čumí a lozí na pozemek :-p Asi nikdy neviděli bagr :-D :-D ..Nebo si holt budu muset zvyknout, že v dědině je všechno všech :-o :-N Tak se držte, páá
jééééé se máš marti.
tam my zahradu budujeme současně s domem pozemek se dvčera trochu rozbagroval na dešťovku a na odpad na bazén a tak a dozfám, že do týdne bude zabagrováno srovnáno a zaštěrkováno a začnu osazovat co se dá....